Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik cevapliyor > cep telefonu melodiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sahsen katamari damacy'nin main theme'ini kullaniyorum, daha once de bananaphone'u kullaniyordum, degistirmek istiyorum zira takside filan calinca hos olmuyor eheh.

suanda pek bir kararsizim, sizlerde ne var ne yok?

[ dominic bu mesaji sen soylemeden once aratti, konuyu buldu ama uplamak yerine yenisini acmayi daha uygun gordu. ]
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 14 Temmuz 2005 09:17 tarihinde demiş ki:
ibrahim tatlises - kadifeden kesesi ehue :)

ahahahaha imzadaki simgesel olaylara koptum gündüz vakti[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?
Mesaj tarihi:
eski telefonumda ibrahim tatlises - dam ustunde un eler tombul tombul memeler calardi aah aah

simdi selam motor diye caliyor[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
en son happy tree friends'in theme song'unu kullanıyordum, yeni telefon alınca mp3 çalma opsiyonu var mıdır sorgulamadım, çok süslü püslü olunca da ayarladım zırrr diye çalıyor işte:)
becerebilirsem in flames-artifacts of the black rain çaldırcam.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
10 Temmuzda!
Mesaj tarihi:
abiiiii buda şimdi ne bole..tum turk genclıgınde dale don dale calıyo bu aralar..eskıdı gercı son bı kac gundur..ama Dj Tiesto - Traffic den başkasını tanımam da çalmamda..[signature][hline]Siz otobüse annenizin kucağında binerken biz tam bilet atıyoduk..
[N]et's [A]ngels
Mesaj tarihi:
prodigy - mozart mix[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
  • Yeni Oluştur...