Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Last Castle (Son Kale)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu akşam saat 20:00 de TRT1'de.

Konu olarak; Bir hapishaneye düşen eski bir generalin hapishanedekileri dışarı çıkarma uğraşları diyebiliriz en düz mantıkla.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 18 Şubat 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Guzel film ancak sonu bana zayıf gelmıstı.[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing.
Mesaj tarihi:
kesinlikle izlenmelii .... (daha once izledim ordan biliyorum)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
UP!
Gene var bu akşam TRT 1 20:55
[signature][hline]nick : ShadowFax
nation : El Morad
Job :Blade Master
LvL :6x
Clan :Lasombra
Server : Diez

[Bu mesaj ShadowFax tarafından 15 Temmuz 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 18 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
borunun içine oksijen tupu koyup vanasına balyozla vurunca tup fırlayıp biyeri vurmustu helal olsun hayalgucu demiştim

gerceklerin ta kendisi ama bu durum hayal gucuyle ilgisi yok . ciddi diyorum .

film guzel gercekten izlemeyen kacirmasin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
  • Yeni Oluştur...