Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bard's Tale


zamo

Öne çıkan mesajlar

Oyun sanırım bu ay PCye çıkıyor.Demosunu oynadım baya zevkli bir oyun ve bence konuşma sistemi çok mantıklı.Çoğu oyunda en mantıklı konuşma seçeneği ben burdayım bağırıyordu burada biraz şansa kalmış.Neyse bir kaç tane ss veriyim.SSler PS2 versiyonundan, demodaki grafikler daha iyi.




The Bard's Tale DEMO[signature][hline]I came, I saw, I conquered

[Bu mesaj zamo tarafından 03 Haziran 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Bugun gidip aldım oyunu, iki dvd ya da 13 cd seklinde satıyolarmıs (oha); aylardır bekliyodum oyunu brian fargo'ya guvenim tamdı. Tam bi saat ugrastım oyunu yuklemek icin, harddiskte yer ac git dvdden harddiske kopyala ordan rarları ac install et sonra da oyunu calıstır, yoruldum be yazarken.

Neyse yaklasık 40 dakika oynadım oyunu valla en kotusu ne derseniz bundan iyi olur diyebilirim. Tam bi dus kırıklıgı oldu benim icin. Guya komik ve kliselerle dalga gecen bi oyun olacaktı, ki hakkını vereyim bi iki yerde gulmekten kırdı gecirdi beni ama cogunlugu tamamen bayat esprilerden olusan fos bi oyun. Esas komik yanı hikaye gordugum kadarıyla zaten cok klise, bu dalga gectigi seyleri icinde barındıran bi oyun olmus ki sacma durmus bence. Senaryo daha cok oynamadıgım icin pek de bisi demek istemiyorum.

Combat sistemi fena deil ama cok daha iyi olabilirdi. Bardımızın diyaloglardaki secenekleri de efsane zaten yukarda iki tane secenek cıkıyo en fazla, genelde de diyalogları televizyondan elimizde patlamıs mısır varmıs gibi izliyoruz. E ben ne anladım bu oyundan o zaman.

Grafikleri ve oyunun kamera acısını da hic sevmedim, hadi birincisi ekran kartımdan kaynaklanyo diyecem de 9600xt kartım ile cok cok daha iyi grafikleri gormuslugum var. kamera acısı degistirilebiliyo mu bilmiyorum ama cok da kasamadım onun icin acıkcası oyundan o kadar sogudum bi anda.

Oyunun sevdigim tek yanı sesleri ve ses aktorlugu olmus, hele ses aktorluk kısmı bayagı iyi ama oyunu kurtarmaya yetmiyo kesinlikle. Benim icin tam bi hayalkırıklıgı ve iki dvdye verdigim paranın ustune soguk bi bardak su oldu. Ama benim o kadar hayallerim vardı...

Buradan da brian fargo'ya diyecek iki cift lafım var:

Boyle sacma sapan oyunlar yerine bi fallout 3 uzerinde calıssan ne olurdu sanki? Hadi yapmadın onu, bari adam gibi bi oyun vapsaydın be adam. Yok kardesim almam bi daha brian fargoymus hedeymis verin bana tufegimi bi daha acıcam ben falloutumu mis gibin.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...


[Bu mesaj Venator tarafından 01 Temmuz 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 02 Temmuz 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
Allahım rpg kıtlığı çekiyorum,yarabbim iyi bir rpg ver sen bu zavallı kullarına...

Di mi ya?Bards Tale,Dungeon Lords diyodum,anlaşılan ikiksi de fos çıktı[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun daha hiçbiryere çıkmadan önce adından söz ettirmişti.Ama fıs...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
yaw butun oyun dergılerınde falanda 80-90 arası puanlar vermısler ...
oyun beklentılerı karsılayamadıgı ıcın (beklentı buyuk oldugu ıcın) bı hayal kırıklıgımı var yoksa oyun alenen kotumu ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

1 agustos 2005 hüramiral ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
ben sonunu oyunun ortalarına doğru hissetmeye başlamıştım


birde bu replik yardı beni

-darling i will be waiting in next tower for kiss you
-if you wont be there you can kiss my a..

buna benzer birşeydi oyun bayağı güldürüyor zindanada brekdans yapan iskeletler elektrogitar şeklinde bata konuşarak size laf sokan kılıçlar :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten 11 saatte bitmiş oyun oldschool zorluk seviyesinde olmasına ve her questi tamamlamama rağmen, bu da adam gibi bir rpg olmadığını gösteriyor zaten.

bir de bende şu 2. kulenin gladyatör tipli bossunu yedikten sonra verilen büyümsü şey çalışmıyor, onu attıgım anda oyun çöküyor, her halde kopya olduğu için.


öaehh mach, o replik hakkaten kral, ama sonunca darling hakkaten pis öpüyor bizim elemanı haeh.

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 19:20 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız tek konuşmalar değil çeşitli itemlarda da inceden dokundurmalar var.örnek:
-öldürdüğünüz kurtlardan sheepskin,red cloak,picnic basket çıkması(süpeer)
-yaratıklardan genelde family pictures çıkması
-ilk öldürdüğünüz kurttan saçılan hazineler ve bardın buna yorumu(onlar benim geçim kaynağım!) vs vs uzaar gider...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla prensesi ilk gördüğümde kesin bişi vardır demiştim :)..
sonra ark da söledi "saolsun" (ne kadar uygar bi davranış dimi :( ).

ama önceden tahmin etmiştim pehh.. yeni bişi çıkaramıyolar önümüe :p (ben bu kurtarılınca yaşlanır böyle yıllarca esir kalmış yıllar üstüne biner diyodum .. dğeilmiş :p )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...