cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 uzun zaman evvel snn'de başlamıştık=)) hey gidi hey,kaç sene geçti be[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 En başta, bayağı önceden bir arkadaşım orjinal UO almıştı OSI'de oynuyordu, onun evinde bi karakter yaratıp oside bikaç kez gezinmiştim ama o sayılmaz sanırım. SNN açılalı 2 ay falan olmuştu orada başladım. Hangi sene hatırlamıyorum. İlk karakterimin adı "Elessar"dı. Daha sonra bisürü Elessar türeyince sağda solda başka karakterler açmıştım. NBL açıldığında oraya bir baktım bikaç gün orada oynamıştım. İlk açıldığında sürekli PH yapıyolar, SNN'de çok zor artan parry'i çok kolaylaştırarak oyuncuların aklına giriyolardı... Bir haftada mı ne 6x gm karakterim olunca gözlerime inanamamıştım. Sonra oradaki bir yöneticiyle tartışmıştım ve bunun üstüne NBL'dan tekrar SNN'ye döndüm. SNN kapandıktan sora ciddi bi şekilde oynamadım uzunca bi süre, sonra 2 kez Elan Realms maceram oldu...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 99 yılında The Alter Realm'de başladım. Devamını da sayayım hadi size: UltraTV* Sanane Nebula* Sylveria* Avenia* Arcadia* Andoria Avensis *: En güzel günlerimi geçirdiğim serverlar. Pyro'ya inat Andoria'ya * koymadım :D Ben onu yumuşakçalığı ile seviyorum. *!Pardon siz yumuşakçagillerden misiniz?*[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 valla en güzel dönemlerim dersen Jokerin bizim mahalleye gelip hg yi yüklemesi ve ilk defa ph ile karşılaşmam derim ;) zaten hg den sonra b.kunu çıkardılar ph nin :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben ilk olarak Blood War sonra Azakli sonra nbl sonra arqas sonra Fatal war sonra imaginary sonra andoria ve en son yani suanda Moria[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casperas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nebula 2000 ve o nebulayı cok ozledim ben orda Kadir carıyla oynardım tanıyan vardır muhakkak nese ama simdi 3 aydır uzerinde calıştıgımız bi server var merak eden olursa die adresini yazmıyorum çünkü reklamın yasak olduğunu biliyorum. [Bu mesaj thelegbra tarafından 13 Temmuz 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Haa bi de HG vardı ya paralı olmadan önce crafterla kastığım paraları kumara yatırmıştım hep :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Elan Realms - 2001 (veya 2002 emin değilim ama başında girdim)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Mandoo, 13 Temmuz 2005 22:10 tarihinde demiş ki: valla en güzel dönemlerim dersen Jokerin bizim mahalleye gelip hg yi yüklemesi ve ilk defa ph ile karşılaşmam derim ;) zaten hg den sonra b.kunu çıkardılar ph nin :D lol :lol:[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Sanane de basladik,sonra Silver Serpents i kurduk patladik :P[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 la adaş napı10 burda sen ne işin var :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 2001 ağustos nebula, başladığım gün( 14 ağustos) ultimatr ı da keşfettiğim tarihtir ne günlerdi beah...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 nbl açıldıgı hafta cafedekileri izleyerek öğrenmeye çalıstım, 2 3 hafta sonrada ben basladım ama sonra tabiki hg ile uo ya devam ettim.[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. [Bu mesaj Neronn tarafından 15 Temmuz 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hg rulzdu yaw :) keşkem paralı etmeselerdi :([signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 nblda başladım ama asıl başlama die hg ye derim.. ne action yapardık be.. hg nın basından berı vardım.. Joker azmı action yaptık be.. dejavu falan vardı.. tabi ben dusmandım size hep ben Bartrobel Arsenic bu arada... Madmax Arsenic vardı.. benim kanka [Bu mesaj Chernobel tarafından 15 Temmuz 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar