thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 daha önceleri çok projelere el atmışız (yalana bak) http://forum.paticik.com/view.php?id=67092&page=1 eh kimler var yok bir bakalım da, proje fikir yaratmak kolay. ee? hadi ama :) edit: evet, pizza hutdaki pizza diplerinden özendim :P [Bu mesaj thelegbra tarafından 17 Haziran 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 iskender zirvesi yapmanız lazım[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben gelirim :D hadi yapalım[signature][hline]Boo
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 lopeth sen bırak iskenderi de burada mısın onu söyle :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yok ben ankaradayım.Ama atlar gelirim . [spo1=...]dermişim[/spo][signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 mayhem gelebilir belki[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben ve bonusta uygun olursak geliriz heralde[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Bonus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 geliriz[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bende gelebilirim.daha önce hiç buluşmaya gelmemiştim iyi olur tanışmak filan.
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 gelirim rockrepublicten sonra yaparsanız.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 istanbulda yapılan her evente; kaç gün,saat kaçta, ne zaman, ne durumda, yapılırsa yapılsın, param var ve işim yok ise katılırım[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Uygun bir tarih ayarlanabilirse, bir akşam iş çıkışı oğlumu eve bıraktıktan sonra direkt Trilye'de rakı-balık yapabiliriz. Ben bizim iş yerinden paticik tayfası olan 4 kişiyi daha getirebilirim. Whitedagger'ı da haber veririz, o da Gemlik'te işten çıktıktan sonra Borçelik'te çalışan arkadaşları ile dahil olur sanırım bir 8-9 kişi kadar ederiz sadece bizler.
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 valla bende bursadayım üniversite boyunca yaz okulnudayım simdide[signature][hline]:))) !!! ........................
mathan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 vay be gelebilebilirmiyim [spo1=??]kine???[/spo]
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 öhöm gelirim ben de. önceki proje yalan olmuştu zaten.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Yaşamak İstemem Artık!
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 legbra bensiz olmaz ama ben yemek isterin :([signature][hline]go2hell
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Gelmek isterim yaparsak bole bişi..[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere.............
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 E yapalım artık, organizatör olurum, durun bakalım 2 güne kalmaz bişi planlarım yazarım buraya.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Senden bi$i oLmaz Hakan :) Me Bursa...[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo -
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Kumadam, 30 Haziran 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Uygun bir tarih ayarlanabilirse, bir akşam iş çıkışı oğlumu eve bıraktıktan sonra direkt Trilye'de rakı-balık yapabiliriz. Ben bizim iş yerinden paticik tayfası olan 4 kişiyi daha getirebilirim. Whitedagger'ı da haber veririz, o da Gemlik'te işten çıktıktan sonra Borçelik'te çalışan arkadaşları ile dahil olur sanırım bir 8-9 kişi kadar ederiz sadece bizler. +1 güzel olur öle 15 yaş internet cafe işi pek sarmıyo benide[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hatta şöle dağda kuzu-oğlak çevirme falan ayarlanabilir.10 kişi için kişi başı 20 kaata rahat hallediliodu.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oYOyoYOoY hocam siz bunu yapın rakılar benden ne diyim yaaa[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere.............
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ooo büyük vaatler var bursa mitingi için hadi bakalım :)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Çiçek PasaJı varken ba$ka mekan aramayın :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo -
Öne çıkan mesajlar