Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Allah rahmet eylesin ne diyelim.[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dağ gibi adamdı derler de hani tam da öyleydi, ne oldu, nasıl olduysa gitti birden. inanamıyor insan ne bilim birden haberini alınca. böyleleri ölünce ölümü de hazmedemiyorsun. allah rahmet eylesin artık, sevenlerine baş sağlığı dilerim.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hastalandığını ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Çok değerli bir insandır. Programda her hafta hastalığının ilerlemesini gördükçe çok daha üzülüyordum ama son zamanlarda en azından görüntü olarak düzelmeye başlamıştı. Ama bu haber resmen çok üzücü oldu. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Heralde şuana kadar paticikten aldığım en acı veren ölüm haberi oldu. Hala 90 Dakika programındaki "şimdi kısa bir ara veriyoruz" sözü kulaklarımda. :( Çok acı bir kayıp türk medyası için. Mekanı cennet olsun...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 allah rahmet eylesin ya ben de bugun gastede gördüm şok oldum çok üzüldüm bi kez galatasaray'ı küçülten bi yazısı olmuştu bi kızmıştım ama çok efendi yüzlerden biriydi spor dünyasında olacağı varmış ne yapalım..[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çok iyi adamdı hem spiker olarak hemde insan olarak.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Çok düzeyliydi programları.Pırıl pırıl da bir insandı yüzüne bakınca anlayabilirsiniz.Mekanı cennet olsun[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 90 Dakikayı yayına başladığı günden beri izliyordum. Kenan Onuk suz iyi olmayacak.....[signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 eski tadı olmaz artık üzüldüm ya[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 :( allah rahmet eylesin[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Threaddeki foto için yetkililerimize teşekkürü bir borç bilirim. Kenan Onuk ; Çoğumuz sporu özellikle futbol'u onunla sevdik. Haşmet Babaoğlu dahil bir çok kişi. Çok yönlü insan derler ya Kenan Onuk için uygun bi terim bu. Kendisine Allahtan Rahmet Kederli Ailesine ve Küçük kızına Sabır diliyorum. :([signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 mekanı cennet olsun fenerbahcenin şampiyonluğu şimdi değer kazandı son kez feneri şampiyon gördü ya iyi oldu[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: 2pac, 16 Temmuz 2005 13:44 tarihinde demiş ki: mekanı cennet olsun fenerbahcenin şampiyonluğu şimdi değer kazandı son kez feneri şampiyon gördü ya iyi oldu Armutlukta sınır tanımazmısınız siz[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar