Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahanda size Manga Mp3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
stan-marsh, 25 Aralık 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
evinde 20 tane istersen 100 tane live albüm olsun havası sana kalsın.

ben hava atmak için soylemedim bana hayatında kac tane canlı performans izledinki diyenler için soyledim[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa
kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
Mesaj tarihi:
eh be

super tuketici toplum ornegi sergilio threadler..allah insalla tek grup tek tur muzik tek album hatta mumkunse tek sarki ile hapseder oturdugu yerden hersey hakkinda yorum yapmasina bayilan 102 tus canavarlarini..

elvyn, pardon limp bizkit gibi bi ornek mi okudum? yoksa farkli evrenlerin ögelerini mi kullanioruz tartisma üstüne?

türkiye, muzik, gelisim, deneme-yanilma, risk alma, parasizlik gibi kavramlarin icine bir anda sen gelip zart oyle olmaz zurt herkes edemez onuda bi limp bizkit yapar aslinda zart o bile cok zurt degil..

pardon, yardim almadan, turkiyede cikardigi ilk album ile hakkaten kaliteli bi halt (kalite yanlis kelime gerci, ortalama elestirmenlere gore hani 5ustunden 4 ve ustu alan diyelim) isleyen kimi biliyorsun yada gordun? goremessin ki, desteklemezsin cunku bu kadar basit..oturduun yerden mp3 dinlemekle olmuyo malesef..

manganin gripinin, ve daha diger tahmin edemeyeceginiz risklerle cikan album produksyonlarin iyi yada kotu olup olmamasi degil postumun icerigi..

sadece forumdaki "metal aint easy shit man" kafasinda ki otonom yorumlar anlamsiz geliyo..[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
turkiyede cıkan ve cıkmakta olan kaliteli gruplar var ve onları sonua kadar desteklerim
surekli soyledigim zardanadam
yeterince kanıtlamıs olan dumna
ne bilim kurban kargo riffleri falan cok basit olmasına ragmen eglenceli muzik yapan direc-t ama mangay begenmedim ve aman turk muzigi guclensin begenmiş gibi yapıyım diyemem ozur dilerim[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa
kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
Mesaj tarihi:
hepsinden önce türk müziğinin gelişmesini,ilerlemesini istiyorsanız internetten şarkıları indirip ahkam kesmeyerek başlayacaksınız işe.bu insanlar bu albümü kaydedebilmek için kovayla para döküyorlar sağa sola sizde 2 tıkla şarkıları alıyorsunuz.peki manga bu albümde gerekli satışı yapamayıp plak şirketine para kazandırmazsa ne olacak o plak şirketi bundan sonra böyle herhangi bir gruba albüm yapmayacak.zaten böyle bir thread'i sürekli up tutarak,içindeki link i kullanarak zaten türk (rock) müziğine zarar veriyorsunuz bari kelimeleriniz içinde müziğin yükselmesini istiyorum ibaresini kullanmayın...

(korsan müzik kötüdür,özellikle yeni çıkmış satılması gerekli albümler için kullanmayın kullandırmayın...)[signature][hline]regarnur kharta
Mesaj tarihi:
Kal Yanım'dayı, Bir kadın çizeceksin, Kap kaç şarkılarını dinledim az once. Ilk defa bu grubu dınledım bunuda solemelıyım.

Arkadaşlar amacım bu grubu yermek kotulemek yada aşagılamak degıl kesınlıkle ama sunu solemek ıstıyorum cok cok bariz sekılde lınkın park'a öykünme söz konusu. Tarzları falan diyicem ama cok bellı oluyor yanı. Özgünlük vs yok.

Limp Bizkit falan demiş bi kac arkadas. Yok bununla bı alakası lımp bizkit direk Rap-Core yapıyordu. Bu daha fazla Nu-Metal tarzı hatta direk linkin park tarzı olmuş.

Yinede umarım başarılı olurlar yollarında...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
şöyle bir şey de var..ikinci sayfayı okumadım gerçi ama bir grup kötüyse sırf türk diye eleştirmeyecek miyiz?
bi de pentagram'ı eleştirmek için eski halini bilip şimdiki haliyle karşılaştırmak gerekir..
HMTR'ye bir gel bak istersen Pentagram(bilenler,bilmeyenler) topiğini bir okuyuver falan..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Mesaj tarihi:
Simdi tum sarkilarini dinledikten sonra elestireyim biraz;

Kal Yanimda'nin iki versiyonu var albumde, birisi Koray Candemir ile birlikte caldiklari, digeri de Kapanis'in sonunda bonus track olarak gizlenmis. Bonus track'teki hali Ingilizce rap olarak kaydedilmis. Bas gitaristleri slap atayim karizmatik olsun mentalitesiyle yola cikmis ilk verisyonda (sarkinin sonlarina dogru), ikinci versiyondaki hali daha iyi bas rifflerinin.

Tarzlari fena olmasa da Linkin Park benzerligi gozden kacacak gibi degil. Ozellikle Mangara adli sarki resmen Cure For The Itch cover'i gibi olmus.

Onun disinda Vega ile birlikte kaydettikleri Iz Birakanlar Unutulmaz hosuma gitti, belki yalnizca Vega sevdigimdendir, olabilir, eheh.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Mesaj tarihi:
Bence grup güzel...Türkiye de ilklerden biri bence..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
Baylar bayanlar iyi güzel herkes bi yorum yapmış ama şunları da düşünmek gerekiyor:
1)Bu Türk müziğinde farklı bir tarz ve ses getirmeye, insanlara örnek olmaya çalışan bir grup.Kısacası bir ilk.Bu ne demek:Bunu gören amatörler gaza gelip "hadi biz de bişeyler yapalım,yabancı şarkıları çalmak yeterli bu kadar ve artık Türkçe olan ve kendi tarzımızı yaratacak birşeyler olsun" diyecekler.Böylece bu tarz müzik yapan (Türkçe) gruplar arasından seçim yapma şansımız olacak,beğenmediğimizi almayacağız ve sonuç olarak herkes kendini geliştirmeye çalışacak.

2)Internet üzerinden mp3 dağtımı:Bu tüm sanatçı,şarkıcı vs. nin ortak problemi tamam ben size gidin Ibrahim Tatlıses'in şarkılarını indirmeyin demiyorum ama unutmayın ki gruplar ancak para kazandırdıkları zaman prodüksyonlarını çoğaltabilirler.Bizim istediğimiz bu değil mi zaten?Daha fazla grup daha fazla şarkı değil mi?O zaman ne yapmalıyız gidip Manga gibi grupların kaset,cd lerini almalıyız.Sonuç olarak,gelişmesini istediğimiz bir alana yatırım yapmalıyız.

3)Olumsuz eleştiri her zaman iyidir.Beğenmiyorsanız sille tokat dövün.Fakat şu an manga bu müzik tarzında tekel olduğuna göre bu müziği geliştirmek için onlara biraz katlanmamız gerekli.Ben de beğenmedim 1-2 şarkı dışında bu albümü.Demek istediğim şu an eğer bu müzik türünde ilerlemek istiyorsak bu gruba katlanmamız gerektiğidir.İnanıyorum ki bir kaç sene içinde istediğimiz duruma gelecek rap,rock,hardrock,rapcore,hardcore,kıl,tüy.Tabi biraz cebimizden çıkarırsak 15-20 milyon kadar para.

Tüm bu dediklerime karşın "kötü olan müziği neden satın alayım" diyen kişiler olacaktır.Onlara haksızsınız demiyorum ama unutmayın ki daha iyisi için her zaman teşvik gerekli.Teşvik etmek içinde bu müzikten para kazanılabileceğini göstermeliyiz.

Söyleyeceklerim bu kadar katılan katılmayan herkesin,fikirlerim üzerinde düşündükleri için teşekkür ederim.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
evet bitti rüya çok hoş gerçekten .. nu-metal'in linkin park'dan ibaret olduunu sananlar linkin park özentisi diyo ama alakası yok bence ... hani ayıla bayıla da dinlenmez bence ama türk müziği için yeni bi soluk :P
Mesaj tarihi:
bugun rock fmderoprtajlarının birazını dinledim bide bikac sarkısını caldılar grup bana bayaa bos geldi[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)

evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
Mesaj tarihi:
manga'yı beğenmeyip limp bizkit'i weya linl in park'ı göklere çıkaranlar kimse anasının karnında öğrenmiyo bu işi. adamlar daha ilk albümlerini çıkardılar we bence ileriki yıllarda çok başarılı olacaklar. birçok mp3 sitesinde top listlere girmeye başladılar bile bu da sewildiklerini gösteriyo. ayrıca şarkıların rap kısımlarının sözleri anlamsız değil. ben rapçiyim diyen bir çok kişi weya gruptan iyi... [manga geliyor, manga geliyor!][signature][hline]Beşiktaşlı olunmaz ki beşiktaşlı doğulur ..........................................................................
Mesaj tarihi:
Hakikaten bana da anlamasız gibi gelmedi sözleri...genelde slipknot idi,pentagram idi,opeth idi böyle şeyler dinlerim...ama yine de müziğiyle olmasa da sözleriyle biraz takdir ettim şahsen...ehh,bi yerden başlamaları gerekliymiş,başlamışlar...bakarsınız ilerde ceza yı süpürürler...[inşallah!][signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Mesaj tarihi:
said:
sirnaber, 09 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
aman allaam bir sir daha gelmiş ve üstelik manga seviyo, napıcam ben?!?!

korkma...sakin...
[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!

[Bu mesaj TooRan tarafından 09 Ocak 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
linkin park tarzı ne demektir afedersiniz ? bunlar belediye otobüsü koltukları gibi bişey mi erken gelen oturur misali önce yapan ona aittir gibi bişey mi oluyor ? belki linkin park tan esinlenmişler ? hoş bişey olmuş örnek almakla özentilik farklı şeyler lütfen karıştırmayalım.Ben beğendim açıkçası..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
henüz profosyonel grup seviyesine gelmemeleri lazımdı 2 3 yıl sıkı bi çalışmadan sonra ancak kendilerini bulabilirlerdi...hata ettiler pişmeden piyasaya çıkmanın cezasını onları taklitçi,kabiliyetsiz vs.. diyenler vercek ... 2 3 yıl daha bekleselerdi tarzları otururdu[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben beenmedim manga yı ama müzik tarzının ilerlemesi lazım destekleyelim hede hödö ama böyle bi grup bu kadar piyasa olmasa daha iyi olur bence yani ben olsam klibin kral tv de filan yayınlanmasını istemezdim...[signature][hline]morning erection has you
  • Yeni Oluştur...