SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 fantanın elmalısını merak ettım[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu pepsi blue yaban mersinlimi yani?[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 renk renk pepsi cıkarıp insnaları kandırıolar tadında cok buyuk farklılık yok[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya almanyada ne güzel hergün cola vanilya içiyorum heryerde çeşit çok burda yok keşke cole cherry/vanilya falan da gelse[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Diablo, 23 Haziran 2005 04:06 tarihinde demiş ki: renk renk pepsi cıkarıp insnaları kandırıolar tadında cok buyuk farklılık yok hiçbi fark yok?[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben bi içtim sakın derim size...Dilimi masmavi yaptı kim bilir midenizi nasıl yapar.Sonra içtiğim bölüm kadar şişeye su doldurdum tam görünüyo şu anda ve saklıyorum içmicem...Böle daha güzel.. Alın Ama İçmeyin!!!! Muhauhauhahh[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 insanın midesini bozar bu...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 pepsinin son yıllarda coca cola company'ye karşı yaptığı en büyük atak bu denilebilir, bakalım devamı gelecek mi..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 (bkz: Fruko Buz)[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Beyler güzel güzel içtim (bide 1 litr)güzel tat falan aynaya bi baktım masmavi Böğüüüüüü Kusacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 içtim beğenmedim teşekkürler pepsi twist den başka ne cıkardıysan kolpa yani coke cola dan şaşmıcan[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 olmaz olsun böyle cola , yani görüntüden sağlıksızlık fışkırıyo,gerçi cola çoook sağlıklı bi olay mı?Değil ama ben normal klasik colayı tercih ederim.tadı falan aynı olduktan sonra çok gereksiz bence.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bu powerade gibim bişiy yanlız enerji vermiyor ... Standart kola mantığı daha da susatıyor...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bi arkadaştan duydum amerikada yaban mersini aromalı olarak çıkarılmış ama burda sadece mavi olarak çıkarılmış yani bi farkı yokmuş tad olarak normal pepsiden. Size renk değişimi yeter yaban mersini neyinize mi demişler nedir=) yazıştır muhtemelen bu. Neyse diablo hastası olduğumdan beri mavi bişi içmek istemiştim iyi oldu=)[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 alakası yok yav pepsi kolanın mavi renklisi işte yok biri demiş kolayla aynı tadda değil cart curt bir tek mavi renk yapıyor dişleri ve dili o kadar :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya hakkaten neden turkiyede az cesit içecek var.fena mı olurdu simdi bu sıcaklarda ice-tea greeen içsek.kotu bi pazar mı bizim ulkemiz nie getirmiosunuz kardesim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tadı normal pepsiye yakın fakat görünüş itibariyle içerken insanın içine sinmeyen gereksiz, aşırı kimyasal boya maddesi diye tanımladım.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 fruko buz nane için yahu bırakın böle şeyleri. yok o da yabancı mal ayran için ayran[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 fruko buz kadar iğrenç bişey içmedim.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: helena, 23 Haziran 2005 11:46 tarihinde demiş ki: pepsinin son yıllarda coca cola company'ye karşı yaptığı en büyük atak bu denilebilir, bakalım devamı gelecek mi.. kendi görüşüme göre sevilen futbolcular kullanılarak ve çok fazla para yatırılmış şişirilmiş bir pazarlama balonu. Pepsi için tek yararlı yanının coca cola nasıl kırmızıyı kafamıza işlediyse ve sevdirdiyse pepsinin de o yarı kırmızı yarı mavi ambleminden çıkıp tamamen maviye kaymasıdır. Aslında iki marka renklerinide çatıştırmaya başladı. Çünkü insanlar içine sinen renge daha sıcak bakıyolar.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Laorx, 23 Haziran 2005 15:50 tarihinde demiş ki: fruko buz kadar iğrenç bişey içmedim. ben de pepsinin hiç bi malını sevmiyorum blusunu da içmem normaalini de iğrenç şeyler yane[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: zagorx, 23 Haziran 2005 15:51 tarihinde demiş ki: said: helena, 23 Haziran 2005 11:46 tarihinde demiş ki: pepsinin son yıllarda coca cola company'ye karşı yaptığı en büyük atak bu denilebilir, bakalım devamı gelecek mi.. kendi görüşüme göre sevilen futbolcular kullanılarak ve çok fazla para yatırılmış şişirilmiş bir pazarlama balonu. Pepsi için tek yararlı yanının coca cola nasıl kırmızıyı kafamıza işlediyse ve sevdirdiyse pepsinin de o yarı kırmızı yarı mavi ambleminden çıkıp tamamen maviye kaymasıdır. Aslında iki marka renklerinide çatıştırmaya başladı. Çünkü insanlar içine sinen renge daha sıcak bakıyolar. kırmızı daha güzel :-P ama mavi diyince aklıma güzel mavi gözler geliyor pepsi yanlış tercih yapmış gerçi kırmızı diyince de aklıma yarış arabası geliyor hay allah..[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa [Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sen sprite iç kurtul :)[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ayran istiyorum şöle güzel ekşi yörük ayranı çıksın kutu falan olsun[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa [Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 iğrenç bişey olmuş ya. 2 yudum içtim attım soğukken hadi serinlemek için bi anda içilip iğrenç tadına bi kere katlanılıyoda. sıcakken hayatta tüketilmez. fruko buz bi nebze içilebiliyo[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar