hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 niye nesi vağmış onlağın bığakın konuşsunlağ.[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bazen çok şeker oluyorlar. yalnız beyazıt öztürk r'lerden başka türkçe'yi düzgün konuşamıyor. adamın dediğini anlamak için televizyonun sesini açmam ve iyice konsantre olmam lazım :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sier seninde sesin iren colmasına ragmen yıllardır sarkuı soleyerek beni yoruyosun vazgeciyo musun hayır vazgec bende beyazla konuscam cekilcek[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 senin de sesini biliyoruz bonepart;iri cüsseli, boylu poslu adamdan heidi gibi ses çıkıyo :P homoid, demek istediğim şey ikinci mesajında verdiğin örneğe benziyo, biraz daha dikkatli okursan sevinirim. tartışma programlarından da hiç bahsetmedim zaten.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 R özürlüleri spiker yapanlar cehennemde yanar inşallah diyorum başka bişey demiyorum. oyuncu olsun bana ne ya. spikerin işi konuşmak ama R özürlü. ya bi bırak ya.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bence bu olay konu, kişi ve ortama bağlı. beyaz şovdan rahatsız olmam, kimilerine güzel de gelir o olay ama öyle biri haber sunsun istemem şahsen.[signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 15 Temmuz 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 tabiki de her yere çıkmaları hoş olmaz(haberler gibi) ama genel olarak çoğu yerde bulunmaları beni rahatsız etmiyor hatta kulağa hoş geliyor bence...[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 R'leri Ğ gibi söylerim ama pis vokal yaparım ehu. :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuşma özrü olan her kim olursa olsun "spikerlik" yapmamalı. Nedim Saban ya da Beyazıt Öztürk farketmez... Konuşmada akıcılık ve diksiyon kadar, telaffuz ederken doğru sesleri çıkarabilmekte önemlidir. Aylarca bunun eğitimini aldım, seslendirme yaptım ve TRT gibi bu konuda hassas bir kuruluşta yer aldım(sözleşmeli olarak). TRT'nin ciddiyetten ve ilkelerinden uzak oluşan yeni kadroları, birçok dikkat edilmesi gereken şeyi es geçmekte... Fazla üzerinde durulması gereken bir mevzu da değil, ne de olsa bu şahıs ana haber bültenini sunmamış(yarın birgün oda olur, o ayrı). Bu arada sevimli olduğunu düşünüyorsanız, Bugs Bunny falan izleyin(konuşma tarzları aynı). Son sözüm: Nasıl lehçe, şive farkları gözetiliyorsa ve İstanbul Türkçesi baz alınıyorsa, harf özrü olanlarda bu işlerden uzak tutulmalı...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. [Bu mesaj Keyzar tarafından 15 Temmuz 2005 09:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya ne farkeder anlıyorsak sorun yoktur bence :)[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kulak zevkini bozuyor :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar