Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nice 70k lara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dikkatimi çekti 2dk önce 72k mesaj olmuş bölümümüzde.
5k mesaj varken buralarda koşturdugumuzu hatırlıyorum daha dün gibi.Kavgalı,gürültülü,geyikli,tartışmalı topiclerle her günümüz çok güzel geçti ve geçicekte.
Bu bölümü yaratan Kediye ve bize bu portalı sunmuş tüm Paticik yöneticilerine teşekkür ediyorum.
İyi varsınız,iyiki varız.

Nice 70k lara...[signature][hline]metaphor

[Bu mesaj Eternal tarafından 17 Temmuz 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hehe, 5k iken WC bölümüydü, simdi WoW bölümü, fark orada : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Mesaj tarihi:
Atılan postların yarısı gereksiz onun için bi anlam ifade etmiyor geriye kalanın yarısıda Sam in nerf şaman yazıları zaten diyip ortalığı kızıştırmak vardı ama yapmayacam :P[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
bence bu bolumde oyuna 3-5 ay sonra bashlayan tum modalarin modlugu siline.. hatta bana abi dien ve yashi benden buyuk olanlarinki 2 kere siline (eth sen abi demeee devam edebilirsin)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
kufurumu msnden ederim ben sen rahat ol. la havle. buraya laf yetishticene sen git sefgilinin chrsi ile 2 lvl kas sevap falan kazan berki cennete gidersin, zaten tarkanin yigeniymishin senden de supelenmeye bashladim.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
  • Yeni Oluştur...