nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hayırdır neden guluyorsunuz :)[hline]†PePeLeK SeVeR† :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ben zaten oranın sahibiyim said: BabacumMostors, 06 Şubat 2003 00:26 tarihinde demiş ki: çok şeker çıkmışsın bir bar işletiyorum çalışmak istermisin? barın adı VAT-69 cevabını bekliyorum anam hafta sonuna mukavele yaparız[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 [hline]†PePeLeK SeVeR† :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ehe tipi görünce bir an hayal kırıklığına uğradım zuhaıeha :-P artık en yumuşağa: nico' yu alabiliriz :-P[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN [Bu mesaj mithras tarafından 06 Şubat 2003 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yumusakların kralıyım olm ben :)[hline]†PePeLeK SeVeR† :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Cık cık[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Al Randımanınıda Da Elaleme Tesbih Harmanla. Alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ayy cok şeker çıkmışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Angelica, 06 Şubat 2003 16:18 tarihinde demiş ki: ayy cok şeker çıkmışsın.. memlekette yumuşaklar bu yüzden çoğalıo işte yüz buluolar ondan keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 niye anlamadım bir kız olarak gayet tatlı cıkmış bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 aaa kız.. *! onları kız olduğunu bilerek söylemiştir* [Bu mesaj ascraeus tarafından 06 Şubat 2003 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ne lan bu hal zuahhahhahahha[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Eheh bu adam yoksa neden buraya gelip oresmi assın abi pepelek gay yuvası olduğu içinmi töbe töbe. Kızlar kendilerine en yakın olanlardan hoşlanıyo işte açıkçası[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Al Randımanınıda Da Elaleme Tesbih Harmanla. Alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ben kişisel olarak konunun gidişatını pek düzeyli bulmuyorum, ama genel bir tepki almadığına göre sorun bende, o yüzden sadece imza atıp çıkacağım bu konudan. [hline]fizban, 10 Ocak 2003 18:32 tarihinde demiş ki: kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 cok yanlış şeyler sölüyorsunuz bir bayan olarak asla nico ve türevi adamlarla beraber olamam..tanıdıgım hic bir kızda olmaz merak etmeyin..(arada bi pürüzler cıkabilir söliim) ama söle bi gercek var ki her tarafı kıllı ve kro diye tanımlayabilicegim birinin resmine bakmaktansa niconun su tatlı resmine bakarım daha iyi.. tekrar sölüyorum cok tatlı cıkmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehehe haklı :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 İşte sorun orda zaten bize göre(en azından bana) hiç ve hiç tatlı diil. -Kusura bakma nictoinee ama hakkaten diil-[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Al Randımanınıda Da Elaleme Tesbih Harmanla. Alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 angel saygın ve sevgın ıcın tsk ederım benı mutlu ettın o resım dalgasına cekılmıstır sıteye daha iyi bir resim koyucaktım ama ilginc bır resım oldugu ıcın onu koydum :rock: Lord Of GaY :-P[hline]†PePeLeK SeVeR† :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 oh be sonunda abazan iceriksiz bi pm aldım Nico dan bende bunun icin sana teşekkür ederim yani ayrıca zahmet edipte pm atan diger kardeşlerime de tesekkürler gönderip,öpüyorum onlarıda (yanaklarınızdan hınzır şeyler sizi:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 manyaaaaaaaksssıııııınnn[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Kusura bakma ama bence komikte değil :hmm:[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 abi bu nicotinee olamaz sevgilim.com dan alınmış[hline]karga theurgist of The Forsaken [Bu mesaj Glatheros tarafından 06 Şubat 2003 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 lan bu angelica işallah tamin ettiğim kişi deildir ? öte yandan nikotine iğrençlik hat safahada açıcası :)[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yok abi bu karın ve göğüs kasları bir oyuncunun kasları olamaz. Gördüğüm en yakışıklı bilgisayarcı gencin bile böyle vücudu yok. Hmm kas mas diyoruz da, tam gay gibi çıkmış. Hoş muyum boş muyum? Boşsun - dan alınmış evet[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bunyowski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 sevgilim com a ben koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 evet, oha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 galiba o bir ara hamile kaldigi iddia edilen hatun. Bu arada ben Nicotieene'in nick'inin değiştirilmesini talep ediyorum. Cocukus Veletus olsun bence cok yakisir. Belki boylece arada bir intihar etmekden, kiz arkadasinin hamile oldugunu iddia edip bunu ailelere acikladigini soylemekden ve sonunda ohhh degilmis demekden ve daha da onemlisi boyle topicler acmakdan vazgecer.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı İşhte Ben! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Peka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 lan bu angelica işallah tamin ettiğim kişi deildir ? öte yandan nikotine iğrençlik hat safahada açıcası :)[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yok abi bu karın ve göğüs kasları bir oyuncunun kasları olamaz. Gördüğüm en yakışıklı bilgisayarcı gencin bile böyle vücudu yok. Hmm kas mas diyoruz da, tam gay gibi çıkmış. Hoş muyum boş muyum? Boşsun - dan alınmış evet[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunyowski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 sevgilim com a ben koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 evet, oha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 galiba o bir ara hamile kaldigi iddia edilen hatun. Bu arada ben Nicotieene'in nick'inin değiştirilmesini talep ediyorum. Cocukus Veletus olsun bence cok yakisir. Belki boylece arada bir intihar etmekden, kiz arkadasinin hamile oldugunu iddia edip bunu ailelere acikladigini soylemekden ve sonunda ohhh degilmis demekden ve daha da onemlisi boyle topicler acmakdan vazgecer.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar