Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Eroinmanım ben. Yanaşmayın.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sildim msgi bi anlik sinir[signature][hline][b]Liv Tyler [Bu mesaj heso tarafından 17 Temmuz 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hata değilde, Oda insan sonuçta oda Deşarj olmak zorunda Yani bi laf söylemesi neden Bu kadar Kıvrandırdı arkadaşı anlamış değilim.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Alexi_Septimus, 17 Temmuz 2005 00:44 tarihinde demiş ki: Iyi bir sponsor, asla armani, gucci, kenzo ve benzeri milyar sıçan devleri karşısına almaz arkadaşım. alır alır o milyar kazanan şirketlerin milyarlık vergilerini toplayan devletlerini bile karşısına alanlar var. bakınzı soros manyağı.(bi de kızıl milyarder diye bi adam vardı amerikalı güzel örnek olurdu da, onu bulamadım doğru düzgün, soğuk savaş sırasında rusyayla ticaret yaptı diye biliyorum ama emin de değilim) ha bunun gibi birine erişebilir miyim biraz zor, ama dünya üzerinde ki 1 organizasyon 1 tanesine erişse baya bi hayvan kurtulur ve bir şeyler değişir. ayrıca armani kenzo ve benzeri zevzek zevzek markaların kaybedecekleri bişi var, itibarları. bakınız nike, "en ucuzu fiyatı verene ürettiririm ben köle işgücü falan anlamam" dedi iflasın eşiğinden döndü. google da aratınız, nike slavery diye. zaten böyle bişi olsa bile korkulcak kişiler büyük şirketler değil küçük esnaflar olur. büyük şirket absürd işler yapamaz.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 17 Temmuz 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Fikirlerin biraz orospu geldi. Tam olarak birşeyi savunsak süper olur, fedaykine muhalefet olmak bir yerden sonra bayabilir cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Erutan, 16 Temmuz 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Ben giymem.Giyenide sevmem kürt gösteriş işidir, hiçte sevmem gösterişi bilassa (bölemi yazılıyor artık bilmiom) alay ederim bolbol. Erutan hastayım klavye hatalarına :lol: Kaztüyü montlar var, termik montlar var bunlar korur aşırı soğuğa karşı. Kürk şart değil. Kanyak içersiniz, vücut ısısını koruyan kıyafetler var onlardan alırsınız, fikrimce hayvanların canına kastetmeye gerek yok. Deri olayına bir şey diyemeyeceğim, yediğin hayvanın artan derisini kullanırsın sonuçta. Ama çoğunluk kürk olayı egzotik gözüküp hava atma gösterisinden kaynaklanıyor. İğrenç espri: Antifriz -40 a kadar korur. *!derialtı yağlarına güvenir*[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. [Bu mesaj Mino tarafından 17 Temmuz 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 :D harbi lan Kürt yazmışız zauh![signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kestiyse kesti haywanı döwdü biçti ...ee öldü işte ne konuşuyonuz bu saatte? saat 3:09 millet uyudu sen hala burda haywana bunu yaptı şunu yaptı konuş.. gözlerim kan çanaa 2 gündür uyumuyorum..yani bu videolar nedense şu anki ruhhalime gayet normal bişimiş gibi gelio.. önümde adam doğrasalar ..bir kelebek misali uçucam sanki... çiçekler böcekler laylay lom..yaşasın kürkler[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Olayı kapayıp kürk sektörünün önlenemez zararını engellemeye çalışıyosun dimi? Hiç olmadı ama :yapma: :-P[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Alexi_Septimus, 17 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki: Ya mesela ben IRA gibi PKK gibi Greenpeace gibi bir organizasyon kurup, ibadet yerlerini yok edip, heretic bir toplum oluşturma amacına baş koyabilirdim anlıyor musun diyecek lafım yok ya greenpeace i bir tuttugun örgütlere bakarmısın pkk organizasyonmu terrorist bir örgütmü ? greenpeace ne zaman cami sinagog falan bombaladı allah icin en fazla kendilerini zincirliyolar oraya buraya.[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected] [Bu mesaj -Ari- tarafından 17 Temmuz 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yani sonuç olarak şöyle diyebilir miyiz? kutup bölgesinde yaşıyor isen -40, -50 C ile uğraşmak zor o nedenle sıcak tutan kürk giyilebilir. ( peki başka giysi yokmu yani sırf kürk mü sıcak tutucak? belgesellerde izledigim kadarı ile herkes de kürk yok ama donmuyorlar... ) ama TR ye geldiginde hele hele yurt dısından gelen birisi isen erzurumun karlı dağlarında evin olmadığına göre Kürk giymek gösteriş işidir. gereksizdir.. koyun, dana vb hayvanların derisi zaten kullanılması gerekiyor, yani ona zaten laf yok ama tutup vahşi hayvanları katletmek ve sırf bu neden le katletmek barbarca. sonra nesli tükenmeye başlıyor ve doğanın dengesi bozuluyor..