MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bu akşam saat 20:00 de TRT1'de. Konu olarak; Bir hapishaneye düşen eski bir generalin hapishanedekileri dışarı çıkarma uğraşları diyebiliriz en düz mantıkla.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 18 Şubat 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet bu filmi izlemiştim çok iyiydi.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Guzel film ancak sonu bana zayıf gelmıstı.[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kesinlikle izlenmelii .... (daha once izledim ordan biliyorum)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 erkek filmi. James gandolfini güzeldi., filmin tadı siyah-beyaz diye kutuplamadan; insanca olması.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yaa bi bazuka yapmıslardı ona hasta olmustum buu filmde borunun içine oksijen tupu koyup vanasına balyozla vurunca tup fırlayıp biyeri vurmustu helal olsun hayalgucu demiştim[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 harika filmdi bu film yüzünden o.c yi izleyemedm anasini satimm... tam arşivlik film[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 *!mesaj tarihine bakmadan kostura kostura trt-1 i acar* tüh ya nası kacırdım...[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 süfer bi film yaa dun gece tuvalete bıle gıdemedım bunun yusunden[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 UP! Gene var bu akşam TRT 1 20:55 [signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 15 Temmuz 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: trgdy, 18 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki: borunun içine oksijen tupu koyup vanasına balyozla vurunca tup fırlayıp biyeri vurmustu helal olsun hayalgucu demiştim gerceklerin ta kendisi ama bu durum hayal gucuyle ilgisi yok . ciddi diyorum . film guzel gercekten izlemeyen kacirmasin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar