fiona Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben yemek seçmem çünkü sevmesemde herşey yerim.zorla yediklerim bamya ve tavuk(yapılış şekline göre deişir)..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Absolut, 15 Temmuz 2005 16:36 tarihinde demiş ki: Nohut, bol yağlı pilav Fasulye, bol yağlı pilav Mercümek, bol yağlı pilav Köfe, bol yağlı pilav Etli, bol yağlı pilav Evet tekirdağılıyım ve pilavı seviyorum. Te ![signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Joker, 15 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: aslında yemeden karar vermemeli... Evet ya bu doğu, hiç yemediğim halde pırasadan nefet ederdim, bir yerde bir poğaça yedim "çok güzel ya ne var içinde?" diyince acı gerçeği öğrendim. Gayet seve seve pırasa yemişim. :) Ayyy manavda var mdır acaba, yapsam bu akşam, canım çekti...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Aç kalın da bak nasıl yiyiyorsunuz bamyayı cartı curtu : )[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Deniz ürünlerinden balıkları pek sevmem. Ama karidestir ahtapottur midyedir tavadır yerim hepsini. yirim yirim... Onun dışında tavuk yemem.. Onun dışında sebze sevmem, ıspanak kereviz hede hödö kesinlikle ağzıma bile sürmem Son bir senedir yediğim meyve herhalde 2 kilo falandır. Meyve ne severim ne sevmem ama bole lokanta gibi önüme gelirse bir-iki dilim bişiler alırım. Yoksa hayatta ne eve meyve alırım ne de olan meyveyi çıkarır yerim.. Sevmediklerim aklıma gelenler bunlar..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Alexi_Septimus, 15 Temmuz 2005 16:33 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 15 Temmuz 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Sebzelerde seçiciyimdir. Son zamanlarda patlıcanlı yemekleri de yiyebilmeye başladım ama hala bamya, enginar, kereviz gibi şeyleri tercih etmiyorum. Patlıcana yeni atılmak, mm kötü ya. Bir ara söğürme denemeni tavsiye ederim. Söğürme yiyipte patlıcan sevmeyecek adam tanımıyorum zaten.. oy boyle yağlı yağlı offf. kırmızı et ve yağlı yemekler severim. Yemekte doğu kültürünü tek geçerim zaten..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ciğer ve çiğ balık (tuzlu falan olurya) dışınad herşeyi yerim :) bazı şeyleri çok sevmeden yerim bazılarını çok severek ama hep yerim .. karnım acıktı (evet saçmaladım)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yemediklerim **kuzu eti **dana etinin yağlı yerleri **lahana ((pis kokuyo)) **karnıbahar ((kokusu)) **tulum peyniri **tereyağı ((alerjim var)) **içinde tarçın olan herşey en sevdiim şey zeytinyağlı börüüülceeeeee[signature][hline]my silence knows what your silence means... [Bu mesaj twistedemo tarafından 15 Temmuz 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hayatta yemem: karnıbahar pırasa bezelye (yemeğini yemem sadece) lahana midye,balık,kalamar dışındaki deniz canlıları diğer her şeyi yerim...[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: twistedemo, 15 Temmuz 2005 16:59 tarihinde demiş ki: en sevdiim şey zeytinyağlı börüüülceeeeee +1 İzmirli miyiz?? :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 evet fazlasıyla ;)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 - Her türlü deniz canlısını - Her türlü patlıcan çesidi yemeği - Her türlü pırasa çeşidi yemeği seve seve yerim.. ancak - Biftek, kıyma gibi et ürünleri dışında diğer kalan et parçalarını asla yemem![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ne yazıkki seçerim yemek, sebze yiyemem et manyağımdır aç kalsam çok insan eti bile yerim =][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 pırasa,kereviz,karnıbahar,enginar,sakatat,bamya.. Kıyma,salam,sucuk ve pastırma dışında et yemem.. (ara sıra kokoreç yerim herkes kokoreç yiyorsa.. 6 ayda 1) gerisini yerim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 (bi cok tur)peynir,zeytin,domates,bamya, pırasa.agzıma değdirmem.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Et manyakları dikkat Gut diye bi hastalık var! Aman diyim![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 öncedne bamya yemezdim tadına baktım güzeldi artık yiyroum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 off şimdi deniz kenarına inmek vardı böle peynir ,ekmek karpuz.off sonra bi bardak çayla bi sigara yakıp rüzgara karşı şekerlemek Damn!istifa ediyorum.Karnım açken böle kahvaltı gibi yemeyi çok seviyorum[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bamya karnıbahar kereviz(yapılmıyo zati) onunndısında tüm türk yemeklerini ve deniz mahsülleri ve etleri yerim[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Pek seçmem yemek ama nedense kiloma yansımıyo bu durum hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben yagli yemeklerden ,hamur isinden ve fast foodlardan uzak duruyorum. hmm onun disindada yerim hersei. mesela herkes bamyadan nefret ederken ben severim. oda ilginc. iste zevk meselesi...[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 15 Temmuz 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bamya yiyenleri kınıyorum ne ole kıllı kıllı oğğ =) bu arda pırasanında pirinçli kısmını tadına bakmak suretiyle yerim kalnı bana uzak allaha yakın olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bamyada biraz takılırım ama yemek zorundaysam yerim :)[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Penthesilea, 15 Temmuz 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Du bi de en sevdigim yemegi yaziyim ya : ) Böyle güzelce pisirilmis, diri diri sehriyeli pirinc pilavi (gercek tavuk suyuyla yapicak knor falan degil :) ), süper bi tavuk gögsü - tavugun beyaz eti olacak sadece, yanina kurufasulye, söyle güzelce sosu akacak biraz pilavin altina. En son da yanina bolca ke$kek, ke$kek ne derseniz sadece Egeliler bilir bunu : ) Of ya canim cekti : ( evet evet! en sevdiğim olmasa da hastasıyımdır. hatta dün misafirlikte yedim, sadece kurufasulye yerine nohut vardı, ama o da süper zaten.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 15 Temmuz 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Lan hani rejimdeydin nohutlar falan ohoo. Bari ekmek falan yemeseydin.[signature][hline][b]Kralla Tartışma [Bu mesaj Pha tarafından 15 Temmuz 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar