Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pepsi blue

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Ben bi içtim sakın derim size...Dilimi masmavi yaptı kim bilir midenizi nasıl yapar.Sonra içtiğim bölüm kadar şişeye su doldurdum tam görünüyo şu anda ve saklıyorum içmicem...Böle daha güzel..

Alın Ama İçmeyin!!!! Muhauhauhahh[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi arkadaştan duydum amerikada yaban mersini aromalı olarak çıkarılmış ama burda sadece mavi olarak çıkarılmış yani bi farkı yokmuş tad olarak normal pepsiden. Size renk değişimi yeter yaban mersini neyinize mi demişler nedir=) yazıştır muhtemelen bu. Neyse diablo hastası olduğumdan beri mavi bişi içmek istemiştim iyi oldu=)[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Sosyal ağlarda paylaş

tadı normal pepsiye yakın
fakat görünüş itibariyle içerken insanın içine sinmeyen
gereksiz, aşırı kimyasal boya maddesi

diye tanımladım.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten...
karpuz gitarını anlatırkene =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 23 Haziran 2005 11:46 tarihinde demiş ki:
pepsinin son yıllarda coca cola company'ye karşı yaptığı en büyük atak bu denilebilir, bakalım devamı gelecek mi..

kendi görüşüme göre sevilen futbolcular kullanılarak ve çok fazla para yatırılmış şişirilmiş bir pazarlama balonu. Pepsi için tek yararlı yanının coca cola nasıl kırmızıyı kafamıza işlediyse ve sevdirdiyse pepsinin de o yarı kırmızı yarı mavi ambleminden çıkıp tamamen maviye kaymasıdır. Aslında iki marka renklerinide çatıştırmaya başladı. Çünkü insanlar içine sinen renge daha sıcak bakıyolar.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zagorx, 23 Haziran 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
said:
helena, 23 Haziran 2005 11:46 tarihinde demiş ki:
pepsinin son yıllarda coca cola company'ye karşı yaptığı en büyük atak bu denilebilir, bakalım devamı gelecek mi..

kendi görüşüme göre sevilen futbolcular kullanılarak ve çok fazla para yatırılmış şişirilmiş bir pazarlama balonu. Pepsi için tek yararlı yanının coca cola nasıl kırmızıyı kafamıza işlediyse ve sevdirdiyse pepsinin de o yarı kırmızı yarı mavi ambleminden çıkıp tamamen maviye kaymasıdır. Aslında iki marka renklerinide çatıştırmaya başladı. Çünkü insanlar içine sinen renge daha sıcak bakıyolar.

kırmızı daha güzel :-P ama mavi diyince aklıma güzel mavi gözler geliyor pepsi yanlış tercih yapmış gerçi kırmızı diyince de aklıma yarış arabası geliyor hay allah..[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen sprite iç kurtul :)[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

iğrenç bişey olmuş ya. 2 yudum içtim attım soğukken hadi serinlemek için bi anda içilip iğrenç tadına bi kere katlanılıyoda. sıcakken hayatta tüketilmez. fruko buz bi nebze içilebiliyo[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...