Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yastayım.

Nereid

Öne çıkan mesajlar

please restart yazısının 20gb müziime ve daha bissürü başka şeyime mal olucaını bilmezdim. derin bir sessizlik içinde elimden uçan giden poslarımın opethlerimin placebolarımın ve diğerlerinin yasını tutuyorum.acım büyük paylaşmak istedim.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

15 gün önce alınmış olmasa yanmicam. veya bir hafta boyunca iki bilgisayardaki bana ait herşeyi ona yükliip, herşeyi tamamladıktan 2 gün sonra bana bunu yapmış olmasa. ama çok acıklı çook.. (sniff)
(yedekleseydim evet..yedekleseydim..uf!.)[signature][hline]drat this creature of memories ill,
Sosyal ağlarda paylaş

off bnmde kac gblik korn videolarim gitmisti ki bunu adsl deil dial up la yapmak ve yeniden dial upla yapacaginizi bilmek(ozmn yoktu iste adsl) cok koyuyo simdi ne varki yaz arese 5gunde ok arklar bilirler (ucanadam, maxuth, hellspe bodrack, bellow fln.) 2 ay off evlat acisi gibi koyu diye aglamistim[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

off basin saolsun!
cok tiksinc bi durum!
Benimde basima ona benzer bi durum gelmisti ,5 haftaligina isvicreye ,staj icin gittigim zaman; dönmeme 2 gün kala yanlislikla makineyi formatlamistim.süper fotooraflar cekmistim. hepsi gitti. Yanlis secenegi sectigim icin.
krize girmistim o an sinirden.

Sonra tabi niye recycle bin olmaz bu aletler de hay ......*beep*!? diye saydirdim.
hrr.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

ya fotoğraflar da gitti mi bilmiorum ama onları annem ve babam doktor, hastalarla ilgili şeklinde adamlara kurtarttırdık. işte ona sinir oldum zaten, sonuçta adam onu kurtarmak için daha fazla uğraşmak zorunda, ve zaten garantili bir makine olduundan ücret almicak, direk kafadan "bu kadar kurtarabildim" diye bana bi cd uzatıyor (gerçekten bir cd uzattı dudaımı kopartıcaktım ağzımı açmamak için ısırmaktan) ve hayır d drive bozuk diildi ben biliorum diemiorum çnkü gerçekten hiç anlamam bilgisayardan..ama sadece pls restart diodu garibim ben bozuldum aha bak kitleniorum açılmıorum falan diil, restartlıodum bi daha restartla beni diodu.. =//[signature][hline]drat this creature of memories ill,
Sosyal ağlarda paylaş

hehe dun örendim uyumus harddisk ve duzelmis detaylari bilmiorum ama sevindirik oldum komuniti filing iniz icin tesekkur ederim =) ama simdi de az bi uzagim kendisine..olsun iilesmis yani.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nereid, 16 Temmuz 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
hehe dun örendim uyumus harddisk ve duzelmis detaylari bilmiorum ama sevindirik oldum komuniti filing iniz icin tesekkur ederim =) ama simdi de az bi uzagim kendisine..olsun iilesmis yani.

Mavi, dosyaları kurtarmış Nereid.
Üzülmene gerek yok yani.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

yas diyince adamin aklina neler geliyor .

ben 4 senedir harfi harfine gunu gunune ilgilendigim sc replay arsivimi sildim hic farkinda olmadan . sen gene farkindaymissin ahah

ulan benim asil icim yaniyor .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...