uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yazıldı o. + bouazizi k.erciyessipor'a gitti.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 milan - jankulovski milan - gilardino (kesinmiş ama 20 haziranda resmi açıklama yapılacakmışmış)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 milan b.kunu(afedersiniz) çıkarmış[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gilardinho nerde oynuyordu ya?[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu arada konuyla ilgisiz olacakta auxerre'in antrenörü 44 senenin ardından istifa etmiş ben en uzun a.ferguson diye bilirdim ilk duyduğumda inanamadım bu arada auxerre'in yeni antrenörü j.santini olmuş.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: uncla, 08 Haziran 2005 19:19 tarihinde demiş ki: bu arada konuyla ilgisiz olacakta auxerre'in antrenörü 44 senenin ardından istifa etmiş ben en uzun a.ferguson diye bilirdim ilk duyduğumda inanamadım bu arada auxerre'in yeni antrenörü j.santini olmuş. 44 sene mi???? BRÜSTTTTTTTT!!! Olmaz öyle şey gibi geliyor ama hadi neyse...Bi adam bi takımın başında 44 sene nasıl kalır yahu[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Adam zaten 80 küsür yaşında, fotoğrafı vardı hürriyette...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gs'lı consesaya panatınakos'a gıtmıs iyi olmus kurtulduk...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: uncla, 08 Haziran 2005 19:15 tarihinde demiş ki: gilardinho nerde oynuyordu ya? klüp olarak soruosan parmada...mevkii olarak soruosan forvet...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kulüp olarak sormuştum sağol.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 samuel kuffour - roma[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 roma mali açıdan batmamış mıydı ya?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 E alırlar artık orta sahaya 1 dinamo[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 psv'de sata sata adam kalmadı[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 iyi adam buluyorlar ama, o japon neydi öyle.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 2 tane koreli adamları var müthiş biri sol bek diğeri forvet seneyede giderler kral bi kulübe.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Park Ji-Sung ı diyorsunuz siz.FOrvet arkasında oynayan dana gibi koşan adam.SÜper bir herif valla.Ya arkadaşlar başka bomba transfer haberi var mı?Emre NEwcastle ile görüşüyormuş[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 emre everton'la anlaşmış sanırım bi gazetede okudumda adını hatırlayamıyorum.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 GS Davids'in peşine düşmüş diye arkadaş söylüyodu ama palavra olması muhtemel. Gerçi adam 32 mi 33 mü ne, sözleşmesi de bitiodu yanlış hatırlamıyosam... Belki bi şans olur dicem... de para yok ki bizde ya...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Fenerbahçe düşseydi peşine olabilirdi de, bizde para yok, neyle alıcaz ? Bize kredi de vermiyorlar ki artık..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infazsil Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Diablo, 31 Mayıs 2005 23:04 tarihinde demiş ki: altan ve erkan da gs ye gelmiş :) altan ın gelmesine sevindim ama veron un türk versiyonu :) Ne guzel Konyasporu tek etti gitti Gs ye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: uncla, 11 Haziran 2005 11:31 tarihinde demiş ki: 2 tane koreli adamları var müthiş biri sol bek diğeri forvet seneyede giderler kral bi kulübe. sanırım forvetteki park ı manchester united aldı.[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 almak üzereydi kesinleştimi bilmiorum park ın gitmesi scott parkerda newcastle a gidebilir her an die bir dedikodu duydum bakalım nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 K.Kuranyi - Schalke 04[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ribery - marsellie :)[signature][hline]Lucas || Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar