BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 2d oyunları sevenlere müjdee (ben bayılıyorummmm :P) Akarra 2d bir oyun. Gameboy görüntüleri ile güzel bir oyun hemde... İlk önce bu siteden oyunu indiriyoruz..Akarra Daha sonra oyunu kurup create new char acc den hemen acc mizi yaratıp oyuna dalabiliyoruz :) Oyun içi şeyler ; Kendi silahlarınızı, armorlarınızı vs. yaratabilir veya satın alabilirsiniz. Arenalarda PVP yapabilirsiniz... Eventlara katılabilirsiniz. Kocaman bir dünyada dolaşabilirsiniz :P Büyüler skiller vs. öğrenebilirsiniz. Party yapıp daha zevkli bir oyun oynayabilirsizde bilirsiniz uzuyor böyle... eğer oyuna girerken sorun çıkarsa ; NAME : New Akarra IP ADDRESS : 209.221.42.48 PORT : 19132 Bunları gerekli yerlere yazıp girebilirsiniz. Olmazsa oyunu silip gene yükleyin :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sanırım link yanlış ben bişi göremedim ordada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 linkte sitesi yok direk download adresi var zaten oyunun sitesi yok :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 güzelde mouse karakterden büyük ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 deli gibi shining force oynadığım günleri hatırladım şimdi[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Sen oynuyorsun herhalde. Bende indirip dalayım emrak ettim :) Maple Global gibi başlarda güzel gelip sonradan sıkmasa bari :)[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya abi mu online oynadım knight online oynadım ama bu daha sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar