Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.80lik nine?

Nartanesi

Öne çıkan mesajlar

Ya bugün otobüste yaşlı, gayet uzun boylu bir teyzeyle karşılaştım ve şaşkın şaşkın bakakaldım. Belli bi yaşın üstündekiler genelde omzumda kalır, buysa benden uzun. Tamam yaşlanınca boylar kısalıyo da nereye kadar? Sonra da merak ettim, gerçekten yeni nesil mi uzun yoksa uzun boylular daha mı az yaşar?
Sizin hiç uzun boylu bir nineniz var mı mesela? En azından 1.70 civarında?[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
St_Dreamer, 15 Temmuz 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
senin boyun kaç;)olabilir canım gençliğinde basketçi falandır kısala kısala ancak bu kadar kısalmıştır.Sormadın mı nesin necisin nerden bu boyun kerameti diye ?:)

Bana sorduysan 1.69...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 15 Temmuz 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
kemik erimesi....

İyi de nereye kadar? Kaç santim kısalacak? Benim bildiğim en fazla 4-5 santim kısalır boy...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 15 Temmuz 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
ne uc bes santimi anneannem annemle aynı boydaymış bi zamanlar, şimdi dirseğine geliyor...

Nasıl yani ancak kamburlaşmıştır... Abartmayalım :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
St_Dreamer, 15 Temmuz 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
kadın kemik erimesi olduğu için mi uzun diyonuz yoksa olmadığı için mi tam anlayamadım

Kemik erimesi ("Osteoporoz"du di mi) özellikle bayanlarda gerçekleşir ve hem boyun kısalmasına hem de kemiklerin güçsüzleşmesine neden olur. Hatta omurlarda aşınmaya sebep olabileceğinden vücut ağırlığını taşıyamayan omurgada eğilmeler olur(kamburluk). Tabii erkeklerde de oluyor ama bildiğim kadarıyla bayanlardaki kadar yoğun değil.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...