Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Item set fotoları

Bloodthirst

Öne çıkan mesajlar

aslında bütün setler fena diilde blizz biraz bu omuzlukları abartıyo gibi geldi bana setin en çok göze batan kısımları omuzlukları.aslında gövdeye giyilen zırhın daha çok göze batması lazım bence[signature][hline]Our time has come...

vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
Selamlar
İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
MukanKaan, 16 Temmuz 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
aslında bütün setler fena diilde blizz biraz bu omuzlukları abartıyo gibi geldi bana setin en çok göze batan kısımları omuzlukları.aslında gövdeye giyilen zırhın daha çok göze batması lazım bence

+1 de benden hele hunterlar warrior warlocklar ve druidlerinki abartı bence[signature][hline]Shippy
Sosyal ağlarda paylaş

paladin seti tier 1 olan lawbringer seti, görünüşü güzel lakin statlar iğrenç. LF'yi çıkarıp onu giymem o kadar iğrenç statlara sahip, plate yazmasa caster zırhı sanılır yani agi yok, str yok.. artık mareşal epic setini toplamaya veririm kendimi bunlara DKP kasacağıma, cidden çok komik statlar..

şu resimleri konanlardan belki mage setleri bir de paladin hariç hepsi komik, hele bazıları power rangers'da dövülen kostümlü adamlara benziyor. mavi setler daha güzel doğrusu bunlardan, birşeye benzetemedim ben..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 17 Temmuz 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
Niye bütün setlerin omuzlarında boynuz gibi çıkıntılar var ya abartmışlar bence. Hepsi aynı

ayy onu bırak omuzlar yetmiyormuş gibi bide druid'te kafasına boynuz yapmıslar

töbeee töbeeee

blizzard'a mail atıcam boynuzlu sizsiniz diye!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodfang güzel öle demeyin.
Arcanist ve Felheart setini giyeni lunapark gişesine koyuyoruz direk.
Arcanist tamamda felheart nedir be hakkaten.
İyice sapıtmış yani adamlar[signature][hline]()'.".'()
( (T) )
(..).(..)
(,,,)(,,,)

Kill Bill
bold yapınca agzıyla burnu denk gelmiyo abi bunun
Sosyal ağlarda paylaş

cidden bloodfang baya guzel duruyormus[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...