SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Heroes 3 Shadow of Death strateji ve taktiklerinizi öğrenmek istiyorum.Neler yapıyorsunuz ben Tower oynuyorum %160da ve hep yeniliyorum çünkü aşırı pahalı bir kale bunu yenmek için ne yapmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben paso undead alırım......bi fikrim yok tower hakkında ama deeli pahalı evet :) sürekli gem ihtiyacı oluyo[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Undead ile oynamak zor değilmi 1 okçu kale kuşatmalarında dezavantaj ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Tahminen undead le en iyi taktik vampir sayısını yüksek tutmak. Vampir sayısı 15 aştıktan sonra vampir sayısı azalmıyo. Tabi ki okçu olmaması kotu ama bunun yerini kendini butunleyen adamları ile kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 random map lerde %160 mı ???[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 en iyisi tower titan ezio bırakıyor[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 castle sağlam bence çünkü 2 menzilli ünitesi var ve angellar fiks 50 vuruyo..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 restoration of erathia vardı benden analadığım kadarıyla aynı birimler.. undead'de vampirden başka numara yoktu. bir de black knight'lar iyiydi ama o da şansa dubül dimaj vurursa.. überbirimlerden en çok beğendiğim titanlar ama, çekiyordum precision'ı neye vursa kül ediyordu. hele bir de yavaşsa karşı taraf tower eziyor her şekilde, master gremlin ve archmagi de var ranged dağıtıyorlar. işe yaramayan birtek obsidian gargoyle'leri vardı. castle da güzel ama, hepsi işe yarıyordu birimlerinin. ranged güzel vuranı var, yakından güzel vuranı var, hızlı da hereket ediyorlar. fakat yapay zeka hep marksmen'leri hedef alıyordu önce, onları iyi korumak gerek..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Undead derim .. Ordumun belkemiğini vampirler değil, iskeletler oluşturmuştur her zaman, Necromancy Speciality ile Isra dan vazgeçmem ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 undeadlerde okçu yok mu?? anlamadım lich ler ne?? özelliklede power lich(birden fazla targeta vurma olayı) oyundaki en ii range classlarından biri bea. undeadlerin diğer ırklara göre zayıf olduğu tek nokta dragon sınıfı lani bone veya ghost diğerlerine göre zayıflar.[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Osases-lvl 35 infiltrator Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Soth, 28 June 2003 12:44 tarihinde demiş ki: undeadlerde okçu yok mu?? anlamadım lich ler ne?? özelliklede power lich(birden fazla targeta vurma olayı) oyundaki en ii range classlarından biri bea. [hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Osases-lvl 35 infiltrator Alb/Kay Ne dedin, kendi adamlarına zarar vermeden alan etkili vuran ünite mi? Diğer alan etkililer kendi adamlarınıda mı vuruyor.. Ne yazık :)[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kendi adamlarına dmg vurabilir ama asıl amaç düşman okçularını yemek:) o yüzden fazla bi tehlike yok bence:P[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Osases-lvl 35 infiltrator Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yok beyler SOD yüklü adamlar açın Large harita Island King'i orada mavi player olun ve Tower alın gelişmenin hızını görün sonra bidaha yorum yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar