Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 oha kurtlar vadisi kanal d yemi geçti ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 evet kurtlar vadisi kanald'ye geçti geçenlerde vizyon bölümünde de konuşulmuştu. fatih altaylı da en başından beri karşıydı o diziye, yerden yere vuruyodu show tvdeyken (bence haklı değildi).[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ha bu kurtlar vadisi'nin transferi olayın şöyle bir durum daha var. Show Tv kurtlar vadisini verdiğinden çok kısa bir süre sonra, show'un ana haber bülteninde ayrıca kanal d'yi eziş bülteni yayınlandı; yok önceden kanal d kurtlar vadisinin çok şiddet içerikli olduğunu savunuyormuşda, kendileri böyle kalitesiz bir diziyi kabul etmezmişde sonradan neden transfer etmişlermiş. Bu kadar aşağılık olunamaz. İkiside öyle. İyice zıvanadan çıktı zaten bu basın. Adamlar gerçeği değil işlerine ne gelirse onu yayınlıyorlar. Diziler, programlar desen ayrıca bir kalitesizlik abidesi. Şekil-a bu memet ali erbil'in sunduğu aşklı xımbırtı (adını unuttum programın) İzlemiyorum tv falan artık.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 zaman ve cumhuriyeti tercih ederim milliyet,hürriyet ve sabah'a helede sabah... hıncal uluç'un,emre akoz'unn yazı yazdığı reha muhtarın yazacak başka bişi bualmayıp sürekli sigarayı bırakıoruum triplerinde bişiler yazması,gastenin dieğr köşe yazarlarının kendi köşelerinde sigara tripleri yüzünden rehaya gönderme yaptığı o gazeteyi okumak istemiorum.(e okuma o zaman)[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 fatih altayli 2 aydir bunun sinyallerini veriyordu. mesela bu kalp hastalarina by-pass mi yapilsin damar balonlami acilsin konusunda, kendi gazetesinden biriyle tartisiyordi ondan sonra sabah gazetesindeki yazar fatih altayli soyle yazdi iyi deyince komplekssiz gazetecilik ornegi diyordu falan[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 http://sabah.com.tr/semerci.html yavuz semerci de sabahtan ayrildi . baska bir gazete kurar bunlar .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 şaşırdım.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ayrılmamış bence şutlanmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Zaten hürriyeti sevmem. Sabah daha güzel bence. Hayırlı olsun diyelim..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 radikal rullz bariz yalnız sabah nasıl devlet gazetesi oluyor, bi-iki aydır paso baykal manşette. kesinlikle olumsuz anlamda söylemiyorum bunu ama muhalefete de çokça yer veriyor adamlar. bir ara hükümete destek oluyor gibiydi, ama o zamanlar henüz yönetim kıla tüye takılıp kalmış değildi. said: forgiver, 15 Temmuz 2005 17:16 tarihinde demiş ki: ayrılmamış bence şutlanmış bence de bu tür bir şeyler söz konusu.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 15 Temmuz 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 isin ilginci yavuz da fatih te bugune kadar hep gruplarinin teticikcisi izlenimi uyandiran adamlardi - oyleydiler demedim ama ne gruplariyla ilgili bir tartisma olsa bu ikisi tartismanin gobegindeydi - belki de cinerle dogan arasinda ateskes ilan edilmistir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: DoGMeaT, 15 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki: zaman ve cumhuriyeti tercih ederim milliyet,hürriyet ve sabah'a helede sabah... doğru. her ne kadar ters kutuplarda olurlarsa olsunlar cumhuriyet ve zaman en azından ciddi gazetecilik anlayışına sahipler. fatih altaylı olayına gelince...olayın altında karışık birşeyler olmalı ki aydın doğan sevili adamının bu tavrına ses çıkarmasın. ayrıca doğan gerçekten de türk basınındaki en güçlü insan maalesef.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Televizyon izlemiyorum, gazete okumuyorum, ajans'a bakıyorum internetten, memnunum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yalan haberini hiç görmedim ama çok kbirli kendiyi beğenmiş megolan biri. Hürriyet o olmadanda güzel. Birde Emin Çölaşnı sevmiyorum. Mr.Olumsuz...[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 direkt ekşi sözlük yazarı. başlığa bak.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Hürriyete laf edenler alıp o gazeteyi daha dikkatli olsun. Belki beyinleri alırda gazete içersinde ne denli farklı görüşün bir arada barındığını görebilirler. Bugünkü Hürriyet'de bile hükümeti eleştiren ve öven yazarların yazıları yer aldı. Oktay ekşi'nin hükümet aleyhtarı yazılarıyla Ertuğrul Özkük'ün "Tayyip sever" yazıları hep aynı sayfada, yanyana oldu. Çok sesliliğin olduğu güzel bir gazetedir Hürriyet. Kalitelidir. Ayrıca bana Hürriyet'in Doğan'ı haksız yere öven tek bir haberini gösterebilir misiniz? Yapmayın lütfen, insafsızca, cahilce saldırmayın.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bekir çoşkunda hürriyetteydi dimi? o adamada çok saygım var ama sevmioyrum hürrieyti. tatmin etmioyr beni bir gazete olarak. ne bekliyorsinki bir gazeteden derseniz,bilmiorum,bir cumhuriyet alıp otrunca başına daha çok tatmin olyuorum. markacalık fln olsun die değil. öyle işte.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: geffen, 15 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki: direkt ekşi sözlük yazarı. başlığa bak. kim?ben?ben ve ekşi sözlük? (bkz:LOL!)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Selamon, 15 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Hürriyete laf edenler alıp o gazeteyi daha dikkatli olsun. Belki beyinleri alırda gazete içersinde ne denli farklı görüşün bir arada barındığını görebilirler. Bugünkü Hürriyet'de bile hükümeti eleştiren ve öven yazarların yazıları yer aldı. Oktay ekşi'nin hükümet aleyhtarı yazılarıyla Ertuğrul Özkük'ün "Tayyip sever" yazıları hep aynı sayfada, yanyana oldu. Çok sesliliğin olduğu güzel bir gazetedir Hürriyet. Kalitelidir. Ayrıca bana Hürriyet'in Doğan'ı haksız yere öven tek bir haberini gösterebilir misiniz? Yapmayın lütfen, insafsızca, cahilce saldırmayın. hürriyet in kalitelisini bilmiyom ama çıkarları kimi öngörüyorsa ona göre davranıyorlar, al basit bir örnek üşenme oku lütfen[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 her gun 3 gazete okuyorum . zaman hurriyet sabah . ayni haberleri ne kadar farkli verdiklerini gormek gercekten hos ve ufuk acici .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Fatih Altay'lı idealleri peşinde koşan aklına koyduğunu yapan birisi. Bir bildiği mutlaka vardır. açıklamaya gerek yok edik.[signature][hline]bla [Bu mesaj Mavi tarafından 15 Temmuz 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sabahın arkasından atıp tutup simdi geciyo gereksiz..[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 fatih altaylı'nın saçma sapan yazılarını görmekten sıkılmıştım iyi olmuş.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar