ghost123 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Merhaba, .regs komutu lazım birde kill stone elinde olan varsa verebilirmi acaba rica etsem. Forumda arama yaptım .regs vardı bir arkadaş vermiş ama çalışmışyor. Kill Stone yoktu forumda. Sonra arama yap demeyin. www.runuo.com'da yazmayın buraya.Cevap bilmiyorsunuzda birşey yazmayın lütfen. Bu arada birde item decay ve cesetlerin decay sürelerini nerden ayarlarım. İyi Çalışmalar[signature][hline]
taz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 pardon ya runuo yu görmedim sphere için yolladım :) [Bu mesaj taz tarafından 16 Temmuz 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kill stone ne oluyor acaba?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ahanda setdecay... using System; using System.Text; using Server; using Server.Items; namespace Server.Scripts.Commands { public class SetDecay { public static void Initialize() { Server.Commands.Register( "SetDecay", AccessLevel.Administrator, new CommandEventHandler( SetDecay_OnCommand ) ); // this will assign the default decay time for items automatically on server restarts. // This can be overridden by using the SetDecay command, but the overridden value will only last until the next restart. Item.DefaultDecayTime = TimeSpan.FromMinutes(3); } [Usage( "SetDecay [minutes]" )] [Description( Sets/reports the default decay time for items in minutes )] public static void SetDecay_OnCommand( CommandEventArgs e ) { if( e.Arguments.Length > 0 ){ try{ int minutes = Convert.ToInt32(e.Arguments[0]); Item.DefaultDecayTime = TimeSpan.FromMinutes(minutes); } catch{} } e.Mobile.SendMessage("Default decay time set to {0}",Item.DefaultDecayTime); } } }[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
ahmetc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ohoyt onlar ne bea. Run uo scripti ne hiç dikkatle bakmaamıştım deişik geldi sphereden sonra biranda :P
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=32820 invulon runuo guide. [regs komutu bulunuyor. "[" belirtecini "." yapmak ise bir dosyada idi ama hangi dosya şu anda maalesef seni yönlendiremem. 2 senedir bilgisayarımda runuo yüklü değil, aklımda da kalmadı...
Öne çıkan mesajlar