Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi heyvan alcam

duende

Öne çıkan mesajlar

bukalemun gibin bişey al hayvan için ayırdıgın butcen uygunsa bi akvaryum lazım içine taş toprak bocuk atarsın yem diye kapar diliyle guzel :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

fareler bir birinimi yermis :))))
valla ben lab. faresi beslemistim birbirini yiyen olmadı ama erkek disiyi fazla sıkıstırıyodu disi biraz kücüktü bide farelerde carpık iliski var yavrusu annesini hamile bırakabiliyo ilerde :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

hamster!
teddy hamsterlari var .
acaip seker oluyolar
benimde var bitane... (harbiii benimde vardi bi tane o_O kac gündür bakmadim acaba suratina....?! *hemen bakmaya gider*)
karsinizda en karizmatik hamster --> haydar!
avuc ici kadar oluyolar ..[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Temmuz 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 03 Temmuz 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
bukalemun gibin bişey al hayvan için ayırdıgın butcen uygunsa bi akvaryum lazım içine taş toprak bocuk atarsın yem diye kapar diliyle guzel :)

bi arkadaşım da bukalemun ve iguana var valla ikiside marul hıyar gibi şeylerle beslenio börtü böceğe gerek yok ama insanın arkadası obez olunca tabi büftek falan verip hayvancagızın midesini bozabiliyor! :) ama bencede iguana türü bişey al! bakımı zor diğil vede istediğin kadar sevebiliyosun =) kaçma gibi dertleride yok ama evdeki bitkileri yiyebiliyo tabi.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

One beaa Hamster Dediğin Punk olur.Şahsen Ben Kesicem Kafasını Hamster'ın punk Isminide HMm Hmm... Sorj koycam

Punk yapcam hayvanımı.Bi tane bileklik örcem yuvarlak içinde A falan Kıyafet giydircem hayvana Piercing yapcam :-P fazlamı uçtum ne?
[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me

[Bu mesaj Erutan tarafından 05 Temmuz 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya trgdye onu söleyen bnm ayrıca olaya gerçek bi tanığım yni!dişi erkeğin karnını deşmişti gayet güzel yiodu..sora bunların sahibi aile dişiyi cezalandrmak içn camdan atmıştı:)aileden kaynaklanan bi sorun da olabiler tabe:):):)
said:
Narstil, 04 Temmuz 2005 21:48 tarihinde demiş ki:
fareler bir birinimi yermis :))))
valla ben lab. faresi beslemistim birbirini yiyen olmadı ama erkek disiyi fazla sıkıstırıyodu disi biraz kücüktü bide farelerde carpık iliski var yavrusu annesini hamile bırakabiliyo ilerde :)
[signature][hline]i dont mind.i dont have a mind
Sosyal ağlarda paylaş

gRrRrRr!!!napalm engin bilgilermden yararlansn istedm:P bi de kapluş alan büymeyenlerinden olmasına dikkat etsin yoksa kafam kadar olup kabından kaçıp ewde dolaşabiliyo:/bnmki küçük olmasına ramen kaçıyodu yha kapluşum bnm:P[signature][hline]i dont mind.i dont have a mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kaplumbağa alabilirsin fakat istemediğini söyleyebilirsin. ben fazla hamsterları beslemiyorum. ısırdıklarını duydukça korkuyorum. ayrıca kaçabiliyorlarmışta. tavşanlar var. konuşamazlar,ses çıkaramazlar fakat son derece sessiz ve uysal hayvanlardır. sahibine bağlanırlarsa gerçekten bağlanırlar. köpek gibi tuvalet eğitimi bile verebilmeniz mümkün oluyor. baktım ve gayet sevdim tavşanları.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...