Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süt içmek

Valeron

Öne çıkan mesajlar

bizim bi arkadas war kendini bildi bileli sut icier gunde 2 lt den fazla adam her ay boy atiyor herif 1.96 ama sismanda ayni zamanda :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

erkeklerin boyu 22 yaşına kadar uzar ama 18den sonraki uzama çok azdır.
17den sonra içtiğin süt ancak kemiklerini belirgin bi şeklide geliştirir.spor yapmanı tavsiye ederim...[signature][hline]where's my mind??

[Bu mesaj turkuaz tarafından 15 Temmuz 2005 04:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle ergenlik dönemlerinin sonuna gelen bir yaşta içmeye başlayacağın sütten fazla hayır bekleme. Çocukluğundan itibaren düzenli olarak, sabah akşam en az yarım litre(doktor tavsiyesidir) içmeliydin...

Daha gençsin, sporla birlikte boyun 23'e kadar uzar. Senin yaşlarında ben de 1.80 civarıydım, 18-22 arası baya bir boy atmıştım(1.90'a ulaşmıştım)...

said:
huun, 14 Temmuz 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
sutle boy uzamasinin ne alakasi var ?
genlerde varsa zaten uzarsin sut icersen saglikli uzarsin kemiklerin sadece uzun degil saglamda olur .

genler kisa olacak derse icsende icmesende fark etmez ama gene saglikli kemiklerin olur .

demek ki sut saglikli kemikler icin lazimmis boy icin degil .

Huun doğru söylüyor. Kalsiyum kemikleri güçlendirir. Doğrudan boy uzamasına katkısı yoktur...

P.S: Belli bir yaşa kadar kıçınızı kırarak bilgisayar başında oturup, sonra bir anda spor+besin takviyesi ile über bir fiziğe ulaşmayı beklemeyin. 1.50 boy 80 kilo olup parklarda amaçsızca yürüyen, spor salonlarında yuvarlanan gezegen hatunlardan farkınız olsun...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

heaheueah, kafan olgunlaşınca boyun uzuyo di mi? 16-17 fark yokmuş hehahaa ii güldüm hee

said:
Valeron, 14 Temmuz 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
ya işte minumum 10 günde böle farklılık gösterir mi diye sordum tabiki içicem artık düzenli şekilde.Ayrıca 16-17 pek fark yok kanımca mühim olan kafanın olgunlaşması ..
Sosyal ağlarda paylaş

uzatmaz. boy uzaması, kemik aralarımı çizgilerimi ne onlar olunca fark edıyor. süt bunu hızlandırıyor ve kemiği besliyor. doktora gidip daha ne kadar uzayacağını öğrenebilirsin.

bide amelyatla boy uzatıyorlar, kendi boyunun %10 u kadar ama 1.30 boyunun altındakilere yapmamayı tercih ediyorlar. çok para vermen lazım bu boyda bu amelyatı yaptırman için.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

89'luysan 15 yaşındasın 17 değil. Tabi doğduğunda 2 yaşındaysan ayrı. O yaşta zaten boyun uzamaya devam eder. Süt içerek bunu destekliyebilirsin. Süt sadece vücudun kalsiyum ihtiyacını karşılar, kalsiyumun kemiklere iletilmesi içinde D vitamini alman lazım. Ona ayrıca ihtiyacın yok zaten depo depo var onda senden. Ha bide fazla içme kalsiyum fazlalığı çıkar animallah (bana oldu). Ha benimki süt + sandoz yüzünden oldu. Sandoz içmeyin portakal suyu niyetine götürüyordum :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 15 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
89'luysan 15 yaşındasın 17 değil. Tabi doğduğunda 2 yaşındaysan ayrı. O yaşta zaten boyun uzamaya devam eder. Süt içerek bunu destekliyebilirsin. Süt sadece vücudun kalsiyum ihtiyacını karşılar, kalsiyumun kemiklere iletilmesi içinde D vitamini alman lazım. Ona ayrıca ihtiyacın yok zaten depo depo var onda senden. Ha bide fazla içme kalsiyum fazlalığı çıkar animallah (bana oldu). Ha benimki süt + sandoz yüzünden oldu. Sandoz içmeyin portakal suyu niyetine götürüyordum :D

89 san 15 mısın Lol buda iyi .. bari 16 de be
Yaş 17 kapatın yaş konusunu :) süte dönelim ..

şimdi voys öyle boyu uzatmak ııcn ameliyat falan gerek yok benım ıcın zaten 1.80 abicim boy yani ama ben min bi 1.90 olmak istiyorum o yüzden bi sordum soruşturdum[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sürü kişi yazmış basket oyna boyun uzar diye.Ben basketbolun boyu uzattığını sanmıyorum(uzatıyorsa bile ben bilmiyorum) genelde uzun boylular basket oynadığı için böyle bir kanı var galiba.Mesela 1.88 boyum var 89luyum beni de okulun basket takımına seçmişti beni takımın koçu bahçede çevirip.

Aklıma Michael Jordanın yaptığı gibi ayaklarına ağırlık asıp kendini sarkıtması geldi.3 ayda 14 cm uzamış.İşe yarar mı bilmiyorum MJ kendi anlatmıştı.[signature][hline]I came, I saw, I conquered

[Bu mesaj zamo tarafından 15 Temmuz 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 15 Temmuz 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
said:
Muhallebi, 15 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
89'luysan 15 yaşındasın 17 değil. Tabi doğduğunda 2 yaşındaysan ayrı. O yaşta zaten boyun uzamaya devam eder. Süt içerek bunu destekliyebilirsin. Süt sadece vücudun kalsiyum ihtiyacını karşılar, kalsiyumun kemiklere iletilmesi içinde D vitamini alman lazım. Ona ayrıca ihtiyacın yok zaten depo depo var onda senden. Ha bide fazla içme kalsiyum fazlalığı çıkar animallah (bana oldu). Ha benimki süt + sandoz yüzünden oldu. Sandoz içmeyin portakal suyu niyetine götürüyordum :D

89 san 15 mısın Lol buda iyi .. bari 16 de be
Yaş 17 kapatın yaş konusunu :) süte dönelim ..

şimdi voys öyle boyu uzatmak ııcn ameliyat falan gerek yok benım ıcın zaten 1.80 abicim boy yani ama ben min bi 1.90 olmak istiyorum o yüzden bi sordum soruşturdum

89 luysan Bu seneki doğumgününe kadar 15 yaşındasın demektir Dostum..2005 yılı içinde doğum gününü kutladıysan 16 yaşındasın demektir ki henüz senenin ortasındayız................
Sosyal ağlarda paylaş

15 sene durmadan içtim. 5-6 senedirde hiç içmiyorum. ve öğrendimki boy falan uzatmıyor sadece kemikleri güçlendiridği kesin. hiç bir yerimkırılmadı. 4 metreden düştüm 3m uçutum bacağımın üstüne düştüm ve daha bir sürü falan ama boy uzatmıyor buna eminim:)

Edit: aman azar değmesin de kırılmasın bir yerim:)

[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır.
Harry Truman"

[Bu mesaj SteelBB tarafından 15 Temmuz 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...