TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hmm park ji sung manchesera gitti 4 milyon euroya ucuz oldu biras sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 carew besiktas-->lyon del horno bilbao-->chelsea [signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? [Bu mesaj wook tarafından 28 Haziran 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Sedloski > D.Bakirspor Tolga Seyhan > S.Donetsk Hakan Ünsal > Rizespor Marquez Pinto,Jefferson > Trabzonspor Johana > V.Manisaspor Bu arada Robinho'nun degeri 50milyon $ mış.İlhan mansız da hertha berlin'den ayrılmış[signature][hline]Impossible is nothing [Bu mesaj desirous tarafından 28 Haziran 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Insua --> Galatasaray[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Rewendor, 28 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Insua --> Galatasaray ah ah hayal kurmak güzel şey =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bjk'nin forvet adayları : -Darko Kovaçeviç -Zigic -Milosevic -Pandiani[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sociedad kovacevic i bırakmayız dedi[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 pandiani'de zaragoza'yla anlaşmak üzereymiş[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 atletico madrid 5.3 milyona kezmanı renklerine bağlamış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: LvL_Sabo, 29 Haziran 2005 01:55 tarihinde demiş ki: said: Rewendor, 28 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Insua --> Galatasaray ah ah hayal kurmak güzel şey =) euhue walla bende hayal sandım da lig tv harbi harbi söyledi yani.4.5k€ ya anlaşılmış haftaya imza atıcakmış[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ne insua'sı felipe'yi isteriz ya![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Victor Agali > K.Erciyes[signature][hline]Impossible is nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben gözümle futbolcunun yöneticiler ile resmi imza attığını görmeden galatasaray'ın hiçbir transferine inanmam. isteyen gazete garanti desin yine inanmam. ayrıca insua'nın bonservisinde indirim yapılmasını istiyormuş bizim yöneticiler. bence bir transfer daha yalan olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Vanegoor of Hesselink----> BJK ilgileniyor ciddi olarak.. Bu adam bi gelse var ya off offf demeyin keyfime ama zor görünüyor yönetim bu işi başarırsa büyük bir iş yapmış olur... Aman allahım[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 chelsea'de baya zarar etti kezman'dan kaça almışlardı?[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bjk o adamı alsın ben boxeri sıyıracam(resminide çekip koyacam buraya)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: RamsesII, 30 Haziran 2005 13:01 tarihinde demiş ki: bjk o adamı alsın ben boxeri sıyıracam(resminide çekip koyacam buraya) Ewt arkadaşım haklısın çook zor almamız ama alırsak da resmi bekliyoruz :)[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hesselink'de bişi yok ya saçmalamayın[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 gs-insua,kily gonzales demek isterdim :) ama haberler yalan ayrıca ribery dönmek istiomuş gitmiomuş marsilyaya falan ceza almamak için.diolar :) [signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 01 Temmuz 2005 06:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ribery gelsinde çökiyim ona bi korkağın teki zaten.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: uncla, 30 Haziran 2005 12:58 tarihinde demiş ki: chelsea'de baya zarar etti kezman'dan kaça almışlardı? Çelski zarar etmez onların money cheat yapıyor.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kovaçeviç beşiktaşta Darko geliyor Darko!.. Başkan Demirören, Kovaçeviç'in menajeri ve Real Sociedad yöneticileriyle el sıkıştı. karakartal.com[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ben Bjk Miloseviçle kesin olarak anlaştı diye biliyorum.. Savo Miloseviç[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 arkadaslar kesinlesmis transferleri yazsak daha guzel olmaz mi sizce? lutfen[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: ReD_DoG, 04 Temmuz 2005 15:53 tarihinde demiş ki: kovaçeviç beşiktaşta Darko geliyor Darko!.. Başkan Demirören, Kovaçeviç'in menajeri ve Real Sociedad yöneticileriyle el sıkıştı. karakartal.com said: _NoelBaba_, 04 Temmuz 2005 17:23 tarihinde demiş ki: Ben Bjk Miloseviçle kesin olarak anlaştı diye biliyorum.. Savo Miloseviç GS de sezon başından beri 10 adamla el sıkıştı, webaslanlar cart curtta resimler yazılar çıktı ama hala sürünüyoruz :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar