Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Altaylı'nın Hürriyet'i bırakıp Sabah'a geçmesi..

sir

Öne çıkan mesajlar

Böyle bir haber okudum arkadaşlar, bugün de fatih altaylı hürriyette bir veda yazısı yazmış. Ayrılma nedeni konusunda bişey açıklamamış, benim tahminim kurtlar vadisi'nin kanald'ye geçmesi bu olayı tetiklemiş olabilir. köşesinde bu dizi için demediğini bırakmamıştı zamanında. Ayrıca kanald haber ile ilgili sorumlulukları mehmet ali birand'a verilmişti geçenlerde diye biliyorum. herneyse, yazılarını çok fazla sevmesem de bu olaya baya şaşırdım.

veda yazısı[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ya hürriyet hiç haz etmediğim saçma sapan bir gaste.Sabah iidir,en azından kose yazarlarını okumak zevklıdır[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah ve ATV yi satın alan Ciner grubuna okadar giydirdikten sonra nasıl Sabah'a geçiyor bende orasını anlayamadım ama...

Birçok sebep vardır muhtemelen. Ama benim düşünceme göre Fatih Altaylı, "Aydın Doğan Star medya grubuna talip olmamalı, eğer talip olursa bizim yazdıklarımız sadece Star'ı ele geçirmek için yazılmış olur" gibilerinden bir yazı yazmıştı 1 yıl kadar önce. Şimdilerde Star'ı satmak için hazırlık yapılıyor. Eğer Doğan grubu Star'a talip oluyorsa Fatih Altaylı okadar tetikçilik yapmasına rağmen çiğnenmiş oluyor. Bunu yedirememiş olabilir...[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

hadi bloody sen yaz önemli bişeyler de onları okuyalım.

aydın doğan'ın bir de star'ı alacağını duymamıştım ya, ama ne diyeyim, bu kadar da olmaz, bütün medyayı tek başına yönetecek nerdeyse.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

ayrı tatmin yaşar adam bunca yıl uğraştıktan sonra...

gerçekten ilginç, gerçi kendisini pek de sevdiğimi söyleyemem ama şu anda böyle bir hareket, perde arkasında çok olaylar dönüyor(ve bizim bunların çok azından haberimiz var)...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

hürriyet mi rulaz.. valla biz sabah ve hürriyeti aliyoruz. çok komik birbirlerinin atışmaları. Aydın doğan medya yoluyla tamamen kendini millete haklı gösterip duruyor. Objektif mobjektif değil 1 milyon $ ver, en pis işini bile halka büyük yardım olarak manşetlere taşır.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hürriyet,milliyet ve vatan gibi doğan medya grubuna ait gazeteler hiç mi hiç objektif değiller. sürekli olarak aydın'ı övüp,yüceltiyor ve bir zamanlar uzan'ın yaptığı gibi progandalar yapıyorlar. bugün aramızda en bağımsız ve hür yazan gazetelerden birisi sabah,cumhuriyet gibi gazeteler.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 15 Temmuz 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
Sabah devlet gazetesi. Yanlı gazete objektif değil..

sabah devlet gazetesi değil.Turgay Ciner satın aldı cunku.Dinç Bilgin'in TMSF'ye olan borcundan bir ara Devlet almıştıda şu anda Turgay Ciner Sabah'ın sahibi.[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!

edit:
@Orc_Lord: Vatan Doğan grubunun değil.
Babam Basin sektöründe çeşitili yerlerde üst düzey yöneticilik yaptı uzunca sürelerde o yüzden yayın piyasasını biliyorum.Ama tekrar bi sorarım kendisine..

[Bu mesaj Valeron tarafından 15 Temmuz 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hürriyet mi bağımsız gazete ,bi seçimden önce bi de seçimden sonra haberlerine,köşe yazılara bakın.Sabah en azından daha tarafsızdı şimdi Fatih Altaylı gelirse değiştirmeyi düşünüyorum.Bu arada Aydın Doğan vs'nin yanında olmaksa devletin tarafında olmak daha iyidir bence(tek tek hükümetlerin değil)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
valeron sanırım hiç vatan almıyor yada okumuyorsun son günlerde. 1 sene öncesinde vatan alıyorduk. doğan'dan bağımsız vb. diye. fakat yavaş yavaş doğan haberleri ve desteklemesi ile adı doğan grubuna dahil olmasada vatan'da doğan grubu üyesi sayılır. size önerim alıp okuyun,bakın.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

akşam gazetesi de doğan grubuna bağlı değil ama o da çukurova holding'i koruyo. halbuki ordaki yazarların bi çoğunu beğenerek okuyorum.

gazetelerin çoğunu internetten takip ediyorum, her gazetede belli başlı iyi yazarlar var, ama yalaka olan, patronuna veya hükumete yağ çeken adamlar da var. bence fatih altaylı da ikinci tipte bi adam.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 15 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
said:
MartinLGore, 15 Temmuz 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
Sabah devlet gazetesi. Yanlı gazete objektif değil..

sabah devlet gazetesi değil.Turgay Ciner satın aldı cunku.Dinç Bilgin'in TMSF'ye olan borcundan bir ara Devlet almıştıda şu anda Turgay Ciner Sabah'ın sahibi.

Devlet gazetesi derken, devletin politikalarını izleyen yanlı bi şekilde destekleyen demek istedim.
Devlet'in politikaları her zaman doğru değildir. Doğru bile olsa objektif olmasını, ona benim doğru veya yanlış dememi beklemesini isterim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...