Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En çok yapmak istediğiniz şey ne?

revhas

Öne çıkan mesajlar

Oyunun şu anki kurallarını ve durumunu göz önüne alarak yani şöyle olsaydı şöyle yapardım değilde şu an elimizde olan oyunda yapılabilecek şeyler içinde en çok yapmak istediğiniz questler, organizasyonlar veya aklınıza ne geliyorsa yazar mısınız?[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Revhas & Satto of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

En çok yapmak istediğim değil ama olmasını istediklerim.

* Oyuncu olarak BH kiralayabilmek isterdim. Bir başka oyuncuyu hedef verebilmek isterdim.

* Hertürlü görevi elektronik kiosk'tan değil NPC'lerden konuşma ile almak isterdim. Hatta bu konuşmaların random oaacak şekilde dizayn edilmesi, bazen görev alabilmek için daha önceden belirli kişiler ile irtibata geçmiş olmamız ve onları biliyor olmamızı isterdim.

* Kişilerin tepesinde hiç bir yazı olmamasını isterdim. Kişilerin adlarının sizin tarafından görülebilmesi için ilgili kişinin bir kez sizinle tanışmış olması ve adını görebilmeniz için size onay vermiş olmasını isterdim.

* Kişilerin meslekleri ve badge'leri gibi şeylerin hiç bir yerde yazmamasını isterdim. Oyuncu olarak kişinin davranışlarından ne işle uğraştığını bilmek yada kendisinden duymak isterdim.

* Cantina'lar da hareketli NPC garson kızlar ve onlardan yiyecek içecek alışverişi yapabilmek isterdim.

* Starwars evrenindeki diğer gezegenlerin de olmasını isterdim. En azından film'lerde olanları

* Random olarak spawn olacak kitap vb gibi araçlardan değişik maceralara sürüklenmek isterdim.

* Oyuncuların şehir alanları dışarısında ev kurmasına izin verilmemesini isterdim. Eğer ev kuracaksanız bir şehre ve dolayısıyla da bir PA'ya bağlı olunmasını isterdim.

* Oyuncuların kara da kullandıkları binek araçların modifiye edilmesini ve yarışlara katılabilmesini isterdim.

* Oyunda GCW kavramına uygun, oyunun yapımcıların liderliğinde süpriz ve ciddi imperial baskınları olmasını ve benim gibi rebel on leave gezenlerin bile bundan etkilenmesini isterdim.

* NPC şehirlerininin ve alanlarının (Bestine vb. gibi) el değiştirebilmesi, savaşla kazanılıp kaybedilmesini isterdim.

* Savaşla kazanılan şehirlerde, şehrin çevresini kaplayan belirli alanda ki tüm kaynakların hangi faction şehre hakim olmuşsa, olduğu sürece %35 daha fazla ve daha kaliteli kaynak çıkarma şansı tanınmasını isterdim.

* Bazaar terminallerinin oratadan kalkmasını isterdim, tüccarların mallarını taşıyabilmek için playerlara ihtiyaç duymalarını isterdim.

* Ev eşyası vb gibi bir ürün satın alan kişinin taşıyıcı aracı olmadan bunu gezegende dolaştıramamsını yada gezegenler arasında taşıyamamasını isterdim.

* Bir kaçakcı olarak gezegenler arasında ticarette taşıyıcı olarak rol ve risk almak isterdim.

* datapad'in ya da invetroy'in herşeyi taşıyamamasını isterdim. (bir insan ne akdar silah taşıyabilir ki üzerinde)

* nasıl uzay gemilerimizle terminallere yanaşıyorsak, kara araçları ve hayvanları da garaj ya da ahıllara bırakabilmek isterdim. Koca motorskileti datapad e hop diye atamamak isterdim.

* Silahların elle de değil, tabanca ise kılıfında, tüfek ise sırtta vb. gibi taşınabilir şekilde olmasını ve görselleştirilmesini isterdim.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel yazmışsın her zaman olduğu gibi bütün önerilerin hoşuma gitti... : ) ama benim bahsettiğim bunlar değildi... oyunun şu anki mevcut düzeninde yapılabilicek şeyleri soruyorum...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Revhas & Satto of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ben de jedi olmak isterdim hiç kasmadan direk versinler bir jedi da bana ztn herkesin elinde var bir tane nerdeyse :D

onun dışında Kumadamın dediklerini ben de isterdim çoğunu çok güzel yenilikler olabilir developperlar okusalar buraları gerçiTürkçe bilmiyordur büyük ihtimal hiçbiri...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

battlefieldlerin açılmasını, orda AT-ATler ile rebellere girşmeyi isterdim....aslında çok şey istemiyorum, gayet mümkün!!:D

bide şu BH armorlar ve jetpack daha çok olsa..hatta jetpack nerdeyse yokk
[signature][hline]Sul of Ragnaros
Hunter
Sul of Eclipse MBH Mrflm (Missing in Action)
----------------------------------
Donnie Darko aint MAD

[Bu mesaj LordSul tarafından 04 Temmuz 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 04 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
ben de jedi olmak isterdim hiç kasmadan direk versinler bir jedi da bana ztn herkesin elinde var bir tane nerdeyse :D

onun dışında Kumadamın dediklerini ben de isterdim çoğunu çok güzel yenilikler olabilir developperlar okusalar buraları gerçiTürkçe bilmiyordur büyük ihtimal hiçbiri...

offical site de bunun gibi atip tutan 5000 adam war lol bu hic bisi bile millet neler yazmis takip etmek mumkun deil devler bunlari takmamakda israr ediolar onlar icin hic onemli deil ne istedigin ben bunu anladim bu kadar zamandir.
Sosyal ağlarda paylaş

bağlı olduğum faction a mensup npc lerle karşılaştığımda (eğer benden alt rütbedelerse) bana otomatikman selam vermelerini (/salute şeklinde) isterim.

expanded universe atmosferini dolu dolu yaşamak isterim, yani expanded universe kitaplarında, çizgiromanlarında yaratılmış olan karakter ve olaylarla oyunda karşılaşmak isterim. bu da daha fazla theme park demek. örneğin prince xizor un black sun örgütünün oyun içinde, jabba gibi hem faction ı hem de theme park ı olmasını isterim.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...