Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahanda size Manga Mp3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hazır topic açılmış, mp3'leri konmuş. Ben de dinledim yorum yazayım buraya.

Birkaç gün önce rastlantısal Kral TV açtım (hiç TV açmam normalde) bir baktım Manga'nın klibi. Çok şaşırdım rastlayınca.
Neyse dinledik. Güzel olmuş diyemiycem, "dinle at" tarzı birşey hazırlamışlar, top 10'de bir süre dururlar ama sanmıyorum şarkının uzun süre dinleneceğini.
Klip bilgisayar animasyonuyla yapılmış. Türkiye standartlarını düşünürsek güzel olmuş. Ama "Türkiye" bir bahane olamaz. Intel için interaktif gösteri videoları felan hazırlayan Türk ekip duymuştum. Sonuçta isteyen kaliteli şeyler yapabiliyor.
İnsan animasyonları berbat olmuş. Basit oyun firmaları bile artık Warcraft 3 vari videolar hazırlayabiliyor, o kadar kaliteli olmasa da daha akıcı animasyonlar beklerdim. Neyse bu da bir gelişme diyoruz, klip olayını geçiyoruz.

Burda mp3'lerini görünce çektim.
Bir baktım "Koray Candemir" yazıyor birisinde, "vaay, bunla mı şarkı yapmışlar bi de?" dedim, baktım şarkının adı da "Kal Yanımda".
Taa "sing your song"da çıktıkları şarkı.
Çok heyecanlandım dinlemeye başladım.

En temiz şarkıları "bir kadın çiziceksin". Zaten klip şarkısı buydu. Onun dışında hep "vıcı vıcı" yapmışlar. Rap, numetal gibi bişiler yapmışlar. Pek sevmedim. Şarkılar çok kirli. Dinlerken yoruyor. Linkin Park gibi yapsalarmış bari daha iyi olurdu. Kal Yanımda güzel şarkıydı ama o da rezil olmuş. Eski versiyonunu Koray Candemir ile yapsalarmış mükemmel bişi çıkabilirmiş. Tabii daha yavaş ve sakin olmasını isterdim ama bahsettiğim eski versiyonuna da razıyım.

Neyse sonuçta beğenmedim. Rap, numetal, rock birşeyler karıştırmışlar. Çok yorucu bir albüm olmuş. Kal Yanımda ve Bir Kadın Çiziceksin dışında şarkılarını beğenmedim. Vega, Koray Candemir gibi ünlülerle çalışmışlar. Koray ile Kal Yanımda'nın daha sakin ve temiz bir versiyonunu görmek isterdim.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
turkiye piyasasinda bole zor sekilde cikan bi grup olarak albumlerinden (ki bu albumu mp3 olarak indirdigini de not duselim) 2 adet sarki begenmis olmana bence dua ediyor olman lazim..

cesaret edip yeni cikan ilk kez duyulan bi gruptan, piyasanin disinda bi muzik turu ile kitle yayinina acilmis bir çalismada hele hele turkiye'de, muzik kalitesi olarak bir albumden 2-3 gibi sarkinin "iyi" not almasi (kolpadan iyi degil, hakkaten ustuste dinlenebilir seviyede) gayet iyi bi basari..

klip konusunda bende ayni fikirdeyim, ama yanilmiosam maddiyat konusmustur herzamanki gibi..

insalla daha da gelisip guzel seylerle cikmaya devam ederler bence, ihtiyaci var piyasanin boyle cesur cikartmalara..[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
tamamen lp ozentisi bu grup bu ne yaa
bi kadın ciz.. bilmemne diye 1 sarkısını dinledim şimdi melodisi ayrı lp ozentisi hiphopcusu ayrı lp ozentisi turkiyeden adam gibi grup bi turlu cıkmaacak heralde ama punk grubu isterseniz zardanadamı bagıra bagıra tavsiye ederim[signature][hline][ quote ]ya arkadaş anlatmıştı bide aklıma geldi

gene bir minibüs şöför ve hafif cıngar çıkaran tipten bir kadın

-oğlum para üstünü yanlış yollamışn
-fazlaysa geri ver teyze
-ne teyzesi be adama bak! istemiorum paranı maranı hem eksik para ver hem teyzede pek saygısız bu gençler
-abla sus allahını seversen akşam akşam
-cevap verme be
(şöför hızlanır sinirli haliyle)
-çocuğum yavaş gitsene (aynı kadın)
-niye?
-öldürceksin olm hepimizi niye si mi var
-sanki ölünce arkandan ağlayan olcak