[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tartışmaya bir de din unsurularını katsaydık rahat 35 olurdu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: forgiver, 17 Temmuz 2005 12:35 tarihinde demiş ki: tartışmaya bir de din unsurularını katsaydık rahat 35 olurdu Nasıl unuttum bunu ben ya? Bu işkence AKP'nin şeriatı getirmek için attığı adımlardan biridir arkadaşlar. Röeh.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 eh mc donalds amerikan firması arkasında yahudiler var böle bişi yapmaları normal:)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bazı arkadaşlar lüks sınıfa giren ihtiyaçlarla kürkü karıştırmış, aradaki farkı yazmak istiyorum: 1-ev, yani barınma bir ihtiyaçtır.ne kadar büyük, pahalı olursa olsun sahibinin istekleri doğrultusunda büyür, sahibinin parasının karşılayabileceği konforu sunar.bunda hiçbir kötü yan yok, kazanmış adam parasını almış helal olsun. 2-araba, yani ulaşım bir ihtiyaçtır.ister murat 131le olsun, ister mercedes maybach istersede bell helikopter ya da özel uçak hiç farketmez.sahibi aracın sunacağı konfora ihtiyaç duyuyorsa (parasıda yetiyorsa) alır kimsede "helal olsun"dan başka bişey diyemez, herkes parasına uygun araçlarla seyahat etme hakkına sahiptir. 3-kürk almak bir ihtiyaç DEĞİLDİR.kürk almanın "şık görünmekten" başka hiçbir amacı yoktur.kürk sizi sıcak tutuyor olabilir ama bunu yapan (hemde daha ucuza) birsürü giyecek daha var.tekstil sektörü yüksek teknolojininde işin içine girmesiyle oldukça değişti artık, bizdeki tekstilciler bile çine karşı koymak için akıllı kumaşlar üretmeye başlıyacaklar yakında.insanlık 100 yıl önceki insanlık deği artık, ısınmak için üç beş hayvanın öldürülüp kürklerinin birbirine dikilmesiyle yapılmış (bana göre) son derece kaba giysilere ihtiyacı yok... sonuç:arabanız/helikopteriniz/uçağınız ne kadar lüks olursa olsun ana amacı ulaşımdır, eviniz ne kadar lüks olursa olsun ana amacı barınmadır, ama kürkünüz ne kadar lüks olursa olsun ana amacı (bilinçli veya bilinçsiz nasıl olursa olsun) sadece hava atmaktır.[signature][hline]"The wounds with pain are normal and natural.The pain is the warning of the nature.However, the wounds without the pain are the worst and the most dangerous ones.When you see a soldier with a severed leg who's not screaming, you know that something is wrong."Burakus Üşütükus,a Famous Roman General (evet, bu lafı uydurdum.Rome:TW oynarken düşmandan kaçan hafif piyadelerim tek tek atlıların altında ezilirken hem de.fazla kaptırmışım belli ki...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: beybin, 17 Temmuz 2005 10:46 tarihinde demiş ki: konudışı bölümüne açılmış ve tartışılmış en uzuuuuuuuuuuuuuuuun konu bu sanırım..21 sayfa euhuue..gurur duydum:) konunun bu kadar sapıp tartısmaya donecegini bilsem acmazdım 40 yılın başı bi konu acalım dedik affola :)[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o hayvanı öldüren herifi bana verseler 1 saniye tereddüt etmeden aynı şekilde öldürürm. bu ne hayvanlıktır ya allahın belaları.sinirlerim bozuldu of ya[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 biz insan olarak bu dünyaya geldik die bu dünyayı paylaştığımız diğer canlılara işkence etme hakkına sahip değiliz. onlarda bu dünyanın bizim gibi bi parcası. hayvanları bu statüye sokmayan hayvanlarda onlara istedikleri gibi davranıyolar. budüzeni değiştirmeye çalışanlarıda kimse sallamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sizler taştan yapılmış insanlarsınız. Sizin dilleriniz, sizin gözleriniz bende olsaydı, Onları öyle kullanırdım ki, Gökkubbe çatlar, darmadağın olurdu. Sonsuza dek yitirdim onu! Ben çok iyi anlarım kimin öldüğünü, Kimin yaşadığını. O ise toprak kadar ölü. Kıyamet günü mü geldi? demiş şekispir mi komiser mi neyse adam mıdır ?[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ALF (Animal Liberation Front / Hayvan Kurtuluş Cephesi) adlı örgütün üyeleri, 3 Haziran 2005 günü Moskova yakınlarında, Zverosovkhoz köyü'nde kürk çiftliği "Punshkinsky"a giriş sağlamak için, metal çitleri keserek, kürkleri için kafeslerde tutulan hayvanları doğaya saldı. Eylemin Görüntüleri www.aeliberation.net(Rusya) adlı internet sitesinde yer alan habere göre; "kürk çiftliği"ndeki kafesler "yaban gelincikleri" ile tıkabasa doldurulmuştu. Eylemciler 180'den fazla yaban gelinciğini kurtararak, onları kürk çiftliğinden uzaktaki bir ormana bıraktılar. Kafeslerden bazıları parçalandı. Çiftlik, "Hayvanlara Özgürlük!" / "ALF" (Animal Liberation Front)imzalı yazılarla donatıldı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar