Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Questler

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar;

Ya öncelikle artık neredeyse tüm questlerin Kasshyk'de yapıldığını biliyorum.Ama ROTW olmadan yapabileceğim questler ve ya para kazandıracak şeyler var mı ?

Sıkıldım artık zaten bu gun ve ya yarın ROTW alıyorum ama boş durmaktan iyidir :)

Sadece SWG isteyen questler hatta işi olmayan bir arkadaş varsa hem SWG hemde ROTW questlerini yazsın :) nereden alacagız vs. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

gezegenlere göre ayrılmış quest listesi @ allakhazam.com

yannız bu quest lerin bi çoğunun ödül olarak sadece küçük miktarlarda para verdiğini hatırlatalım. ama bazı deliver questlerinde görev olarak bi npc ye götürülmesi gereken güzel item lar olabiliyo. bu durumda görevi abort edip item ı evinize dekor olarak koyabilirsiniz.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Kasshy questleri dışında çoğu quest harbi yalan :)

Hepsine bakamadım ama iyi olanları yazabilirmisiniz ?

Birde Imperial Day Rebel gorevini yapabilirsiniz.Tuer ile ikimiz bu gun yaptik Rebel Banner larimiz oldu :) Ustelik kankam Han Solo'yu da gördük :)

Birde ya Kasshyk gorevlerine bakarken Jedi Starfighter hediyeli quest vardı.Episode 2 de Starfighter mi Obi-Wan'in kullandığı :)

Eğer o ise İmperial olurum giderim alirim hemen :)
Sosyal ağlarda paylaş

4/x/x/x Pilotluk Gerekiyo Jedi Starfighterla 500fp Veriyo Sonra Devamini Yaparsam 3500 fp Daha Veriyo :) Questi Almak Icin Dathomirde NS Cavein Yakininda Bi Kemik Yigindan Datapad'i Alip Wook World'e Gidiyon :P Orda Bi Zabrak Var Onla Konusuyosun Sonra Orda Basliyo Olay Ama Kazik Bir Gorev :) ( BAYA Kazik :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Imp'in Ama Ziplamak Yemiyo Cunku Uzun Bi Quest Ayrica Elite Tiplerle Ugrasiyosun Bi Yerde Zor Is Yani :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...