Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahanda size Manga Mp3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 21 Ocak 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
linkin park tarzı ne demektir afedersiniz ? bunlar belediye otobüsü koltukları gibi bişey mi erken gelen oturur misali önce yapan ona aittir gibi bişey mi oluyor ? belki linkin park tan esinlenmişler ? hoş bişey olmuş örnek almakla özentilik farklı şeyler lütfen karıştırmayalım.Ben beğendim açıkçası..

bu otobus koltuguna oturmak diil otobuste bi koltuk yaratıp oturmak gibi bişi ama manga şimdi linkin parkın yaptıgı koltuga oturmaya calısıyo

bide yuxexeste izledim aranızda korn konseri izlemiş olan varsa bilir hani boyle kornun gitaristlerinin garip durusları varya hani robot gibi falan hareket ediyolar bunların gitaristine baktım tamamen aynı ayrıca cokallerinin sesi albumde kliplerde falan guzel ama ordaki livelarında gercek sesini duymus oldum gercekten cok kotu bi sesi var rapi guzel yapıyo ama normal vokal için baska birini kullanmaları lazımmıs[signature][hline]cok sıkıldım
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Heaven, 28 Şubat 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
Site kapali nerden cekerim manga parcalarini?

.www.catlaemi.com[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
Heaven, 28 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
Eyvallah Fiona..

ne demek görevimiz:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
bu arada bu grup "LP" meşhur olmadan öncede vardı
eskiden Sing your song adlı yarışma vardı hanginiz hatırlar bilmiorum ama..o zaman birinci seçilmişti bu grup..
dediğim gibi türkiye de türünün ilk örneği..ve bence gayet başarılı[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
soyleyebiliceem tek sey maNga tek kelimeyle harika. daha ben bi CDyi aldigim gun 80 kere durmadan dinledigimi hatirlamiyorum, genelde yeni aldigim CDlere alismam zaman alir. begenemdigim hic bi sarkisi olmadi, sadece daha az, daha cok sevdigim kategorisi oldu o kadar. muzikleri muhtesem bi kere. sozleri olmasaydi da dinlerdim, melodilerini cok begendim. cogu parcalarinin sozleride cok guzel. yakalayabilene tabi.
Mesaj tarihi:
mangayi hemen sevmenin nedeni guzel muzik yapmalarindan cok kolay dinlenir seyler yapmalari bi sarkiya napinca kolay dinlenir olur napinca sonradan sevilmeye baslanir hiç bilmem ama bazi sarkilar sonrada sevilir ornegin black sabbath - iron man ilk dinledigimde boyle sarkimi olur diyip sonrasinda en sevdigim sarki olmustu ama sonradan sevilen sarkilarin verdigi tadi ilk dinleyiste sevilen sarkilar veremiyolar...[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Mesaj tarihi:
Çok basit şarkılar ben bile çıkardım.

Bir kadın çizeceksinin ritimi ile Sözlerin girdiği yerdeki dıt dıt dırı dıt dıt dıt dırı dıt Orayı fln çok kolay.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
  • Yeni Oluştur...