Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Richard Hamilton'ın yüzü

ManitoN

Öne çıkan mesajlar

Elmacık kemigi kırıldı ondan takıo ama sonra alıstı acaip abisi
Maskeyi neden takıosun sorusuna ''Neyi'' cevabını verio.Son macta bruce bowen maskenin bandlarını kırdı [küfretmiyoruz efenim, hayır çok sinirlensek de detroitli olsak da küfretmiyoruz! /ema]
(Detroitli Oldugum cok mu belli)Ah bi Larry brown bowenı Billupsa wersede billups onu bi dovse n'olur[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b]

[Bu mesaj Emaleth tarafından 23 Haziran 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

içeri kıvrılmaları da fena değildir.fakat "yıldız" yeteneğine sahip değildir=)ama takıma katkısı büyük[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Sosyal ağlarda paylaş

yıldız yeteneğine sahip olması için atletik olması gerekiyor sanırım, güçlü, sert savunmalardan yılmayacak kadar atletik.. hamilton biraz zayıf kalıyor maalesef...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle. jordan da çok güçlüydü, lebron zaten azman. iverson ayrı bir kategori, iverson o kadar güçlü değil bence ama çok yürekli, bu onu güçlü yapıyor. hamilton savaşmıyor bizim harun erdenay gibi asistimi alayım şutumu hemen atayım mantığı..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GFB, 23 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
adam aşmış o olmıyınca detroit koca bi hiç oluyo tabi birde BİG BEN olmayınca.

Gusel soyledin zaten detroiti sevmemin nedeni bir star golgesi altında kalmıo hic bir oyuncu herkes oynuo Abi bi ben wallece olmasa bi billups olmasa bi r.i.p olmasa ne bilim tayshaun, rash
detroit anlamsız kalır. Acaip bi takım[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...