Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ya bugün otobüste yaşlı, gayet uzun boylu bir teyzeyle karşılaştım ve şaşkın şaşkın bakakaldım. Belli bi yaşın üstündekiler genelde omzumda kalır, buysa benden uzun. Tamam yaşlanınca boylar kısalıyo da nereye kadar? Sonra da merak ettim, gerçekten yeni nesil mi uzun yoksa uzun boylular daha mı az yaşar? Sizin hiç uzun boylu bir nineniz var mı mesela? En azından 1.70 civarında?[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ninem 1.60 filan , 1.80'lik tahmin edemiyorum , ucube gibi olur herhalde 0_o[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yok walla benimki de kısa ama gencliginde de uzun degilmis.. 1.85-1.90 civarı falanmıs demek ki, o nine eskiden.. aslında cok da az rastlanır birşey olmaması lazım ama bana da hiç denk gelmedi işin acıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 senin boyun kaç;)olabilir canım gençliğinde basketçi falandır kısala kısala ancak bu kadar kısalmıştır.Sormadın mı nesin necisin nerden bu boyun kerameti diye ?:)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 almanyada çok var valla :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 nine dediğin kısa olur. ben istemem öle nine öle nine olmaz olsun[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: St_Dreamer, 15 Temmuz 2005 22:48 tarihinde demiş ki: senin boyun kaç;)olabilir canım gençliğinde basketçi falandır kısala kısala ancak bu kadar kısalmıştır.Sormadın mı nesin necisin nerden bu boyun kerameti diye ?:) Bana sorduysan 1.69...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kemik erimesi....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...[ hline ] [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b][ hline ] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 onlar alman. Zaten almanların çoğu upuzun. kobra Takibi varya kanald'de orda almanlara bir bakıyoruz ohh hepsinin omzu semihin kafa hizasında maşallah :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 semihte biraz güdük ama[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hani dedim sen kısaysan karşındakini uzun görmüşsün dür belki *!arkasına bakmadan koşarak kaçar* şaka yapıyom alınma [/b][signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Nebuch, 15 Temmuz 2005 22:51 tarihinde demiş ki: kemik erimesi.... İyi de nereye kadar? Kaç santim kısalacak? Benim bildiğim en fazla 4-5 santim kısalır boy...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ne uc bes santimi anneannem annemle aynı boydaymış bi zamanlar, şimdi dirseğine geliyor...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...[ hline ] [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b][ hline ] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Benim nenem 1.10 :P[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Nebuch, 15 Temmuz 2005 22:54 tarihinde demiş ki: ne uc bes santimi anneannem annemle aynı boydaymış bi zamanlar, şimdi dirseğine geliyor... Nasıl yani ancak kamburlaşmıştır... Abartmayalım :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla oyle kamburu desen on santim geri kalan 20 santim nereye gitti?[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...[ hline ] [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b][ hline ] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kadın kemik erimesi olduğu için mi uzun diyonuz yoksa olmadığı için mi tam anlayamadım[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ay çok yazık ya... Neymiş 30a gelmeden bol bol kalsiyum yüklüyormuşuz!![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: St_Dreamer, 15 Temmuz 2005 23:00 tarihinde demiş ki: kadın kemik erimesi olduğu için mi uzun diyonuz yoksa olmadığı için mi tam anlayamadım Kemik erimesi ("Osteoporoz"du di mi) özellikle bayanlarda gerçekleşir ve hem boyun kısalmasına hem de kemiklerin güçsüzleşmesine neden olur. Hatta omurlarda aşınmaya sebep olabileceğinden vücut ağırlığını taşıyamayan omurgada eğilmeler olur(kamburluk). Tabii erkeklerde de oluyor ama bildiğim kadarıyla bayanlardaki kadar yoğun değil.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yas ilerleyince eklemlerde asinmadan dolayi boy kaybi kacinilmaz demek ki otobusteki nine gencliginde 190 varmis .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hmm yani kadında kemik erimesi olmadığı için boyu o kadar uzun hemi?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 öeh 1.80[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 alman teyzeler wardı alanyada felan bole 60 yas ustu ben kafamı kaldırıp bakıyorum suratlarına[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 baba vücut bi yaştan sonra yıkıma geçiyo direk yapmadan sadece yıkıyo yıkılan yıkıldığıyla kalıyo haliyle insanda kısalıyo[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eski basketçilerden olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar