Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşhte Ben!

nicotinee

Öne çıkan mesajlar

ben zaten oranın sahibiyim
said:
BabacumMostors, 06 Şubat 2003 00:26 tarihinde demiş ki:
çok şeker çıkmışsın
bir bar işletiyorum çalışmak istermisin?
barın adı VAT-69
cevabını bekliyorum anam hafta sonuna mukavele yaparız[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

[hline]†PePeLeK SeVeR†
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh bu adam yoksa neden buraya gelip oresmi assın abi pepelek gay yuvası olduğu içinmi töbe töbe. Kızlar kendilerine en yakın olanlardan hoşlanıyo işte açıkçası[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon

Al Randımanınıda Da Elaleme Tesbih Harmanla.
Alla alla
Sosyal ağlarda paylaş

cok yanlış şeyler sölüyorsunuz
bir bayan olarak asla nico ve türevi adamlarla beraber olamam..tanıdıgım hic bir kızda olmaz merak etmeyin..(arada bi pürüzler cıkabilir söliim)
ama söle bi gercek var ki
her tarafı kıllı ve kro diye tanımlayabilicegim birinin resmine bakmaktansa niconun su tatlı resmine bakarım daha iyi..
tekrar sölüyorum cok tatlı cıkmıs..
Sosyal ağlarda paylaş

İşte sorun orda zaten bize göre(en azından bana) hiç ve hiç tatlı diil. -Kusura bakma nictoinee ama hakkaten diil-[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon

Al Randımanınıda Da Elaleme Tesbih Harmanla.
Alla alla
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma ama bence komikte değil :hmm:[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

galiba o bir ara hamile kaldigi iddia edilen hatun. Bu arada ben Nicotieene'in nick'inin değiştirilmesini talep ediyorum. Cocukus Veletus olsun bence cok yakisir. Belki boylece arada bir intihar etmekden, kiz arkadasinin hamile oldugunu iddia edip bunu ailelere acikladigini soylemekden ve sonunda ohhh degilmis demekden ve daha da onemlisi boyle topicler acmakdan vazgecer.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...