bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Arkadaşlar bende daha yeni başladım güzel birşeye benziyor deneyin bakalım... War of the Worlds[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 game yazılan birşey bazen oyun çıkmayabilir dikkat etmek lazım...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
nizsaints Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Süper bi oyun ahuah manyak herifler 1 saat konuştu start buttonunu bulamadı adam :) kızın teki geldi başladi my tits great filan girdi olaya :) herkz oynasin süper hehe[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 obunekio?[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bu şey mi official sitesinde vardı üstten gösteriyodu su falan bulmaya calısıyodun eğer oysa oyundan cok chat olayı ıyı :) amerıkalının tekıyle cok guzel muhabbet etmıstım o ara.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Öne çıkan mesajlar