Normand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Arkadaşlar radyoda duydum ama kanalın ismini vermediler hangi kanal'a geçtigini bilen varsa yazsın öğrenelim.[signature][hline][Emrah run your mother fucking by HacıBakkal] [ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bak bak bide duymuş sana kim söyledi acaba :)[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben demin bi yerde kanal d diye okumuştum ama[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bende tahmin ettim ztn ya kanal d ya star[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kanal d[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 polatın sesi felan değişirse koparım :D bi de acaba mekan dekorlarını değiştirirler mi...o da var...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hehe polat ses degisse felaket olur heralde hele bide kendi sesini kullanırsa bütün karizma çizilir cünkü ince bi sesi war.. http://www.haber3.com/detayss.haber3?id=47086[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Mandoo, 29 Haziran 2005 15:46 tarihinde demiş ki: polatın sesi felan değişirse koparım :D bi de acaba mekan dekorlarını değiştirirler mi...o da var... hiç sanmam.[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 iyide yapimci falan degismiyoki ? sadece kanal degisti onlara ne onlar sadece bolumu yayinlar reklam parasi alir[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yalnız zorunlu bazı değişiklikler olabilir, örneğin atıyorum show tv stüdyolarında veya show tv'nin sahip olduğu yerlerde yapılan çekimler artık yapılamayabilir, eh bu durumda da değişiklik olacaktır, seyirciyi ne kadar etkiler göreceğiz bakalım yeni sezonda.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Disappear, 29 Haziran 2005 20:15 tarihinde demiş ki: iyide yapimci falan degismiyoki ? sadece kanal degisti onlara ne onlar sadece bolumu yayinlar reklam parasi alir Dizi hangi kanalın stüdyosunda çekilecek? Kanal D deki dizi Show Tv stüdyosun da mı çekilecek??[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Kurtlar vadiside buraya kadarmış, hangi dizi el değiştirdimi eski tadını kaybediyor..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bu arada son bi kaç bölümde oynaması için al pacino'ya teklif götürülmüş.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Zaten 13 bölüm oynayacakmış. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 30 Haziran 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 filmi gelebilir ardından[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StignaLammoth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kanald yazıyodu gazetede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Al Pacino mu oynayacak??? Höstt[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ra ra ra ra ra ra ra ra ra ra ra RRRRAAAAAAA Dizi Star'da devam edecek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 çekin filmini de bitsin artık şu dizi.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hürriyetteki habere göre kurtlar vadisinin ekibi- senaristi vs.- istedikleri bütün oyuncuları getirebileceklerini söylemişler. tekrar: o diziyi al pacino için bile izlemem =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: _NoelBaba_, 29 Haziran 2005 22:59 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 29 Haziran 2005 20:15 tarihinde demiş ki: iyide yapimci falan degismiyoki ? sadece kanal degisti onlara ne onlar sadece bolumu yayinlar reklam parasi alir Dizi hangi kanalın stüdyosunda çekilecek? Kanal D deki dizi Show Tv stüdyosun da mı çekilecek?? iyide arkadasim studyo dedigin nedir ? bos bir mekan degilmi ? cok ufak degisiklik olur orayi ayni sekilde doserler sadece merdiven sagdaysa solda olur gibi ufak degisiklikler olur. ha adamlar derse biz ugrasamayiz studyoyu tekrar dizayn etmekle yap yeni bi mekan yapalim o ayri ama studyo dedigin nedirki ? siz ne saniyosunuz anlamadim ki..[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. [Bu mesaj Disappear tarafından 01 Temmuz 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Burdada yazdığı üzre son 14 bölüm Kanal D'de oynayacak. Son 4 bölüm içinde Al Pacino'ya teklif götürmüşler.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 her forum un değişilmes konusu kurtlar vadisi yoq şöle olmuş yoq böle olmuş allah allah yaf ilerleyin artık yaw cıkarın şu at gözlüklerin made in sahan[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 $ahan açsın kendi kıçına gülsün.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 senin kıçında taze olsaydı gülüncek bi yanı olurdu[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar