Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ufak bir düzeltme yapmak istiyorum, yukarıda yazdığım Cenarion değil Stormrage setiymiş (Thottbot'a güven olmaz :)) Gerçek Cenarion seti: http://img202.exs.cx/img202/1444/cenarion1cz.jpg Sanırım bu seti daha updatelememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aslında bütün setler fena diilde blizz biraz bu omuzlukları abartıyo gibi geldi bana setin en çok göze batan kısımları omuzlukları.aslında gövdeye giyilen zırhın daha çok göze batması lazım bence[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: MukanKaan, 16 Temmuz 2005 23:42 tarihinde demiş ki: aslında bütün setler fena diilde blizz biraz bu omuzlukları abartıyo gibi geldi bana setin en çok göze batan kısımları omuzlukları.aslında gövdeye giyilen zırhın daha çok göze batması lazım bence +1 de benden hele hunterlar warrior warlocklar ve druidlerinki abartı bence[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 http://img332.imageshack.us/my.php?image=giants9eu.jpg Boots ve kafalık kariç giantstalker seti. Kesmeye falan üşendim şimdi böyle koyayım. Shoulderlar biraz ohannesburger olmuş cidden ama güzel.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Niye bütün setlerin omuzlarında boynuz gibi çıkıntılar var ya abartmışlar bence. Hepsi aynı[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 blizzard batırdı biraz bu setleri.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 paladin seti tier 1 olan lawbringer seti, görünüşü güzel lakin statlar iğrenç. LF'yi çıkarıp onu giymem o kadar iğrenç statlara sahip, plate yazmasa caster zırhı sanılır yani agi yok, str yok.. artık mareşal epic setini toplamaya veririm kendimi bunlara DKP kasacağıma, cidden çok komik statlar.. şu resimleri konanlardan belki mage setleri bir de paladin hariç hepsi komik, hele bazıları power rangers'da dövülen kostümlü adamlara benziyor. mavi setler daha güzel doğrusu bunlardan, birşeye benzetemedim ben..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Sensible, 17 Temmuz 2005 02:43 tarihinde demiş ki: Niye bütün setlerin omuzlarında boynuz gibi çıkıntılar var ya abartmışlar bence. Hepsi aynı ayy onu bırak omuzlar yetmiyormuş gibi bide druid'te kafasına boynuz yapmıslar töbeee töbeeee blizzard'a mail atıcam boynuzlu sizsiniz diye!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bloodfang güzel öle demeyin. Arcanist ve Felheart setini giyeni lunapark gişesine koyuyoruz direk. Arcanist tamamda felheart nedir be hakkaten. İyice sapıtmış yani adamlar[signature][hline]()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Kill Bill bold yapınca agzıyla burnu denk gelmiyo abi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 cidden bloodfang baya guzel duruyormus[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 TAuren cok tatlı olmuş. Bu arada giantstalker giymiş dwarf hunter diyorum başkada bişey demiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bloodfang in disindakilerin hepsi rezalet. bunlari tasarlayanlar japonlar mi ne,cok kotu.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar