Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet Uo ya ne zaman başladınız ve hangi sunucuda?

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

En başta, bayağı önceden bir arkadaşım orjinal UO almıştı OSI'de oynuyordu, onun evinde bi karakter yaratıp oside bikaç kez gezinmiştim ama o sayılmaz sanırım.

SNN açılalı 2 ay falan olmuştu orada başladım. Hangi sene hatırlamıyorum. İlk karakterimin adı "Elessar"dı. Daha sonra bisürü Elessar türeyince sağda solda başka karakterler açmıştım.

NBL açıldığında oraya bir baktım bikaç gün orada oynamıştım. İlk açıldığında sürekli PH yapıyolar, SNN'de çok zor artan parry'i çok kolaylaştırarak oyuncuların aklına giriyolardı... Bir haftada mı ne 6x gm karakterim olunca gözlerime inanamamıştım. Sonra oradaki bir yöneticiyle tartışmıştım ve bunun üstüne NBL'dan tekrar SNN'ye döndüm. SNN kapandıktan sora ciddi bi şekilde oynamadım uzunca bi süre, sonra 2 kez Elan Realms maceram oldu...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

99 yılında The Alter Realm'de başladım. Devamını da sayayım hadi size:

UltraTV*
Sanane
Nebula*
Sylveria*
Avenia*
Arcadia*
Andoria
Avensis

*: En güzel günlerimi geçirdiğim serverlar. Pyro'ya inat Andoria'ya * koymadım :D
Ben onu yumuşakçalığı ile seviyorum.

*!Pardon siz yumuşakçagillerden misiniz?*[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

valla en güzel dönemlerim dersen Jokerin bizim mahalleye gelip hg yi yüklemesi ve ilk defa ph ile karşılaşmam derim ;)

zaten hg den sonra b.kunu çıkardılar ph nin :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

nebula 2000 ve o nebulayı cok ozledim ben orda Kadir carıyla oynardım tanıyan vardır muhakkak nese ama simdi 3 aydır uzerinde calıştıgımız bi server var merak eden olursa die adresini yazmıyorum çünkü reklamın yasak olduğunu biliyorum.

[Bu mesaj thelegbra tarafından 13 Temmuz 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 13 Temmuz 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
valla en güzel dönemlerim dersen Jokerin bizim mahalleye gelip hg yi yüklemesi ve ilk defa ph ile karşılaşmam derim ;)

zaten hg den sonra b.kunu çıkardılar ph nin :D

lol :lol:[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

nbl açıldıgı hafta cafedekileri izleyerek öğrenmeye çalıstım, 2 3 hafta sonrada ben basladım ama sonra tabiki hg ile uo ya devam ettim.[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş.

[Bu mesaj Neronn tarafından 15 Temmuz 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nblda başladım ama asıl başlama die hg ye derim.. ne action yapardık be.. hg nın basından berı vardım.. Joker azmı action yaptık be.. dejavu falan vardı.. tabi ben dusmandım size hep

ben Bartrobel Arsenic bu arada... Madmax Arsenic vardı.. benim kanka

[Bu mesaj Chernobel tarafından 15 Temmuz 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...