ManitoN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Aha Richard Hamilton bu. Bu adamın yüzünü saran maske gibi birşey var , kenarlarındanda birşeyler tutturuyor . Nedir onlar bilgisi olan varmı ?[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Elmacık kemiklerinden biri kırılmıştı ( veya öyle birşey olmuştu ) bir tarihte, o yüzden takıyor..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hep yaparlar, bi sürü de fotoğraf karesi vardır böyle ama 2. fotoğraf harbiden komik çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningRise Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ewt elmacık kemiği olayı iyileşmesine rağmen 2 senedir hale o maskeyi neden taktığını anlayamayıorum bende..[signature][hline]Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Geçen maçta çıkardı hehe bole tuhaf geldi adama ilk başta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bir de buharlaşıyo çok terleyip soğuduğunda kopuyom nası da rahat ediyo acaba[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Elmacık kemigi kırıldı ondan takıo ama sonra alıstı acaip abisi Maskeyi neden takıosun sorusuna ''Neyi'' cevabını verio.Son macta bruce bowen maskenin bandlarını kırdı [küfretmiyoruz efenim, hayır çok sinirlensek de detroitli olsak da küfretmiyoruz! /ema] (Detroitli Oldugum cok mu belli)Ah bi Larry brown bowenı Billupsa wersede billups onu bi dovse n'olur[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] [Bu mesaj Emaleth tarafından 23 Haziran 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Manyak mı bu herif, geçtiyse neden hala takıyor? tobe[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Silphatos, 23 Haziran 2005 16:32 tarihinde demiş ki: Manyak mı bu herif, geçtiyse neden hala takıyor? tobe Adama maske deyince ''NE'' diye cevap verio butunlesmis artık bencede yakısıo ama[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 böyle artislik olmaz olsun be=)cüzzamlı gibi duruyo adam[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 maskesi yakışıyo mu bilmem ama iyi günündeyse adam ksıa mesafe şut kaçırmıyo... tam bi şutör...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 içeri kıvrılmaları da fena değildir.fakat "yıldız" yeteneğine sahip değildir=)ama takıma katkısı büyük[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yıldız yeteneğine sahip olması için atletik olması gerekiyor sanırım, güçlü, sert savunmalardan yılmayacak kadar atletik.. hamilton biraz zayıf kalıyor maalesef...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu saydıklarına dwyane wade veya iverson diyoruz=P[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aynen öyle. jordan da çok güçlüydü, lebron zaten azman. iverson ayrı bir kategori, iverson o kadar güçlü değil bence ama çok yürekli, bu onu güçlü yapıyor. hamilton savaşmıyor bizim harun erdenay gibi asistimi alayım şutumu hemen atayım mantığı..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Gilean, 23 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: böyle artislik olmaz olsun be=)cüzzamlı gibi duruyo adam +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yakışıyo ya velede :O[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 herifin yüzünde bi farelik var, böle dişlek falan biraz. ama şirin adam :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 adam aşmış o olmıyınca detroit koca bi hiç oluyo tabi birde BİG BEN olmayınca.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: GFB, 23 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki: adam aşmış o olmıyınca detroit koca bi hiç oluyo tabi birde BİG BEN olmayınca. Gusel soyledin zaten detroiti sevmemin nedeni bir star golgesi altında kalmıo hic bir oyuncu herkes oynuo Abi bi ben wallece olmasa bi billups olmasa bi r.i.p olmasa ne bilim tayshaun, rash detroit anlamsız kalır. Acaip bi takım[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bu arada detroitliyim ama bilmiom lakabı neden r.i.p onun[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 2. resimde prince ne biçim zıplamış öyle ya[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 şekil yapıyo aklı sıra...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hamilton'ı da maskesinide seviyorum. Yakışıyo kerataya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya adam ne zamandan beri takıyo herelde artık uğurlu eşyası falan yaptı. suratına yapışmış gibi çıkarmıyo[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar