Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu Resim Komik mi? Yoksa Düşündürücü mü?[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hem komik hem dusundurucu. o siseyi alip bu cocugun eline bunlari verip fotografini cekenin kafasinda kirmak lazim.[signature][hline]Blissfully Ignorant.
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hic bi esprisi yada komikligi yok ulkemizde buna benzer cok cocuk var[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çocuğun tipinden dolayı komik , görüntü ülkemizin en büyük sorunlarından birini yansıttığı için düşündürücü.[signature][hline]peace!
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ulkemizin en buyuk sorunlarindan biri degil raki ve sigara tuketen cocuklar[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Şişe ile aynı boyda olması komik gerisi mıymıy..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!!
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çocuklarımızı bu duruma düşürenler gebersin,şu hale bak yazık..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tip müsait olunca .)[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!!
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Türkiyenin Acı Hali Desek[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 walla sigaraya bişi diyemeyecem ama o rakı şişesini kaldırıp içmesi gibi bi durum söz konusu diil kanaatimce.[signature][hline]Aslında..
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 benm eski okulun orda 6-7 yaşında ot çeken bi çocuk vardı ciddiyim[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Pluton, 13 Temmuz 2005 12:16 tarihinde demiş ki: Türkiyenin Acı Hali Desek +1[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. farkob geçen gün demiş ki: Dev ben babannemde kalıyom arama sen saat 11'den önce uyuyoz biz...
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Erken yaşlanma hastalığı gibi bir hastalık vardı sanırım.Ona benziyor. Gerçekten çocukmu o?
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kral bi resim ki bu çoçuğun gerçekte sigara ve rakı içtiğini zannetmiyorsunuz herhalde?[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yurdum dan bi manzara... çarpık aile düzeni de denebilir..[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....."
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bende küçükken böyleydim. bu veletin sigara bi ihtimalde o rakıyı içmesi mümkün değil ehhe[signature][hline]Fire in the Darkness...
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet sigara büyük ihtimal ama rakıyı dikemez ayrıca yukarda bi arkadaşın dediği gibi sigara ve rakıyı çocuğun eline verip resim eçekenin kafasında kırmalı şişeyi[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Buzkirpisi, 13 Temmuz 2005 12:48 tarihinde demiş ki: Erken yaşlanma hastalığı gibi bir hastalık vardı sanırım.Ona benziyor. Gerçekten çocukmu o? erken yaşlanmada çocuk yaşlı görünür, yetişkin çocuk gibi görünmez =) [Bu mesaj mayfer tarafından 13 Temmuz 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ne komiği ya güleriz ağlanacak halimize .. geçen gün yeğenimi Hayvanat Bahçesine götürdüm işte hayvanları tanıtıyorum tek tek bak şudur budur diye.. Makaklarin önünde durduk izliyoruz derken iki kadın , 3 cocuk geldiler yanımıza izliyolar derken kadın "bakın şimdi cocuklar naapıcam "dedi ve ağzındaki sigarayı her uzatılanı yemek sanıp almaya çalışan maymuna vermeye çalıştı ben "hanfendi naapiyosunuz? mantıklı bi iş mi yaptıgınız allah aşkına " dedim kadın "ne var yahu içiyolar bunlar zaten versek ne olucakki" dedi benim gözler bi nebze dönmüş olacak ki bişey soylemeden fit fit uzaklaştılar.. Boyle insanlarımız var yani beyinlerini sadece onlara günlük ihtiyaçlarini gidermek için gerekli bilgilerle donatmış abuk sabuk şeyler görünce de ne yapacagini bilemeyen..[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve...
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: mayfer, 13 Temmuz 2005 14:42 tarihinde demiş ki: erken yaşlanmada çocuk yaşlı görünür, yetişkin çocuk gibi görünmez =) Süfersin yani 10 numara bi cümle :D [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 13 Temmuz 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bırakın çocuk doğru yolu bulmuş genç yaşta. Arkada tarla olması hatta çocuğun doğulu havası mevcut bu nedenle büyük ihtimalle mahallenin piçleri çocuğu alıp bu resmi çekmişlerdir.Çocuğun sigara veya rakı ile ilgisi yok ama resim çok bomba.
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 onu eline verip resim çekenin kafasını kırmak lazım...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 düşündürücü olsa gerek yada çocuğun eline bira ve sigarayı tutuşturarak komiklik yaratacağını sanan bir köylü?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 az gelişmiş ülkemin çok gelişmiş hormonlu insanı[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bence komik.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Öne çıkan mesajlar