Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 biraz önce bir şeye karar verdim.. ama analtmadan once, durumu acıklayayyım... suan yazlıktayım (eskiden yazlık olup son 1 yıldır oturdugum yer iste, herneyse)... hemen sag tarafımızda degirmnen diye eski bi degirmende kurulu bi kafe var... dogdugumdan beri her yaz ordayımdır... ancak bu sene kaç yıllık arkadaşlarım arkamdan iş çevirmeye, beni aptal yerine koymaya, koşuşuşum, gülüşüm, sesim ve tavırlarımla dalga gecmeye başladılar( ki bu sırada ayol mayol idye konuşan bi cocuk daha var benden beter ama her halikarda olgun bi tip büyüklerle takılıo diye lafgedemiolar). bende bunun üzerine akşamları vb dışarı cıkmayıp bunlarla konuşmaz oldum... ama şimdi bugun aniden anladımki yağtıgım aptallıkmış... neden mi? çünkü bende onlarda olmayan 3 şey var... onur, zeka ve hayal gücü... onların zekası insanları dış görünüşleri ile yargılamak, hayal güçleri gta 3: vice citydeki gibi bi adma olmak büyünce, onurlarıda digerlerinden daha uzaga 31 cekebilmek... bu yüzden , boyle artık "salak" demek istemiyorum ama... "zayıf" insanlar benle dalga gecior diye kendime kızdıgım üzüldügüm icin aslında ne kadar aptal oldugumu fark ettim... aslında bunu neden buraya yazıorum onuda bilmiyorum.... belkide paytlaşmak içi,n ....ve en önemlisi artık SIZ éZAYIFLARIé UMURSAMIYORUM...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ne güzel bunları anlayabilmişsin bir şekilde.. Sen kendinle barışıksan kim ne derse desin,senin değerini bilen kişileri elbet birgün bulursun.. (inanmadığım şeyler söledim gerçi pehh,ama banada vaat ediyorlar..)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 en güzelini yaparsın, niye çıkmayacaksın dışarı onlar yüzünden kendini kısıtlama rahat ol =][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 salsaydın kopegini ustlerine[signature][hline]It's the cowardice that pulls you under And takes you to the end, where it begins Release, the world is waiting on your arrival Close your eyes, as we witness another bullet ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 boşversene sen onlar cıkmasın sdışarı[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 3-5 de çizik atsan tam Sandık İçi olcak :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Rewendor, 13 Temmuz 2005 02:09 tarihinde demiş ki: 3-5 de çizik atsan tam Sandık İçi olcak :) :) Ne kadar az düşünürsen o kadar az üzülürsün.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yürü be...[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 biraz daha kendini anlatabilirsen ona göre yorum yapacam,niye senin konuşmanla tavırlarınla dalga geçiyolar normal olmayan bişeymi varmı konuşmanda tavırlarında,ben mesela çoğu zaman yüksek sesle konuşurum arkadaşlar uyarır:D,seninkide öyle bişeymi?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çocuk çok çekmiş...[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 helal be sat anasını dünyanın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yaşamak seninde hakkın hocam..[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: onurlarıda digerlerinden daha uzaga 31 cekebilmek... bazı şeyleri aşmak güzel bişey tabi, sınırları çerçevesinde olduğu sürece[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: ..... beni aptal yerine koymaya.... ... ama şimdi bugun aniden anladımki yağtıgım aptallıkmış... .....aptal oldugumu fark ettim... kendini çok kaptırmışsın... bu aptal olma sevdasına...bak rahat olucaksın arkana yaslanıcaksın ayaklarını uzatıp bi oh çekiceksin hayat daha güzel olucak...[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Dark_Soul, 13 Temmuz 2005 02:24 tarihinde demiş ki: biraz daha kendini anlatabilirsen ona göre yorum yapacam,niye senin konuşmanla tavırlarınla dalga geçiyolar normal olmayan bişeymi varmı konuşmanda tavırlarında,ben mesela çoğu zaman yüksek sesle konuşurum arkadaşlar uyarır:D,seninkide öyle bişeymi? Bak bu bende de var, sesimi hiç ayarlayamıyorum böle arada sırada olmadık yerde bas bas bağırarak konuşuyorum[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yok kadın gibi konuşuomöuşum , koşuşum garipmiş (bu arada okulun konuşmacısıydım), + hepsinden hızlı koşuorum sanırım cekememezlik... birde simdi hatırlayamadımda sandık içi espirisini yapan arkadaşa sevgilerimi yolluyorum..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sallamayacaksın , takılsınlar...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kıskanıyordurlar seni ondan öle yapiyolar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Eğer ergenlik dönemlerindeysen, ses mevzusuna takılma. Ben, ki hayatta en son yapacağım şeyin şarkı söylemek olduğunu düşünen bir insandım(cırtlaktım:D), şu anda dünyada ender bulunan cinsten tok bir ses tonuna sahibim... Eğer yaş kemale ermiş(+18-20) ve hala bu acınası arkadaşların dalga geçecek birşey buluyorlarsa sende, sorun aslında kimde biliyorsun...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 o yollardan büssürü insan geçer... takma fazla kafana kedi uzanamadigi cigere mundar der...[signature][hline]*Don't war, Make Love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bence fazla o tip insanlarlada muhattab olma sana bişeyler katabilecek en azından konuştuğunda ne dediğini anlayabilecek insanlarla iletişim kur... *tavsiyem :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 seni cekemiyolar kıskanc insanlar salla sen[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... :'(((((( cok üzüldüm raistin. ne kadar kötü bisi oldugunu anlamissindir heralde... said: "zayıf" insanlar benle dalga gecior diye kendime kızdıgım üzüldügüm icin aslında ne kadar aptal oldugumu fark ettim... ayrica ,bunu farkedipte dogru yolu bulmani cok takdir ettim. cok zekisin. sevgiler vanil.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 13 Temmuz 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 etme bulma dünyasıymış ho$$ :-D[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bende çok çektim bundan ya..Ki hala da çekiorm bazen..Mesela bana da hep şey olur.. Ne bileyim tarzım mı diyim tipim mi diyim o aptal tikky kızlardan farklı olduğum için hep bi garip bakarlar bana.. Hani erkekler de rahatsız edici olabiliyo ama özellikle kızların sırf onlardan farklı olduğum için "ayyy kıza bakk satanisttt kesin buuu ayyy o ne öyle hayatta giymem" tarzı bakışları fln delirtiyo beni ya.. bide hemcins olup birbirimize destek çıkıcaz güya.. Mavi lenslerinin arkasındann şu kıza uyuzz oluormm " ay sen mi ben mi diyen mal tikkyler filan..Bende ne diye takıyorum bunları diyodum ama artık yüzlerine bile bakmıyorum.. Her yerde olucak bunlardan sonuçta..E ama sonuçta bizi özel kılan da onlar gibi değil mi?..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar