MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bu akşam saat 20:00 de TRT1'de. Konu olarak; Bir hapishaneye düşen eski bir generalin hapishanedekileri dışarı çıkarma uğraşları diyebiliriz en düz mantıkla.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 18 Şubat 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet bu filmi izlemiştim çok iyiydi.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Guzel film ancak sonu bana zayıf gelmıstı.[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing.
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kesinlikle izlenmelii .... (daha once izledim ordan biliyorum)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 erkek filmi. James gandolfini güzeldi., filmin tadı siyah-beyaz diye kutuplamadan; insanca olması.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yaa bi bazuka yapmıslardı ona hasta olmustum buu filmde borunun içine oksijen tupu koyup vanasına balyozla vurunca tup fırlayıp biyeri vurmustu helal olsun hayalgucu demiştim[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
Creel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 harika filmdi bu film yüzünden o.c yi izleyemedm anasini satimm... tam arşivlik film[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant
Evr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 *!mesaj tarihine bakmadan kostura kostura trt-1 i acar* tüh ya nası kacırdım...[signature][hline]icq:140353
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 süfer bi film yaa dun gece tuvalete bıle gıdemedım bunun yusunden[signature][hline]DJ Tiesto
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 UP! Gene var bu akşam TRT 1 20:55 [signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 15 Temmuz 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: trgdy, 18 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki: borunun içine oksijen tupu koyup vanasına balyozla vurunca tup fırlayıp biyeri vurmustu helal olsun hayalgucu demiştim gerceklerin ta kendisi ama bu durum hayal gucuyle ilgisi yok . ciddi diyorum . film guzel gercekten izlemeyen kacirmasin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Öne çıkan mesajlar