Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow da sesli chat

gamer

Öne çıkan mesajlar

çek teamspeak

sonra aç connectıonsa gır ordan local adressbooka gir
(kullandıımve calıstıına emın olduum serverı verım basım aarmasın sonra)
Laabel: WİNNEWS.İNFO
server adress:81.169.181.100:8767
nick: nickini yaz
anonymous seçili olucak
bukadar baska bisi doldurma
connect de
link engaged dicek
sonra yukarda channelsten "create channel" tıkla
channel ismini ve şifreni belirle.(dikkat et moderated seçili olmasın)
create channle tıkla
tamam odan acıldı.
son olarak bu solıceem ayarları yap ve yaptır
Settings->sout input/output settıngs
push to talk ı seç
altındaki "set" komutubna bas evet burda olay telsız muhabbetı oluor sen telsızın mandalı modunda basıp konusacaın bi tus belirle. bence wow da en güzeli " tuşu olacaktır. tabi gene sen bilirsin. evet bu arada athe bunu ben çözemem ay aman çok karışık uuuf bu ne böle ay ay ay ay diye diye yaklasık 2 dk 35 sn de çözüvermiştir. yani adam olana kolaydır. hadi kolay gelsin
not: abi çok baş aarıtıo o olay. yada benim gurupta sam vardı ondan basım aardı bilmiorum artık :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenx, 24 Haziran 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
çek teamspeak

anonymous seçili olucak
connect de
link engaged dicek
create channle tıkla
tamam odan acıldı.
push to talk ı seç
altındaki "set" komutubna bas evet burda olay telsız muhabbetı oluor sen telsızın mandalı modunda basıp konusacaın bi tus belirle. bence wow da en güzeli " tuşu olacaktır. tabi gene sen bilirsin. evet bu arada athe bunu ben çözemem ay aman çok karışık uuuf bu ne böle ay ay ay ay diye diye yaklasık 2 dk 35 sn de çözüvermiştir. yani adam olana kolaydır. hadi kolay gelsin
not: abi çok baş aarıtıo o olay. yada benim gurupta sam vardı ondan basım aardı bilmiorum artık :P

program için çok sağol da bu program nedir neyin nesidir? sadece wow içinmi? bide güvenilir bi programmı? bide en fazla kaç kişi beraber konuşuyo? sadece team ler içinmi raidde nasıl çalışıyor? sorular uzun ama şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

teamspeak kullanmak için oyun falan gerektirmiyor yani oyunda değilken de konuşabilirsiniz.oyunda bağımsız olarak çalışan bi program.bizde zamanında kullanırdık.güzel basit ve beleş bi program
yani hani sormuşsun ya sadece partylerde mi çalışıyor falan diye parti bile gerekmiyor yani kullanmak için.ister guild,ister parti,ister de hiç birşey olmadan yine arkadaşlarınla konuşabilrisin.msn yerine bile kullanılabilir yani.:D

[signature][hline]the old hero's

name was: misanthropehus
clan was: The_Others Clan
class was: Archer

[Bu mesaj misanthropehus tarafından 25 Haziran 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyun kabul etmiyor. nasıl ctrl+esc tuşuna basınca başlat menüsü açılıyorsa bunda da öyle.. fakat benim takıldığım nokta bağlantı durumu. malum adsl olanlar (bkz. ben) zaten 200-500 arası pingle oynuyoruz. ne hale geliyor bu mereti kullanırken?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

128 k kablo yu iki makineye paylaştırıyorum. dün ikisinde de wow oynanırken ( bi makinedeki IF de diğeri Onyxiadaydı) 40 kişilik TS kanalına girdim hiç sorun çıkartmadı ( maşallah) ama ben mikrofon kullanmıyorum dolayıyısla sadece dinliyorum TS yi falan. 20 kişinin üstü insan aynı anda konuşmaya başlarsa 0.5-1 sn lik bir delay oluyor sonra düzeliyor bence hepsi o kadar[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
cenx, 24 Haziran 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
çek teamspeak

anonymous seçili olucak
connect de
link engaged dicek
create channle tıkla
tamam odan acıldı.
push to talk ı seç

Cenx pek güzel anlatmış, böyle yaptık babacumla oldu. Ses kalitesi iyiydi, bağlantıda bi yavaşlık olmadı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...