biko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sence aşk hayatı mı,iş hayatımı daha önemli? mesela en çok begendiğin kız/erkek sana aşık,ya onunla beraber olacaksın ya da dünyanın en büyük şirketlerinden birine sahip olacaksın hangisini seçerdin? (ikisini birden seçemiyosunuz maalesef)sebeplerinizi de yazın lütfen[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır [Bu mesaj biko tarafından 17 Temmuz 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bana şirketi ver gerisi boş[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 niye?[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bı gun sevgı bıtıyor..Sevgıden emın olamıorsun.. Sırketı secerım..[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Khaldern cevabı vermiş. Bana microsoft yeter :P[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şirket... aşktan hiç bir zaman %100 emin olamam ama işte elle tutulur gözle görülür koca bir şirket var daha ne?[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... [Bu mesaj Frigg tarafından 17 Temmuz 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bir zamanlar büyük bir düşünür demiş ki "aşk karın doyursaydı şu anda kıral süleyman'ın değil kral ildenizin altınlarını arardı insnalar"[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hayat hiç bir zaman 2 seçenekten oluşmaz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o süper şirkette diilde daha az maaş alcağım bi yerde çalışsam bi yerim eksilmez ama aşık olmazsam eksilir[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hep iş... ask olsada olur olmasada ama iş daa onemlı bence herzamn karıyer dıyorum:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 çocuk da yaparım, kariyer deee..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Tamam bu da benden >> > İyi ki doğdum >> > gördün mü 25 oldum >> > kıllandım, akıllandım >> > bir de bıyık bıraktım >> > cakamı atıyorum >> > İyi ki doğdum >> > hovarda bir adam oldum >> > hatunların peşinde >> > aklım hep bu işlerde >> > sınırı zorluyorum >> >> > Kalamam kapalı tribünde >> > o zaman neşesi neresinde >> > koysalar önüme telleride >> > sahaya da inerim, söverimde >> >> > Marlborom var en zor günümde >> > nefeslendim rahatladım bende >> > deseler zararlı bu meret de >> > Sigarada içerim, Alkoldeeeeeeeeeeee >> >> > oooooo, o o ooo, ooooo, eheheheheh[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 17 Temmuz 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: twistedemo, 17 Temmuz 2005 17:39 tarihinde demiş ki: o süper şirkette diilde daha az maaş alcağım bi yerde çalışsam bi yerim eksilmez ama aşık olmazsam eksilir bunun aynısı :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 soruya bak.aşkmı kaldı bu devirde be dünyanınen büyük şirketide kalsın türkiye çapı olsun yeter bana[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Nasıldı tam hatırlamıyorum ama şöyle bir söz vardı.Bir insanı vezirde yapan rezilde yapan karısıdır.Eğer benim psikolojik olarak ailesel(sevgili veyahut) durumum iyiyse gerisi gelir.Ben her zaman aile derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 para nedir ki... tabii ki aşk.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yaw ne parası ya parası olanın stresi de olur ama yine de parayı seçerim dasdasd[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şu an içinde bulunduğum pis durum nedeniyle iş diyorum...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 doritos'un böyle bi kampanyası var aşk mı para mı diye onun çıkan sonuçlarına bi bak istersen.. %80 para %25 aşk mı öyle bişi (tam tersimiydi lan? yok yok böyleydi hmm yoksa? püf öyle bişi işte..)[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 doritosta herkes para dio .. hmpt[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Tabii para diyecekler, ne güzel adamlar hediye olarak para veriyor işte ooooooo[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bence şirket olayını sadece para olarak degerlendirmek,olayın saygınlık kısmını hiçe saymaktır,ama unutmamak lazım şimdiye kadar ortaya çıkan sanat eserlerinin çogu aşktan bahsediyor,aşkı yabana atmamak lazım[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 para.harbi para. aşk karın doyurmuyo. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Thread'in ilk 3 postunu okudum ve bir gülme gelme. Nedendir bilinmez.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Muhallebi, 17 Temmuz 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Thread'in ilk 3 postunu okudum ve bir gülme gelme. Nedendir bilinmez. konuyla nasıl bi alakası var anlayamadım[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar