Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Of Starcraft (Sadece Fantazi)

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Böyle bir proje daha yok veya açılanmadı sadece fantazi amaçlı bir topictir =)
World of warcraft mmo olayına geçen blizzard belkide ileride world of starcrafta başlar. Böyle bir mmo çıksa beklentiniz ne olurdu ve ne olmak , neleri görmek isterdiniz?

Açıkçası mineral kasıp kendi Carrierımı almak isterdim :) Düşünsenize guild master carrieri kontrol ediyor ve guild üyeleri interceptorlarla bir şehre saldırıyor :) Veya zealot olarak kendi psi-blade ini craft ediyorsun..

Umarım bundan 1-2 sene sonra paticikta bu bölüm world of starcraft olarak "world of starcraft closed betası çıkıyor yumulun!" naraları atarız.. Hatta bu topiği 2006 da uplar baksanıza nasılda hayallerimiz vardı deriz :)
*düşler alemine dalar*[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Tauren Shaman

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 05 Ocak 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

World Of Warcraft çıkmadan çok önce blizzard'ın bi mmorpg çıkartıp Starcraft'ı oynattırmasını istiyordum tabii tercihi Warcraft oldu.

İsterdim tabii, wraithime atlayıp, Descent: Freespace oyunundaki gibi Carrier'lara dalmayı
ya da genç bir protoss olarak dark templar yolunda ilerlemeyi.
Pek sevmesem de, küçük bir zergling olarak başlayıp lurker a doğru gelişmek de eğlenceli olurdu.

Düşün Playerlar seni eğitiyor. Adam daha önceden bol bol savaşmış, birçok büyük savaşta bulunmuş. Sonra geliyor ordusunun başına geçip onları eğitiyor, komutlar veriyor, savaşta onun emirlerini uyguluyorsun, sana para ve teçhizat sağlıyor felan :)
Ya da Player High Templar'lar sana görev veriyor, dediklerini uyguluyorsun seni ödüllendiriyor.
Oyunda rütbe sistemi geçerli, altındakilere emirler veriyorsun, organize edebiliyorsun :)

Binlerce yaratık kesip level atlamak yerine uzay savaşları konulu bir mmorpg şahane olurdu bence :)

(bayaa atmasyon ehe)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Ocak 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yıllar once biz oyle hayaller kurardik . simdi starcraft icin konsolda cikacak bir fps warcraft icin cıkacak bir wow var . aslında haklılar sc de icinde yasayacak dogru duzgun bir evren yok . devamlı kaosun oldugu bir yer . gezegenler yok oluyor bir anda o kadar karısık bir yerde mmorpg olmaz gibi geliyor bana .

wow vs sc diye bir topic acsak nasil olur ? :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 05 Ocak 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Squadında 2 medic seninle birlikte 2 firebat ve 8 marine var, muhtemel zerg hive larını gözetmenlenız istenmiş cünki zerg scourge ları uyduları patlatmış.

Hive clusterı buluyorsunuz, bi anda arkanızdan cluster'a doğru esen rüzgarla beraber overlord'unda larvasına bütün zergler pür dikkat kesiliyor.

LRCB(long range communication beacon)'ı taşıyan takım arkadaşın hemen kordinatları girmeye başlıyor hive'ı topa tutmak, hatta mumkünse bi iki yomata vuruşu için.

ama çok gec yerden fırlıyan bi diken kuyruk sokumundan kafa tasına armor'ı parcalayıp ortalığı kan gölüne ceviriyor. sılahlarınıza davranıyorsunuz, cember oluşturup yerden fışkıran zerglingleri yakıp üstünüzde uçuşan mutalisklerle boğusuyorsunuz.

Mediclerden biri gezegenin 3 güneşinin de batmış olduğu o gecede size daha rahat gorüş alanı sağlamak icin flarelarını ateşliyor, diğeri ise yaralıları cemberin icine cekip stimpacklere boğuyor, coğu en fazla bir kaç el daha ateş edicek kadar dayana biliyor.

herkez ölmüş siz tek başınıza 3 benzin tankerinizden 1'i yarım diğeri tam dolu bir şekilde kalıyorsunuz, hyrdaliskler etrafınızı ceviriyor, zerglingler korkak korkak kenarlara cekilirken hafifce yer sarsılıyor: koça dişleriyle bir Ultralisk görüyorsunuz. Herşey bitmiş olmasına rağmen, her yaşlı marine'in hakkında bir hikayesi olan ultralisklerden bir tanesini görmek yinede sizi heycanlardırıyor.

Damarlarınızda bi anlık bi yanma sonra doğukluk hissediyorsunuz. Medic son nefesinde injection slotunuza bir Adrenaline stimpack saplamış. Kafanızı kaldırmadan göğsünüze koca bir diş saplanıyor, yerden yükselirken, acı hissetmiyorsunuz. Adrenalin yüzünden diye geciyor aklınızdan. Fericlith sendiromu demişlerdi diye düşünüyorsuz, aşırı mıktarda adrenalin ve vucudda ciddi tahribat, sonucları zaman dilimleri olduğundan uzun gelir, sesler bulanıklaşır, optik yetenekler artar: insan bedenenin normalin 90 katı adrenalin'ne garip tepkisi.

Elinizdeki kumanda koluna bakıyorsunuz, yapıcak tek birşety kalmış, cift güvenlik kilidini acıp "inner ignition" komutunu veiryorsunuz. Bir gun gelip bunu yapıcağınız kesindi zaten, durum sizi pek şaşırtmıyor.

Son sanıyelerinizde "acaba bu öğlen soğan yemeseydim kokumuzu alabilirlermiydi" diyorsunzu kendinize.

Ardından sıyah ekran "you are dead"
OoooOOOOoO OOo OOOo ooo OOOOO[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

overlord veya cerebrate olmak isterdim , böylece popomu kaldırmadan bilet kesebilirim.

hmm düşündüm de altında vulture ile gezen karizmatik bi terran olup psychic hatun kaldırmak da zevkli olur hani, bütün galakside haa o mu, eski sevgilim diye gezersin ehueuh.[signature][hline]Word Up!
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm her gezegende bi hatun, oda olabilir bak.

Ama yaşlanınca kesin BC ye falan verirler adamı aksiyondan bihaber kalırsın.
"Kaptan cüce yerde zerg var napalım?"
"acın yomatoyu vurun"
"peki kaptan"
-BODOOOOOM

En iyisi firebat olucaksın,
Hızlı yaşa,
genç öl,
cesedin kavrulmuş olsun![signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Cok guzel olmus cuce tebrikler. Ah cidden isterdim wow yerine wos (worlf of starcraft) 'ın cıkmasını cook daha guzel olurdu cıkınca hic basından da kalkmazdım herhalde =)

Mumkunse mutalisk olup gezegenler arası ucabilmek, ya da high templar olarak savasta bi grup marine medic bolugune psi cakınca karsimdaki marinelerin yuz ifadesini gormek isterdim.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Son olarak high templar vs psi diyorum baska bisi demiyorum =)

Hehe siz altımda vulture olsun hatun kaldırayım diyin halusinasyon varken size hatun mu kalır =P Hepsi khala'nın yolu icin =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Sergeant ın Konferans salonunda konuşmasından sonra , Terran ordusu büyük bir saldırıya hazırlanıyor.Bende Marine Corporal ın içinde nizami bir şekilde yürüyorum orduda.İçimdende küfrediyorum ne gereği wardı şimdi , Supply Depota gidip CyberTv izlemektense askere çağrılıp Protoss base ıne Tahritabata uğratmakla görevlendirilmek.
Protoss lar insan üstü varlıklar.Ellerindeki LightSabre vari Blade lerle organizmanın içindeki dokuları çizip hiç bir iz bırakmadan çıkarabiliyorlar.Buda inanılmaz bir acı veriyor.Bu yüzden hepimize bir araç veriyorlar.Bende Vulture almışım.Ordaki Sam amca saolsun Motoru yenilemiş, Ferrari 2106 model gibi hızlıyım.Diğer arkadaşlarım genellikle Tank ve Vulture almışlar.Bölgeye geliyoruz.Benim 6.cı hissim kuvvetlidir,etrafta sanki birşeyler bizi izliyor diyorum , arkadaşlarım radyodan "kanka dün gece fazlamı uyuşturucu çektin " diyolar.Neyse diyorum ve yoluma devam ederken bi vadiye geliyoruz.Kumda ayak izleri görüyoruz ,Headquarters a haber verince oranın Uydu Fotografını çekiyorlar ve her araca TACS (Terran academic Communation System)la fax gibi yolluyorlar,bir de ne görelim ?? Vadinin ortasında inanılmaz fazla bir protoss ordusu genellikle Dragoon dedikleri örümcekvari yaratıklardan oluşuyor.(atalarımın hikayelerinde bunlar zararsız yaratıklarmıs)Tanklar aldıkları emirler üzerine vadinin iki kenarındaki Tepelere kuruluyorlar.Bütün ordumuz galibiyetten emin , ama bilmediğimiz birşey var sanki ??Tanklar ateşe başlıyor.Protoss ordusu saldırmaya başlıyor.AMA BU NASI OLABİLİR????Tankların öldürdükleri Goonlar kayboluyor ?Aynı anda tepelerin arkasından 2 tane büyük Protoss uçağı geliyor.AmanTanrım bu bize Terran Combat Academy de protoype ini gösterdikleri uçak mı yoksa ?İçinden birsürü minik uçak çıkıyor tanklarımza ateş ediyor.Benim yapabilcegim hiçbir şey yok.O anda anlıyorumki bizim komutanımız kadar zeki biri yok.Özel eğitimli Team Ghostları tepelere gizlemiş.Attıkları Uranyum ve Trityum dolu füzeler Uçakların Command System devrelerini bozarak etkisiz hale getiriyorlar!Artık burdan kaybetmeyiz heralde diyorumki......
Öldürdüğümüz goonların bir büyü olduğu haberi bize iletiliyor Science Vessel araçlarımızdan.BU protosslar gerçekten Hallucination da ustalar.Ben hayatımı zor kurtardım.Bir dahaki sefere rütbem artacagından mayın alırım yanıma diye düşünüyordumki, geldiğimiz yönden yaklasık bizim ordumuzun 3-4 katı bir zealot ordusu geliyor.Megersem bütün hareketlerimiz onların Mobil Uydusu Observerlar tarafından en basından beri izleniyormus ..Sonuç tabiki hüsran.
Allah cezanı versin Sam amca mayın vermedin bana !

NOT:Bu DataDisk ı bulursanız Sam amca hala yasıyorsa onun a... koyabilirsiniz öldüysede çocugunun bi zahmet..[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !

[Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 06 Ocak 2005 09:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zealot karakter canlandırsam şöyle ultraliskin falan sırtına sıçrayıp psi blade soksam kafasına kafasına off ne güzel olurdu.
Veya mesela prince deki gibi atraksiyon olsa duvarda falan koşup blade sallasak gerçi o ağırlıkla biraz zor ama olsun :p[signature][hline]Time Only Knows..
Welcome to Persia
Sosyal ağlarda paylaş

bende lurker
sabahtan aksama kadar yerin dibinde saklanıp geleni öldürmek
tam Türk işi :P
artık millet başlar
"pusu yapma lan !!!"[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 06 Ocak 2005 09:32 tarihinde demiş ki:
Uçakların Command System devrelerini bozarak etkisiz hale getiriyorlar!Artık burdan kaybetmeyiz heralde diyorumki......

Bi an aklıma şey geldi

işci bastım exp aldım
oyun varya valla benim!!![signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 06 Ocak 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
bende lurker
sabahtan aksama kadar yerin dibinde saklanıp geleni öldürmek
tam Türk işi :P
artık millet başlar
"pusu yapma lan !!!"

Soteci lurker hehe bu da iyi =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

kakaru nun üstünde gezmeside ne güzel olur ha
ben Zergling tame leyeip tasma takıcam yanımda gezdircem
sıkıyosa çaatsınlar bana yolda :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...