Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 son birkaç saattir bu şarkıyı dinliyorum da,size de sorayım dedim bu şarkıyı nasıl bulduğunuzu. bir kere her an dinlenemeyecek bir şarkıdır,özel anlarda dinlenilmelidir,şarkıdaki içtenliği,freddie'nin sesini,müziğin güzelliğini farketmemek imkansızdır sanırım. "empty spaces, what are we living for abandoned places, i guess we know the score on and on does anybody know what we are looking for" sözleriyle başlayan bir şarkının kötü olmasını beklemek imkansızdır zaten. çocukken bu şarkının hikayesini dinlemiştim,çok etkilenmiştim,hala hikayesi beni çok beter etkiler. AIDS olduğu biliniyormuş bu şarkı yazıldığında freddie'nin.Sizin yorumlarınız vs neler merak ediyorum....[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love
duende Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 pink floydununkinide queeninkinide ayrı ayrı cok severim(ikisi aynı sarke degildir pink floydunki show must go on anlayısını eleştirir ama freddie does anybody knows what we are living for? dedigi anda ölürüm harika söyler orayı...[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 freddynin en içli vokalini bu sarkıda yaptı bence.olume iyice yaklastığı donemler olmasının sonucu olabilr[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 İnanılmaz bir eserdir. Gerçekten özel anların parçasıdır. Merhumu saygıyla anıyoruz.
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet hem pink floyd un show must go on u hem de queen in superdir... ikisinde de icimi bir huzun burur[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Head Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 onun arkasından bir de Mother Love çakarsanız , bir de bakarsınız ağlıyosunuz lan.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şarkıyı dinlerken resmen kalbim ağrıyor,beynim oyuluyor,gözlerim doluyor ve içimde bir yerler fena oluyor. bir şarkıyı bu kadar içten söyleyebilmek için, o şarkının sözlerini hissetmek ve yaşamak lazım sanırım. does anybody know what we are living for dediğinde ben de dağılıyorum nedense.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 smgo um yeri ayrıda bence en ii sarkısı queen in bohemian rhapsody[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 24 Kasım' da bu şarkı ayrı bi acıtır , ahh freddie ah[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 fena bi şarkı. ama yaşanacak şarkılardan biridir kesinlikle, özel anlardır, özel şarkılardır..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bide Syntax - Pride çakın ardından. Kalp acınız varsa çakmayın ama.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 apayrı bir yeri var bu şarkının benim için. çok etkileyicidir gerçekten.hele ki sonundaki bağırışı beni benden alır. bi gün ben de orasını söyleyebilcem! ama ne gün bilmiyorum. "I'll face it with a grin I'm never giving in On with the show"[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
duende Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sarkıyı bide elthon john soylemişti sanırım hiçte freddienin onda biri kadar olamıyo bile[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Öne çıkan mesajlar