go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Az once izlediğim belgeseldeki bilgileri sizle paylasmak istedim. Tutankhamen 3000 yıl once yaşamış 19 yasında 1.68 boyunda bir firavun. Ölümü hakkında yapılan 2 ceşit senaryo var. 1-Cinayet 2-Hastalık Teorilerin 2 side mantıklı. Teoriyi bilenler olabilir. Ölüm nedeni 3000 yıl sonra ortaya cıkarıldı. Konu hakkında tartışmak istedim. Tartışmadan sonra nedeni bilmeyen arkadaslar icin anlatıcam.[signature][hline]go2hell
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bunu yapmayı sevmiyorum ama; konudışı yerine tarih bölümüne açman daha iyi olurdu sanırım ama bende tam emin değilim.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 konunun bilimle alakası oldugu icin buraya actım.[signature][hline]go2hell
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bende başka bir firavunun ölüm sebebini izlemiştim. Çok ciddi araştıryorlar. Ama bazı yerlerde sürekli hipotezlerle ilerliyorlar. Bence ulaştıkları sonuç %100 deil.[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!!
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bizle paylaşmak istedin, izlemişsin felan iyi güzel de, biraz bilgi verseydin. "hastalık cinayet" demişsin, mesela bunun hakkında bildiklerini anlatabilirdin. Böylece bize de bir tartışma imkanı yaratmış olurdun :) Böyle çok kuru kuru bir topic olmuş. Ne tartışabilir ki Tutankhamen hakkında çoook detaylı bilgilere sahip olmayan kişiler?[signature][hline]Beş Hececiler
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hastalıktan ölmemı$ mıydı? en azından ben discovery channel da öyle ızledıgımı hatırlyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Fox Kids'te cızgı fılmı war Tutenşıtayn dıye ıkı gram bakam bari ona[signature][hline]Self control; Breaks down..!!
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 nette bi baktım da "ilk adı "tutankhaton" olan ama sonradan gune$e tapmadigi (aton=gune$) icin adini tutankhamon olarak degi$tiren, karde$i smenkare'den sonra tahta gecen firavun.. mezari lanetli iddialari populer olmasini kolayla$tirdi.. isminin anlamiysa "amon'un dunyadaki goruntusu".." Birde sinek ısması sonucu ödlüğü söyleniyormuş.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....."
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kafasında buyuk bır ezık var dıye bılıyorum ben. başka bi firavun hakkında boyle cinayet seneryoları bıraz güç , lakin elde bir tek tutankhamen'in mumyası var. Diğer firavunların mezarları yağmalandıkları için mumyaları da tabiki sığır yemi yapılmıştır.[signature][hline]FB Sailing Team
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 iyi bonecum dövme :) 1-Cinayet teorisi : Kafa tasındaki kırılan kemikler ve kan pıhtısı ( ? ) tarafından beyinde olusan pıhtılasma ile olebilir. 2-Vucudunda olusan bir hastalıktan dolayı ölmüş olabilir. Cunku mezar resimlerinde 2 kisiyle savaştıgı gosteriyor. Tam ölüm nedenini bilerek yazmıyorum. Tartışma ortamı oluşması için. Belli biraz ilerledikten sonra tam ölüm nedenini yazayim bütün ayrıntısıyla.[signature][hline]go2hell
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 genç yaşta ölmüştür..ölüm nedeni tam olarak bilinmesede son araştırmalarda veziri tarafından öldürüldüğü düşünülüyor..çünkü öldükten sonra tutankhamon un karısıyla evlenmiş ve kral olduktan sonra karısıda ölmüştür..mezarı el değmeden bulunmuştur..som altından bir lahite sahiptir... amma çok ölüm nedeni var adamın :)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....."
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 A bu arada kızma ama vizyon'a da olabilirdi :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/Tutankhamun şunu vereyim de, benim gibi bilmeyen kişilerin işine yarar belki...[signature][hline]Beş Hececiler
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ölüm nedeni su an tam olarak biliniyor. Yası 19 genc yasta yapmıs. hemde 10 yıl Ona bakılırsa cocugun 9 yasında tahta gectiği belli.[signature][hline]go2hell
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tutan ı bilemem de benim ilgimi im ho tep cekmistir. bir muhendis olarak tanrı diye tapılmıştır.... aha im h ah.... 3, 4, 5 ucgeninin mucididir.....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 evet bende izlemistim.hayatını falan da okuduydum cok etkileyici gelmişti.ankeseromonla olan askı falan bole diillere destan... nese bence kafaya darbe ihtimali daha yuksek... ayrıca laneti de cozuldu.mezarı acmaya calısanlara daha once hic karsılasmadılkları bi bakteriillet oldu.bagısıklıkları olmadıgından hepiciği öldu..[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 irin olaylar öle değil az ilerlesin olay anlatıyım :)[signature][hline]go2hell
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: go2hell, 10 Temmuz 2005 17:57 tarihinde demiş ki: irin olaylar öle değil az ilerlesin olay anlatıyım :) tmm heyecan icinde bekliorm:)[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aaa cok merak ettim, nie ölmüş acaba sayın mumya :p kimse adam hakkında birşey bilmio ki, neyini tartışıcaz, sen bi anlat da önce sonra bakarız :)
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Tutankhamen Dizinden kaptıgı bir enfeksiyon sonucu öldü. Bu enfeksiyon nasıl olmus. Dizinden aldıgı bir darbe ile kemik kırılmış. Kanamalı bi şekilde. Kan icerde iltihaba donusmus. Bu iltihap dizin kemik deformasyonu gercekleştirerek iltihapla beraber 4 gun icinde kangren olup zehirlenerek hayata veda etmiş. ( Nasıl ogrendiler dizini falan dereniz yeni gelistirilen scan sonucunda bulgulara bakarak ogrenildi) Simdi gelelim su küf olayina. Mezarında küfler toxin gorevi goruyor. Bu toxin insanı 2 yada 3 hafta icinde bagısıklık gücünü 0 larak olduruyor. Ama mezarı acan adamlar . Normal acılıstan 3 ay önce mezarı acıyorlar. Ve mezarın resmi acılısından 1 ay sonra oluyorlar. Yani burda toplam 4 aylık bir süre var. Adamların neden öldüğü bilinmiyor. Ama tutankhamen nin dizinden aldıgı bir yara sonucu enfekte olarak öldüğü biliniyor. Ölümünden tam 3000 yıl sonra...[signature][hline]go2hell
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu konuda tartısılmayacak tek bir sey var... nightwish-tutankhamen[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory..
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Lordum, 10 Temmuz 2005 21:38 tarihinde demiş ki: İÖ 1361-1352 Evet feykcan evet, 9 yaşında ölmüş zavallı sabi.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Nightwish ya hayranım fan club. Tutakhamon yazcaktım ondan dolayi tutankhamen yazdım :)[signature][hline]go2hell
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 adamin olum nedenini ogrenince benim tirnak batmasindan kormaya basladim insallah kangren olmam :D
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 3 aydan beri aynı seyi gosterıorlar sureklı ızlıorum kafa tasında catlat ve kırıklar varmıs fılan teknoljık aletlerle ıncelıorlardu gosterıorlardı fılan ıste süper bıseydı bende adamı arkadan vurdular :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Öne çıkan mesajlar