Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz ayindaki transferler...(yorum icin deil)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada konuyla ilgisiz olacakta auxerre'in antrenörü 44 senenin ardından istifa etmiş ben en uzun a.ferguson diye bilirdim ilk duyduğumda inanamadım bu arada auxerre'in yeni antrenörü j.santini olmuş.[signature][hline]silence..
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 08 Haziran 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
bu arada konuyla ilgisiz olacakta auxerre'in antrenörü 44 senenin ardından istifa etmiş ben en uzun a.ferguson diye bilirdim ilk duyduğumda inanamadım bu arada auxerre'in yeni antrenörü j.santini olmuş.
44 sene mi???? BRÜSTTTTTTTT!!! Olmaz öyle şey gibi geliyor ama hadi neyse...Bi adam bi takımın başında 44 sene nasıl kalır yahu[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem...
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 08 Haziran 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
gilardinho nerde oynuyordu ya?

klüp olarak soruosan parmada...mevkii olarak soruosan forvet...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
Park Ji-Sung ı diyorsunuz siz.FOrvet arkasında oynayan dana gibi koşan adam.SÜper bir herif valla.Ya arkadaşlar başka bomba transfer haberi var mı?Emre NEwcastle ile görüşüyormuş[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
GS Davids'in peşine düşmüş diye arkadaş söylüyodu ama palavra olması muhtemel. Gerçi adam 32 mi 33 mü ne, sözleşmesi de bitiodu yanlış hatırlamıyosam... Belki bi şans olur dicem... de para yok ki bizde ya...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe düşseydi peşine olabilirdi de, bizde para yok, neyle alıcaz ?

Bize kredi de vermiyorlar ki artık..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 31 Mayıs 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
altan ve erkan da gs ye gelmiş :)

altan ın gelmesine sevindim ama veron un türk versiyonu :)

Ne guzel Konyasporu tek etti gitti Gs ye :(
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 11 Haziran 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
2 tane koreli adamları var müthiş biri sol bek diğeri forvet seneyede giderler kral bi kulübe.

sanırım forvetteki park ı manchester united aldı.[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
FC Barcelona
Şampiyon Fenerbahçe
  • Yeni Oluştur...