Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overclocking Failed!?!?!?!

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde benim bilgisayar yandı. Neyse gittim yeni makina fln aldım. işlemcisi 2.4 ama bugün UPS'un kablosuna elim çarptı ve bilgisayar kapandı açarken Overlcockin failed diye bi yazı gördüm. Res attığımda düzeldi ama, acep bu adam bana düşük bişeyi overclock yapıp 2.4 diye itelemiş olabilir mi? İşlemcimin gerçekte kaç olduğunu nerden öğrenebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

ben 800mhz pIII işlemciyi 1.6 yaptıktan sonra.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 933'u 1100'den yukari cikardigimda bilgisayar acilmiyordu, overclock sadece sogutmaya bagli degil, bir yerden sonra elektronlar kontrolsuz sicramalar vs yapiyor, fuzyonla da sogutsan kar etmiyor. Nasil basardin biz de ogrenmek isteriz o acidan :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...