:) bütün minibüs iptal tabi [ /quote ]
Mesaj tarihi:
dün akşam canlı performans manga izledim.ardından gripin çıktı.karşılaştırma yaptım biraz sahne açısından en azıdan manga çok iyiydi ancak şunuda eklemek lazım giripin sarhoştu gece 2 de çıktılar zira.
manga, limp bizkit-linkin park karışımı "jump-jump-jump" bi grup olmuş. türkiyede ne kdr gider bilinmez ama açıkçası beğendim.[signature][hline]alea iacta est...
Mesaj tarihi:
eh
siz
"çok tırto grup lan bunlar"
"ayy lp özentisi bunlaaaaaaaar"
"bu ne lan bizden adam gibi bi$ey çıkmaz"
vs vs gibi yorum yapın
sonra da tükiyeden adam gibi grup çıkmıyo diye yakının..
ma$allah
herkes ele$tirmeyi bilmeyen ele$tirmen kesilmi$ burda..
Mesaj tarihi:
said:
Bathory, 25 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
eh
siz
"çok tırto grup lan bunlar"
"ayy lp özentisi bunlaaaaaaaar"
"bu ne lan bizden adam gibi bi$ey çıkmaz"
vs vs gibi yorum yapın
sonra da tükiyeden adam gibi grup çıkmıyo diye yakının..
ma$allah
herkes ele$tirmeyi bilmeyen ele$tirmen kesilmi$ burda..

adam gibi cıksa elestirmeyiz pentagramı kim eleştiriyo??[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa
kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
Mesaj tarihi:
trgdy
cok afedersin
hayatında kaç defa canlı performans izledin?
pentagram ilk çıktıgı zaman kaç ya$ındaydın,nasıl kar$ılandıklarını nerden biliyosun?
senin begenmedigin bi grup "tırt" bi grup mudur yani?
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 25 Aralık 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
bi kadın ciz.. bilmemne diye 1 sarkısını dinledim

ayrıca sadece 1 $arkısını dinledigin bi grup hakkında bu kadar ileri geri de konu$amazsın..
Mesaj tarihi:
Kal Yanimda'nin Sing Your Song'daki hali daha guzeldi cidden.

Grup hakkinda ise tum albumu dinlemeden yorum yapmak istemiyorum, bilahare...[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Mesaj tarihi:
said:
Bathory, 25 Aralık 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
trgdy
cok afedersin
hayatında kaç defa canlı performans izledin?
pentagram ilk çıktıgı zaman kaç ya$ındaydın,nasıl kar$ılandıklarını nerden biliyosun?
senin begenmedigin bi grup "tırt" bi grup mudur yani?

1. ben tırt terimini kullanmadım
2.ben canlı performans hakkında bişi solemedim bi sarkısını dinledim tamamen lp ozentisiydi
3. pentagramın kou karsılanması kadar normal bişey yok onlar turkiyede metal muzik yapan ilk adamlar o zaman tabiki kotu karsılanırlardı
4.elimde 20den fazla live cd var[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa
kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
Mesaj tarihi:
Sing Your Song dediniz de aklıma geldi...Karanlık Oda ne yapar ne eder bilen duyan var mı ?

Konuyu dağıttığım için özür dilerim ama sormam lazımdı (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...
Mesaj tarihi:
şarkıalrın hepsini dinledim ve açıkçası vasat bir grup. saçma sapan rap ve uyduruk rck tirmleriyle doldurmuşlar bütün albümü.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Mesaj tarihi:
kimi beyenir kimi beyenmez tamam bende pek sevmedim ama neden arkasına herkes yok zırto yok bilmemne lafları neden kimse ilerde daha başarılı olmalarını istediğimiz piyasa yeni adım atmış bir grup demiyor? desteklemiyor?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
bir grup bebe aşamasında olmaz hiç bir zaman albüm çıkardığında. hepsi bir şekilde kendini ispatlamıştır. abi biz geldik diye çıkarsan kimse sana albüm yapmaz zaten.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Mesaj tarihi:
Çünkü özentilikle ancak biyere kadar... İşte bu yüzden.

Bathory;ne bu kompleks ya? Sen mtv maymunlarından hoşlanıyosun diye kimse fikrini söyleyemeyecek mi?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 25 Aralık 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rap müziği beğenmeyince saçma sapan olması gerekmez. ritmlerini beğenmeyince zırt grup, özenti grup olmasıda gerekmez
bugün herkes bi kurt cobain olamıyor, çıkıpta grunge yaptım ben bakın diyemiyor.esinlenme etkilenme tabiki olacak. taktığı şapkasıyla fred durst, tarzlarıyla linkin park.a benziyorlar ancak bu abümde bu adamlar göksel, koray candemir ve vegayla çalışmışlar.boş değiller bence.sizde lütfen boş sallamayın
evinde 20 tane istersen 100 tane live albüm olsun havası sana kalsın. bunlar hakkında mantığa dayalı, kuvvetli eleştiriler getirebilmek ancak ileriye gitmek olur. aksi halde takarsın cd.ini player.a o döndükçe sende aynı çap içinde dönersin.bi adımda ilerlemezsin.[signature][hline]alea iacta est...
Mesaj tarihi:
valla o gereksiz rap ritmleriyle rockı karıştırmak nu metal yapmaya çalışırken sçmaktır. raple ancak metal birleşir onu da her grup yapamaz zaten, iyi yapan benim gördüğüm tek grup limp bizkit. ha adamlarn tipini vesairesini görmedim ama o adamları şebek gibi fred durste vesaireye benzeten kendileri değildir aptal prodüktörleridir yüksek ihtimal. ya daha çok çalışacaklar raple rockı karıştırmak için ya da adam gibi nu metal yapacaklar. hatta rapi de türkçe yapsınlar.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
  • Yeni Oluştur...