jankis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 war mı dinleyen .. bi arktan duydum da bilmiyorum hiçbi bilgim yok opium u çekiyorum şu an tawsiye edebileceğiniz şarkıları nelerdir ark methetti bu arada baya[hline]i feel i'm coming to an end
Lestat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 wolfheart albümü başdan sona hatta indirdikden sonra dinleme de yanında yat. şarkıları albüm sırasıyla dinlemeni şiddetle öneriyorum.[hline]still the hero of my own dreams..
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 sefdiimiz bi gruptur. wolfheart gerçekten mükemmel bir albüm, ama birkaç şarkı da sayıveriim ben, beğenirsen albüm downloaduna girersin: vampiria alma mater trebraruna bunlar ilk albümden irreligious diye ikinci bir albümleri var, opium ordandır, güzeldir de. aynı albümden subversion ve mephisto da güzel parçalardır. bi de "perverse... almost religious" diye bi parça var, onu da indir, ne de olsa albüme giriş parçası... sin diye 3. albümleri biraz yumuşamış bi albümdür, fena diildir. ordan second skin'i indir, hit parça oydu. eğer onu beğenirsen eurotica'yı da indirirsin, onu da beğenirsen bütün albümü indir işte. kolay gelsin. iyi gruptur moonspell. fernando da yakışıklı çocuktur, aplan tanışmıştı dynamo'da, hatta daha sonra buraya konsere bile gelmişlerdi. konser de süperdi, kaçıranlar çatlasın :)
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2002 ben alma materi biliom onu da konserde çaldık ondan ama alma mater güzel bayya digerleri de güzeldir..[hline]you can't kill me 'cause im already inside you! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
xagon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Mezun oldugum lisenin okul grubu surekli Moonspell coverlari calardi. Ordan biliyorum ne kadar asmis bir grup oldugunu. Bu turu seven herkesin arsivinde bulunmali bence albumleri.[hline]XaGoN - www.xagon.net
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 moonspelli ilk öğrendiğim zamanlar hiç sevmemiştim, ama yine de şarkılarını bir kenara ayırmıştım. şu aralar iyice sevdim grubu, alma mater, vampiria, opium, mephisto dinliyorum zevkli oluyor :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Kasım 2004 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bonecum son albümü dinle :) "antidote"[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 off mortis aksam aksam!![signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sen sabah sabah seda sayan dinliosun ama! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Alma Mater Opium Everything Invaded Trebraruna Mephisto Full Moon Madness Mute Nocturna Awake ha bir de Herr Spiegelmann bunlar geldi bir çırpıda aklıma. İndir ve tepe tepe dinle.[signature][hline]shotokan kedisi [Bu mesaj Kendercik tarafından 23 Kasım 2004 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 züperdir kendileri,babalardır. son albümleri(antidote) gaz açısından giğerlerinden biraz daha yüksek dozajda bir albüm. bütün albümlerini alın dinleyin pişman olmazsınız;)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
ReBeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 orta 2 de minacik bir welet iken aldığım ilk cd im = WOLFHEART . metal müziğe mükemmel bir başlangıç yapan moonspell wolfheart dan sonra irreligious adlı başka bir başyapıt cıkardi. sonraki albümler bu 2 sinin yanına bile yaklasamaz ama moonspell kulturu acisindan dinlemeden kalma. fuuulll mooooOOooooooonn maaaaaadneeeeeeesss !![signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Aaa dınlemelyıım *!Kulaklıgını takar*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 söylicek bişi kalmamış hehe..süper bi grup diyebilirim..sahne performansları son geldiklerinde müthişti, harikaydı 10 numaraydı..ondan önce geldiğinde boktandı ama:Pson albümleri de güzel baya dinleyin mutlaka..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 -under the moonspell tenebrarum oratorium (I ve II) -wolfheart alma mater, trebraruna, vampiria, ataegina -irreligious mephisto -antidote hepsi[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Of gelmişlerdi geçen sene ama kısmet olmadı gitmek. Alma mater, opium, second skin, an erotic alchemy ve vampiria en iyi şarkıları bence. Bir albümde de ezan sesini coverlamışlar :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 opium soul sick ve tabi ki ALMA MATER![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
zeyir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hiç kimse yazmamış ben yazayım bare İn and above man From lovering skies Bu ikisini ard arda dinle ama benim en sevdiim Devilred dir.[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 of dream and drama[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Head Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sin/pecado'dan sonra dinlemedim ben moonspell'i. o albümde de 2econd skin ile mute. illaki.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
ReBeL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Head, 25 Kasım 2004 11:52 tarihinde demiş ki: sin/pecado'dan sonra dinlemedim ben moonspell'i. o albümde de 2econd skin ile mute. illaki. iyiki dinnememişşin hiç bişi kaçırmadın emin ol[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 'Everything Invaded' adlı şarkıları insanı hırçınlaştırıp böyle içinde karip şeylerin olmasına yol açıyor. Özellikle sinirliyken. En azından benim için böyle[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 antidoteun 4. şarkısı var bi de, bateriye hasta oldum... herkesin dediklerine de +1(ınfeqted hariç) biri sevabına antidote un şarkı adlarını sıralayabilir mi? bilgisayara indirirken almamışım nette de çok kalamıyorum(malum dial-up)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Cthulhu_, 24 Kasım 2004 16:32 tarihinde demiş ki: opium soul sick ve tabi ki ALMA MATER! Bende diyodum kimse soulsick gibi manyak bi şarkıyı yazmadı mı diye... Bizim dallama yazmış :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Wordellion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 iyidir bende wolfheart ı severim[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Öne çıkan mesajlar