Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendim ettim kendim buldum sorunsali...

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

simdiii...
Okuldan o kadar kactim ki zamaninda , ve bunuda cesitli bahanelere siginarak yaptim hep ...
mesela; Anneea ben gidemicem bugün okula , karnim agriyo... basim agriyo ... atesim var heralde... rüyamda ölüodum. o_O hühühüh....
Neyse sonucunda hep amacima ulasiyordum ,ve evde kaliyodum o kadar cabalarimin ve rollerimin sonucunda... Ama taa ki bokunu cikarana kadar....
Artik gercekten hasta olunca bile annem inanmiyodu .Beni hasta hasta okula gönderiyodu . Ona o hasta gözlerle,emrah bakisimla ''anne ben bu sefer gercekten hastayim'' dememe ragmen, cevabi su oluyodu hep :''HADIII ORDANN!! yemem ben bu NUMARALARI!! git babana annatt!!''
Neyse ,sonra okula gidiyorduk hasta hasta ...
Ehe bi keresinde su olay gercekten oldu...
Arkadaslarla Tuna nehrinin kenarinda izgara gibi bisey yapiyorduk. Sonra cok susadik ve Tuna nehrinin o berrak tertemiz gözüken suyundan ictik! Hmm tadinda bi gariplik yok diyerekten 1 sise falan icmistik...
Ertesi gün tayfanin hepsi istifra etmis ,mideleri acaip bulanmis falan.*sonradan ögrendik ki;Oraya atlar i$iyormus!!! omfg!!* Onlar okula gelmemisti tabi , bende saf saf *annem okula gitmememe izin vermedigi icin* , okula gidip önce koridorda sonrada , en sonunda dayanamayip izin aldiktan sonra otobüsten inince kustugumla kaldim. gercekten süperdi.
annemin surat ifadeside süperdi =P ''aA yavrum nooldu?? niiil ne bu halllll!?''Bende :''yok bisi anne kusup geldim simdide ölmekteyim. '' demedim tabiiiki.
''HASTAYIM DEDIM SANA OKULA GÖNDERDIN KUSUP GELDIM ISTE YANLISMI YAPMISIMMM HEEEAA!!!!!??''
diye bi tepki göstermistim.
herneyse bu tip seyler oldu 3-4 kere.
Sonuc : artik güvenmiyo.
neymis bokunu cikarmicakmisiz, yalan atmicakmisiz bi daha...

Annem söylemisti...
Bi köylü varmis , adam her seferinde yalan söyleyip dalgasina ''yangin var'' diye bagiriyomus... kimsede inanmiyormus hep böyle yaptigi icin.
En sonunda gercekten yangin cikmis, bu sefer kimse inanmamis.
Hadi canim sende diyip gecmisler eheu. kisacasi takmamislar.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 10 Temmuz 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bide bi çoban varmış yalandan koyunlarım kurt yedi diye bağırıp milleti ayağa kaldırıyomuş.bir gun gerçekten koyunlarını kurt yediğinde adam kendim ettim,kndim buldum sorunsalıyla karşı karşıya kalmış:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 10 Temmuz 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
yalancı çoban olayına dönmüş :)

gerçi annene hak vermemek elde değil , herşeyin fazlası zarar :) ama ne bileyim , renginin atmasından filan hasta olduğunu anlayabilirdi , rengin atmış mıydı ? :)

O sirada genelde hep uyku sersemi oldugu icin.... Yüzüme bakmiyodu.
Genelde anne demem yetiodu hehe..
Anne dememle zaten niyetim anlasiliyodu.
E uykusundan firlatiodum kadincaizi bide...

@December Flower :Walla kafamiz normaldi , ama heralde o an cok mutluyduk,abi ortama bak cennet gibi tarzindan seyler düsünüoduk,polyannavari bisi =P
kisacasi düsünemedik, o an cok rahattik[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

:)))))))))
@penth :cok dürüst bi tw'yim ben kendimle gurur duyyorum!
halka mâl olmus bi insanim ayrica...
@jester zaten caktirmadan post kasiorum . 3 msg soora 1k postum oluo ehahahhah aman ne mutluyum!
cokta umrumdaydi =P[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 10 Temmuz 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet jester
sana +1 vermek istiyorum, ve bu sayede 1k postuma ulasmis oluyorum.
nasil bisiymis..[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

ehu bende göremiom!
oha konuyu saptirmayalim lütfen
ne postu kardesim! =P[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Evet artik karizmayim , ama imzamla uyusmadi =((
@Messor : Sabahlara kadar oturupta sinavi asmalarinin cok önemli bi sebebi olmali, durup dururken yapmaz insan öyle bisi dimi ?Tabi sorumsuz ve tembel birisi diilse...[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 10 Temmuz 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
madalya dediğin nedir ki... :B

Elinin kiri :)
entschuldigung bescheinigung yazamayan anneler utansın :P
walla bizimki melekti melek..ne dersem okey dio hala öle ..
yapmak istemediğim bişeyi yapmam kaçarım okuldan.. imza falan taklit et ..olmuyo mu öle :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

vanille aynı sorun bende de vardı ve aynen sabah kalkıodum kahvaltı yapıyodum yada yapmıyodum ve ııı Annecim canım annecim diordum kadın anlıyodu durumu
hatta bi seferinde giyinmiş çıkcam
-ıı annne
-tamam olum.....

sonuçta bi iki sefer hasta gittim arada okulu aradı izin aldım güven 0 oldu :) daha sonrada o beni takmadı ben onu zaten bu senede yanlız kalmaya başladım son sınıfıda öyle bitirmiş olduk :p valla tavsiyem annenin suyuna git dayanamazlar yumuşarlar(nerden biliorum yaptım bi kaç kere sonra gene atıştık bozuştuk :)) yada tam tersi dikine git o zamanda ilk başlarda atışırsınız zamanla tamam ne halin varsa diye tek cümleyle sınırlı olur ilişkiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...