Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R'leri söyleyemeyenlerin spiker, oyuncu vs. olması..

sir

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
bazen çok şeker oluyorlar. yalnız beyazıt öztürk r'lerden başka türkçe'yi düzgün konuşamıyor. adamın dediğini anlamak için televizyonun sesini açmam ve iyice konsantre olmam lazım :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

sier seninde sesin iren colmasına ragmen
yıllardır sarkuı soleyerek beni yoruyosun
vazgeciyo musun
hayır
vazgec
bende beyazla konuscam
cekilcek[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

senin de sesini biliyoruz bonepart;iri cüsseli, boylu poslu adamdan heidi gibi ses çıkıyo :P

homoid, demek istediğim şey ikinci mesajında verdiğin örneğe benziyo, biraz daha dikkatli okursan sevinirim. tartışma programlarından da hiç bahsetmedim zaten.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

Konuşma özrü olan her kim olursa olsun "spikerlik" yapmamalı. Nedim Saban ya da Beyazıt Öztürk farketmez...

Konuşmada akıcılık ve diksiyon kadar, telaffuz ederken doğru sesleri çıkarabilmekte önemlidir. Aylarca bunun eğitimini aldım, seslendirme yaptım ve TRT gibi bu konuda hassas bir kuruluşta yer aldım(sözleşmeli olarak). TRT'nin ciddiyetten ve ilkelerinden uzak oluşan yeni kadroları, birçok dikkat edilmesi gereken şeyi es geçmekte...

Fazla üzerinde durulması gereken bir mevzu da değil, ne de olsa bu şahıs ana haber bültenini sunmamış(yarın birgün oda olur, o ayrı). Bu arada sevimli olduğunu düşünüyorsanız, Bugs Bunny falan izleyin(konuşma tarzları aynı).

Son sözüm: Nasıl lehçe, şive farkları gözetiliyorsa ve İstanbul Türkçesi baz alınıyorsa, harf özrü olanlarda bu işlerden uzak tutulmalı...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.

[Bu mesaj Keyzar tarafından 15 Temmuz 2005 09:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...