Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 fil rulz .hatta o küçük filler bile iş görüyor.valla cücecim 6 adet fili nasıl sabitleyecen :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 phlanx?ya ben oyle saglam bi fil ordusuyla karşılaasamdım cunku romalılar coktan geberrtı onları.GElsinler onları alırım acımam[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 valla fille çok pis manevra yaparım.hatta spartan bilem yendim[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Sparkcaster, 28 Aralık 2004 16:20 tarihinde demiş ki: fil rulz .hatta o küçük filler bile iş görüyor.valla cücecim 6 adet fili nasıl sabitleyecen :-P Silver Shield Pikeman veya her hangi bir barbar birimi =) WE ARE THE SILVER SHIELDS!!![signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Sparkcaster, 28 Aralık 2004 23:32 tarihinde demiş ki: valla fille çok pis manevra yaparım.hatta spartan bilem yendim ben nerdeyse çember kuruyorum :).nası arkama geçicen?:)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadaşlar, 1.2 yaması çıkmış ve tonlarca bug'ı düzeltiyor, yumulun.. ;) 57.6mb, düşünün yani ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yamayı yükledim her şeyi denedim ama kopyalarda çalışmıyor :([signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 savaşa gelecek olan yardımcı birliklerimizi(Reinforcement) nasıl kendimiz kontrol edebiliriz? SAlak AI hicbir zaman düzgün yönetemiyorda[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Once 1.2yi yukle, ondan sonra reinforcementlarla savasa gideceksen savasta once cıkan ekranda ilk ordu dısında her orduda bi kutucuk olucak. Onu kaldırırsan AI orduları yonetmez, yonetimi sana kalır. Biraz karısık anlattım galiba ama 1.2yi yukleyip savas oncesi ekranına gidince anlarsın ne demek istedigimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 nası bi tarışmadır bu ya 558 sayfa olmş haala dewam edio masallaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar