elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Donanım yazılıma girmez diye düşündüm e pazarlara da girmez.. Necilerden alınır? bilgisayarcılardan mı oyun satan ama bilgisayar parçası satan yerden de alınır mı vsvs ...[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bilgisayar parçası satan hemen hemen heryerde bulabilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 metresi böle paketlerde standard mı yoksa sen sölüyosun kesiyolar biçiyolar mı[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aynende bilgisayar parçası satan yerler. Yada boş cd, konsol ne biliyim scart falan satan yerler olabilir :D İstanbul'daysan nereye gidiceğini biliosundur sanırım :)[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 metreye göre kesip, ucuna uç takıp satar bazı yerler. fakat onun haricinde 1,4,11 metre gibi hazır yapılılmış olan ve paketlerde satılanlarıda mevcut.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ben almıştım 2 sene önce metreyle yapıyorlar. Metresi 2 mılyon mesela (salladım).[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 elektrikçide var ama onların çoğu çakamaz kablo ve 2 tane jac alcaksin bi bilgisayarciya gitcen çakarlar hemen 1-2 milyona..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 önce bi bilgisayarcıya bakiym de sonra elektrikçiye giderim saolun[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bilgisayar malzemeleri satan yerlerde vardır dedikleri gibi metreyle kablo kesiyolar sonra uçlarına takıyolar değişik bi makası var vs.vs.[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 elektrikçide daha ucuza bulabilirsin[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 besiktastaki o büyük pasajda bulursun, tabi istanbuldaysn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 elektronikçiler çarşısı tarzında yerlerde bilgisayar sarf malzemeleri satan tiplerde olur genellikle rj 45 te jack alacaksın bu jackları bağlayabilmen için özel jak penseleri ver elle zor iş onuda bi düşün ya hazır bağlı al yada bağlattır[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Cat5 kablo alıcam x metre. Uçları olsun diceksin.. Eğer 2 bilgisayarı direkt birbirine bağlamak içinse cross kablo olsun diceksin. yok arada switch hub varsa düz kablo olsun diceksin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hemen hemen bütün bilgisayarcıların teknik servisleri yapar. Standartlar var 1m 5m 10m eğer bunun dışında yapmak istersen metresi 1milyondan yapıyorlar ben daha 3m yeni yaptırdım =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar