banker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 arkadaşlar bir scp yazmak istiyorum yanlız nasıl yapıcagımı bulamadım scp şu # yazdıgı zaman src.disconnect .src kill bunun ıkınısını yiyicek sonrada staff a mesaj yazılıcak onu hallederım ben su # yazınca ölmesinin nasıl yapıcaz ?[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 # işaretini kaldırman senın ıcın hiç bir şey kazandırmaz, teot u calıstırıdıgında zaten # işareti cıkmıyor sadece yapamayan acemi lam.. tayfasi içindir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 olsun dialog yazıp connectör yaptırıp birde bu scp yi eklemek istiyorum yapılabilicek en son şeyi yapmak istiyorum. nasıl yapıcaz bu scp ?[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell [Bu mesaj banker tarafından 16 Temmuz 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 # bunu engelleyemezsin.[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 # ı engellersinizi teotu engellemez ama # u engellersiniz.Engelleyeni gördüm asgard veya dragyn du[signature][hline]Rejim yapan aç pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Evet # yazmayı engellemek bi işe yaramaz ama yinede istiosan spherespeech te player olan bölüme on=*#* src.go jail return 1 gibi bişey eklersen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 olmaz. teot çalışınca # ı server görmüyor clientten engellencek[signature][hline]Rejim yapan aç pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 zaten öylede illada tutturmuş bende kendini tatmin etsin die :P[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evet kendimi tatmin etmek için yapiom nerden bildin[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 # değilde $ yazarsa ne olacak ?[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 # işareti client tarafında kalan bir işaret, bu kaçıncı konu :/ sunucuya gitmiyor ki engelleyesiniz?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 client i editle # ile başlayan msjları mailına atsın... adama # ile başlayan bişi yazdığında senin maılına acc name ve kullandıgı komut gelir, böylece sen adamı banlarsın yada jailarsın ama adam bunu # yazdığı için anladığını söylemezsen nerden anladığını bilemez... ki bilsede çok geç kalmıştır çünkü banlanmıştır :) buna ben arı yöntemi diyorum, arılar insanları soktuğunda ölürler, ama arılar insanları sokunca ölüceklerini bilmezler çünkü hiç bir arı soktuktan sonra dier arılara insanları sokmamalarını söyleyememiştir çünkü ölmüşlerdir :P Bilmem anlatabildimmi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 # sadece bir prefix, adam istediği harfi koyar. İsterse komutlar & ile de başlayabilir. Engelleyemezsin yani speechle falan. Legbra söylemiş zaten.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar