robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Geçen gün e-sipa.de adresinde gezerken fincan mod diye bir şey dikkatimi çekti. Biraz da merak ettim acaba gokhandan daha hızlımıdır hede hödö diye. Bu modu kullanan varmı kullanıyorsa diğer modlardan ne farkı var? beğendiğiniz, beğenmediğiniz yönleri nelerdir? İndirmek için adres de verelim[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 16 Temmuz 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Herşeyi devletten bekleme yükle kullan iyiyse söle biz de kullanalım :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bak önce www.divxplanet.com dan emule freeangel mod'u çekeceksin sonra http://forum.donanimhaber.com/m_2449712/tm.htm sonra buradaki ayarları yapıyorsun ^[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 senin dediğini yapmam başıma iş açar filan :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 nasıl iş açar? razorback sunucu adminleri sen idövecek mi? trojan mi sokcam bilgisayarına? lölsün[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 win98 içn uygun değildir diyor nie ki ?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Şu emuleyi beceremedim bi ama bakalım bu sefer olcak mı =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bak black emuleden verim alabilmen için (256 dsl'de) en az 5 dload açman lazım. ÖÇünkü emulede sıra sorunu var hemen hepsinden download alamıyorsun. Emnule aynı anda 300 sourceden bile çekebiliyor :) edik: bilgisayarın hep açıksa günde 1.7 gb'lık veri indiriyorsun, denenmiştir onaylanmıştır[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 16 Temmuz 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 mis gibi ice-mod kullanıyorum (kullanmayanı da kınıyorum eheh), harika bir mod gerçekten (freeangel falan hikaye). geçengün evden 1,5 saat için çıktım geri döndüğümde dl'ye bıraktığım 35mp3 çekilmişti (helal vallaha, freeangel ya da gokhanmodda 3şeyi bile aynı anda zor çekiyodum) ondan kelli gelin ice-mod kullanın[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 nameless kardeş full 22 kb ile indirdiğinde mod fark etmez ki? ice modda da 22kb indirirsin freeangelda da :) ayarlarını doğru yaptıktan sonra tüm modlar kıral[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yok yok vallaha ice-mod daha güzel eheheh join me kucukhusamettin and we will rule the gnutella[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog [Bu mesaj nameless13 tarafından 16 Temmuz 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben e2dk cıyım gnutella suxxor[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: KucukHusamettin, 16 Temmuz 2005 14:58 tarihinde demiş ki: bak black emuleden verim alabilmen için (256 dsl'de) en az 5 dload açman lazım. ÖÇünkü emulede sıra sorunu var hemen hepsinden download alamıyorsun. Emnule aynı anda 300 sourceden bile çekebiliyor :) edik: bilgisayarın hep açıksa günde 1.7 gb'lık veri indiriyorsun, denenmiştir onaylanmıştır ya onu biliyorum 22 tane dosya var mesela şu an cfosspeed kulanmama rağmen patiyi gezemedim emule açıkken Şuan dc++ açık çok rahat geziyorum cfosspeed sayesinde. Ama dc++ de filmlerin görüntüleri çok kaliteli olmuyor bazen bu yüzden emule de daha kaliteli ve çektiğin filmin çözünürlüğünü falanda görebiliyorsun bu yüzden emule istiyorum ama olmuyor. yine açtım 3-5dk dır bekledim veri alamadı bende kapttım. Çünkü neti mahvetti..[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 256 dsl var[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Fincan modu dedneyim. Kaynağı sağlam bir dosya çekerek gayet yüksek hızlara çıktı. Ayrıca upload'ı da çok kısıtlamıyor. Bunun için birde ayar hedesi varmış e-sipa forumlarında. şöyle en resimlisinden onuda şuraya koyiyim bari... Fincan mod Resimli Ayarlar[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: blackchaos, 16 Temmuz 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: KucukHusamettin, 16 Temmuz 2005 14:58 tarihinde demiş ki: bak black emuleden verim alabilmen için (256 dsl'de) en az 5 dload açman lazım. ÖÇünkü emulede sıra sorunu var hemen hepsinden download alamıyorsun. Emnule aynı anda 300 sourceden bile çekebiliyor :) edik: bilgisayarın hep açıksa günde 1.7 gb'lık veri indiriyorsun, denenmiştir onaylanmıştır ya onu biliyorum 22 tane dosya var mesela şu an cfosspeed kulanmama rağmen patiyi gezemedim emule açıkken Şuan dc++ açık çok rahat geziyorum cfosspeed sayesinde. Ama dc++ de filmlerin görüntüleri çok kaliteli olmuyor bazen bu yüzden emule de daha kaliteli ve çektiğin filmin çözünürlüğünü falanda görebiliyorsun bu yüzden emule istiyorum ama olmuyor. yine açtım 3-5dk dır bekledim veri alamadı bende kapttım. Çünkü neti mahvetti.. emuleden başka hiç bir program kullanmana gerek yok. emule freeangel da downloadını düğşürmeden uploadını 1kb'ye kısıtlayabiliyorsun. Ve şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım ul 1kb dl 24 kb iken emulede paticik konusunda. cfosspeed ne işe yarar onu bile bilmiyorum :) Netlimiter da eskidendi[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cık cık upload yapmamak bencilliktir[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bi deniyim o zaman teraziye tıkla emeğe saygı...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: robinson, 16 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: cık cık upload yapmamak bencilliktir telekom'un upload arttıkça downloadı düşer bir hizmet vermesi ney?[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 emule rulz her zaman. 26-28 sabit goruyorum devamli. gunde 1.5 gb tan fazla dl yapabilirsiniz emule ile :)[signature][hline]()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya telekoma kafam girsin zaten boşverde. İlk defa emule ile 11 KB'nin üstüne çıktım. Sevdim bu fincan hedesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 gökhanla sırf mp3 indiriyorum, ortalama 7-8, bende mi sorun var?[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 indirdim çok iyi bi program mış ben daha önceden lime wire kullanıyordum[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: montezaus, 16 Temmuz 2005 16:02 tarihinde demiş ki: gökhanla sırf mp3 indiriyorum, ortalama 7-8, bende mi sorun var? gökhazn değil freeangel ve geçen sayfada verdiğim ayarları yap. En az 10 dosya downloada açık dursun[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bende de gokhan çok daha iyi indiriyor,freeangel ile ortalama 13 ile indirdim 1 ay boyunca baktım ki işe yaramıyor,yeniden gokhan moduna döndüm ve 1 haftadır ortalama 24 den aşağıya inmedi...[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar