gamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 arkadaşlar bu wow da sesli chat yapabilceğimiz bi program varmı raid ve group içinde? yapanlar olduğnu duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 teamspeak var birde ventrillo mu ne var sanırım[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ventrilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ventrilo daha iyi ama aylık 15$ gibi ücret ödeniyor.teamspeak(ts)biraz daha düşük ama beleş :D[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL Mükremin-15 Gnome Warlock-BL ÖSS'den önce abisine uykulu ve kafayı yemiş bir biçimde; -Tebrikler abi... -Ne tebrikleri len başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 biz teamspeak kullanıyoruz, partide 512 adslli bi eleman olunca (ermynorac oluyor bu adam:)) çok rahat oluyor. kullandığım için teamspeak öneririm. beleş hemi de.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 temaspeak nası kullanılıyo bide bunu uzun uzun anlatacak varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yokmu team speak in nasıl kullanılıcapını yazacak olan haber bekşliyorum beyler acil!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 çek teamspeak sonra aç connectıonsa gır ordan local adressbooka gir (kullandıımve calıstıına emın olduum serverı verım basım aarmasın sonra) Laabel: WİNNEWS.İNFO server adress:81.169.181.100:8767 nick: nickini yaz anonymous seçili olucak bukadar baska bisi doldurma connect de link engaged dicek sonra yukarda channelsten "create channel" tıkla channel ismini ve şifreni belirle.(dikkat et moderated seçili olmasın) create channle tıkla tamam odan acıldı. son olarak bu solıceem ayarları yap ve yaptır Settings->sout input/output settıngs push to talk ı seç altındaki "set" komutubna bas evet burda olay telsız muhabbetı oluor sen telsızın mandalı modunda basıp konusacaın bi tus belirle. bence wow da en güzeli " tuşu olacaktır. tabi gene sen bilirsin. evet bu arada athe bunu ben çözemem ay aman çok karışık uuuf bu ne böle ay ay ay ay diye diye yaklasık 2 dk 35 sn de çözüvermiştir. yani adam olana kolaydır. hadi kolay gelsin not: abi çok baş aarıtıo o olay. yada benim gurupta sam vardı ondan basım aardı bilmiorum artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: cenx, 24 Haziran 2005 20:44 tarihinde demiş ki: çek teamspeak sonra aç connectıonsa gır ordan local adressbooka gir (kullandıımve calıstıına emın olduum serverı verım basım aarmasın sonra) Laabel: WİNNEWS.İNFO server adress:81.169.181.100:8767 nick: nickini yaz anonymous seçili olucak bukadar baska bisi doldurma connect de link engaged dicek sonra yukarda channelsten "create channel" tıkla channel ismini ve şifreni belirle.(dikkat et moderated seçili olmasın) create channle tıkla tamam odan acıldı. son olarak bu solıceem ayarları yap ve yaptır Settings->sout input/output settıngs push to talk ı seç altındaki "set" komutubna bas evet burda olay telsız muhabbetı oluor sen telsızın mandalı modunda basıp konusacaın bi tus belirle. bence wow da en güzeli " tuşu olacaktır. tabi gene sen bilirsin. evet bu arada athe bunu ben çözemem ay aman çok karışık uuuf bu ne böle ay ay ay ay diye diye yaklasık 2 dk 35 sn de çözüvermiştir. yani adam olana kolaydır. hadi kolay gelsin not: abi çok baş aarıtıo o olay. yada benim gurupta sam vardı ondan basım aardı bilmiorum artık :P program için çok sağol da bu program nedir neyin nesidir? sadece wow içinmi? bide güvenilir bi programmı? bide en fazla kaç kişi beraber konuşuyo? sadece team ler içinmi raidde nasıl çalışıyor? sorular uzun ama şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ventrillo kullandık arkadasla sesli chat pvp de cok iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bide şu ventrillo nasıl kullanılıyo parasız kullanma şansımız varmı programı? [Bu mesaj gamer tarafından 24 Haziran 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 crack falan forumda yasak , ayrica ventrillo tutoriali yazsin biri de ya bi beceremedim eheh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. [Bu mesaj Disappear tarafından 24 Haziran 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yardım cı olmak isterdim ama benim kini arkadas ayarlamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 teamspeak kullanmak için oyun falan gerektirmiyor yani oyunda değilken de konuşabilirsiniz.oyunda bağımsız olarak çalışan bi program.bizde zamanında kullanırdık.güzel basit ve beleş bi program yani hani sormuşsun ya sadece partylerde mi çalışıyor falan diye parti bile gerekmiyor yani kullanmak için.ister guild,ister parti,ister de hiç birşey olmadan yine arkadaşlarınla konuşabilrisin.msn yerine bile kullanılabilir yani.:D [signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer [Bu mesaj misanthropehus tarafından 25 Haziran 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Peki ventrillo teamspeak e göre ne kadar iyi? Aradaki farka değiyor mu?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ventrillo hiç kullanmadım ama paralı olduğuna göre daha sağlam serverlara sahip olabilir belki kullanan bi arakdaş cvplarsa daha bilgilendirici olur.ama ts pek bi sorun yaşamamıştım[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bide şu ventrillonun kulanımı nı anlatsanız. bidebu teamspeak e atadığım tuşu oyun nasıl kabul ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 oyun kabul etmiyor. nasıl ctrl+esc tuşuna basınca başlat menüsü açılıyorsa bunda da öyle.. fakat benim takıldığım nokta bağlantı durumu. malum adsl olanlar (bkz. ben) zaten 200-500 arası pingle oynuyoruz. ne hale geliyor bu mereti kullanırken?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 128 k kablo yu iki makineye paylaştırıyorum. dün ikisinde de wow oynanırken ( bi makinedeki IF de diğeri Onyxiadaydı) 40 kişilik TS kanalına girdim hiç sorun çıkartmadı ( maşallah) ama ben mikrofon kullanmıyorum dolayıyısla sadece dinliyorum TS yi falan. 20 kişinin üstü insan aynı anda konuşmaya başlarsa 0.5-1 sn lik bir delay oluyor sonra düzeliyor bence hepsi o kadar[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 teamspeak'i deneyin.memnun kalmazsanız gidip para verin başkasına.ben teamspeakten hiç bir sıkıntı çekmedimki,gidip birde para vereyim başkasına[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ventrilo paralı filan değil beleş tamamen kim çıkardı bunu.Ventrilo çok profesyonel bir program ama user friendly değil tek sorunu o. Programda en ince detayına kadar ayar yapabiliyorsunuz.Biz kullanıyoruz mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya şu ventrillonun kullanmını bi anlatsanız olmazmı? link varmı acaba? bide hangisi daha iyi ve kolay kullanımlı ventrillomu yoksa teamspeak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 up bende sardım bu işe[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: cenx, 24 Haziran 2005 20:44 tarihinde demiş ki: çek teamspeak sonra aç connectıonsa gır ordan local adressbooka gir (kullandıımve calıstıına emın olduum serverı verım basım aarmasın sonra) Laabel: WİNNEWS.İNFO server adress:81.169.181.100:8767 nick: nickini yaz anonymous seçili olucak bukadar baska bisi doldurma connect de link engaged dicek sonra yukarda channelsten "create channel" tıkla channel ismini ve şifreni belirle.(dikkat et moderated seçili olmasın) create channle tıkla tamam odan acıldı. son olarak bu solıceem ayarları yap ve yaptır Settings->sout input/output settıngs push to talk ı seç altındaki "set" komutubna bas evet burda olay telsız muhabbetı oluor sen telsızın mandalı modunda basıp konusacaın bi tus belirle. bence wow da en güzeli " tuşu olacaktır. tabi gene sen bilirsin. evet bu arada athe bunu ben çözemem ay aman çok karışık uuuf bu ne böle ay ay ay ay diye diye yaklasık 2 dk 35 sn de çözüvermiştir. yani adam olana kolaydır. hadi kolay gelsin not: abi çok baş aarıtıo o olay. yada benim gurupta sam vardı ondan basım aardı bilmiorum artık :P Cenx pek güzel anlatmış, böyle yaptık babacumla oldu. Ses kalitesi iyiydi, bağlantıda bi yavaşlık olmadı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar