streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 NTV Spor Yayınları Koordinatörü Kenan Onuk, hayatını kaybetti. Onuk, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek, tedavi gördüğü özel hastanede sabaha karşı yaşamını yitirdi. 1954 yılında İzmirde doğan Kenan Onuk, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Gazetecilik mesleğine 1974 yılında TRTde muhabir olarak başlayan Onuk, daha sonra özel televizyonlarda çalıştı. Onuk, 1996 yılından bu yana, kuruluşunda yer aldığı NTV televizyonunda görev yapıyordu. Çeşitli gazetelerde de spor eleştirileri yazan Kenan Onuk, evli ve bir çocuk babasıydı. o bir beyefendiydi,o turkiyedeki atletimizmin sayin koryurek ve hıncal uluc ile sesleriydiler ...allah rahmet eylesin bende bu adamda son zamanlarda farkli bir seyler var diyordum kanserdenmis[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec [Bu mesaj streamin tarafından 11 Temmuz 2005 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abi ohaa yaa... :(( üzüldüm harbi üzüldüm...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 allah rahmet eylesin...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 adını görünce tanıyamadım, annem söyledi kim olduğunu cidden üzüldüm ya mekanı cennet olsun[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 mesleginde cok iyi biriydi, severek izlerdim hep programını.. allah rahmet eylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bir garip oldum adı okuyunca, önce kim diye tanımaya çalıştımda hatırlayınca, ne bileyim. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben pek takip etmiyodum da ben yakın zamana kadar görmüştüm kanserden ölmesi için uzun bi süre önce iptal olması gerekmiyo mu yoksa ben mi gördüğüm zamanı yanlış hatırlıyorum[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 nasıl olur yaa..gencecik adam..allah rahmet eylesin.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Evet zaten arada bir çıkmıyodu 90 Dakika programına başkası sunuyodu. Bir de saçları dökülmüştü ektirmişti falan. Çok üzüldüm ben de. Allah rahmet eylesin. Yakalandığı hastalık kanser falan mı acaba?[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 allah rahmet eylesin... çok üzüldüm =([signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: toggie, 11 Temmuz 2005 10:58 tarihinde demiş ki: Yakalandığı hastalık kanser falan mı acaba? şu anda ntv'de gösteriyor kanserden kaybetmişiz=([signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya cok genctı o , valla acaıp uzuldum of[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 allah rahmet eylesin :([signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 allah rahmet eylesın[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Allah rahmet eylesin.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Çok üzüldüm vallahi gözlerim doldu izlerken[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu gece özel bi program yayınlanacakmış ntv'de kenan onuk anısına[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Uzun süredir kanserdi. Allah rahmet eylesin.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 turkiyed deki nadir başarılı sunuculardandı.vefatı üzdü gerçekten[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çok çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin =( yakınlarına Allah sabır versin.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! [Bu mesaj uncla tarafından 11 Temmuz 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 allah rahmet eylesin cok önemli biriydi zaten son haftalarda programda da yer almıodu hastalıgını bilmiodum[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Allah rahmet eğlesin çok iyi bir spor yorumcusuydu. Aliesinede allah sabır versin genç yaşta gitti adam :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 isimi belki hatırlayamıyor olabilirsiniz resmi görünce hatırlarsınız Allah rahmet eylesin[signature][hline]G3NKDC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 resmi görünce tanıdım valla üzüldüm Allah rahmet eylesin ne diyelim...[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın [Bu mesaj Hell_Angel tarafından 11 Temmuz 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar