Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 SNN zamanından biraz önce başladım..Yılı falan hesap edin işte ben hatırlamıyorum.İlk olarak o zamanda TAR da başladım..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Benim zamanımda etrafımda uo ya başlayan nebula'da başlamazsa adama uo oynuyor demiyorlardı. bende Nebula'quann da başlamıştım. Applık zamanları çok güzeldi orda[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sananede sananenin açıldığı sene nisan mıydı neydi dominic de vardı hatta. ben nasıl order shield alırım diye başının etini yemiştim hatta ehehe :D şimdi komik geliyor. oturup script de yazabildikten sonra. ama olsun hoştu. ben bu yukardakileri niye yazdım ya? :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Illusion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 snn[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Mandoo, 05 Temmuz 2005 18:58 tarihinde demiş ki: benim aldığım ve cafeye kurduğum ilk uo cd sinin içinde sanane conn. vardı anlayın işte...ne günlermiş :D :D aynen, CD yi rafta görüp alıp eve gidip kurmam rekor sürede olmuştu. SNN de başladık doğal olarak.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 DAYT! sananede Pariy artmıyordu lan![signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 erutan süpersin ya biz de öyle diyoduk. sonra kasmayı örendik öyle bi artıyodu ki varya... tam kasacaktık da server kapandı :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 06 Temmuz 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yılı hatirlamıyorum ama orion die bi shardda baslamıstım ayni zamanda bi arkadasimin istegi uzerine snn de de acc acmistim ve 2 sharddada bol miktarda muzik calmıstım...
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 2001 Snn[signature][hline][ imza yok ]
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 the alter realm açıldığı sene başlamıştım. o zaman türk serveri yoktu sanırım yada açılacakmıydı neydi? şimdi bıraktım mutluyum :) [Bu mesaj Bloodless tarafından 06 Temmuz 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Karakterinin her öldüğünde yeni karakter acanlarda vardır sizin aranızda şimdi :)[signature][hline][ imza yok ]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Theo, 06 Temmuz 2005 15:19 tarihinde demiş ki: yılı hatirlamıyorum ama orion die bi shardda baslamıstım ayni zamanda bi arkadasimin istegi uzerine snn de de acc acmistim ve 2 sharddada bol miktarda muzik calmıstım... 99 2000 yıllarındaydı cok iyi hatırlarım :> Bi adam editti arkın serverı demişti.Adamın vermediği item kalmadıydı bana :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Erutan, 06 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki: DAYT! sananede Pariy artmıyordu lan! kendı kendını dovme sanatı vardı parry artması için :) bilenler bilir....[signature][hline][ imza yok ]
Gumm Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 orta1 de başladım nebula/quann 1999 yada 2000 yılının herhangi bir ayı tamh atırlamıyorum.. belkide daha önce ??[signature][hline] ___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___ = DevelopeR = WorldBuildeR = {{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }} [Bu mesaj Gumm tarafından 06 Temmuz 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ilk actigimizda Quann/Locus yoktu ki, Nebula North diye tek bir shard vardi..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 5 ay once arcadiada basladim[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Thrawn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Azakli , unutulmaz owner TOMANBAY. 50 ya$ındaydı ama uo oynuyodu , bizim tayfa iii hatırlar...[signature][hline]Hiçbir$ey var değildir, Var olsa bile bilinemez, Bilinse bile kimseye öğretilemez... Grand Admiral
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 2000 hg[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 snn de hemde paryy artıodu bırakmadan bayaa önce gm lemiştimde
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yeni alan yetkili hııım? hoşgeldinde tanıyamadık :)[signature][hline]go2hell
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ilk postta mod hmm.. neyse hayırlı olsun.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ceday returns, begins vs vs.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 2000 yılında gittigim internet kafenin kendi serverı vardı orada basladım :p Sonra Azaklı , kolayoyun-sylveria , nebula diye dvm ettik ama en çok sylveria'nn kolayoyunda oldugu zamanda zevk aldım uo dan[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın [Bu mesaj Hell_Angel tarafından 07 Temmuz 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar