Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hero class olarak gelirse gimp bile olsa çoğu kişi ondan açıcağa benziyo :p bide adı hunter ama warrior/rogue falan daha yakın class gibi.. belki ırka göre hero class olur? elf warriorlar demon hun(ter/tress) elf priestler priest(ess) of moon neyse ben yazmaya başlamiim yine :p[signature][hline]trees and i are one... Mirloth 36 Night Elf druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 azsaharda 1 adada. bi questin 15-16. stepi arasi size quest veriyor. yanidna bocekleri var takiliyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Beni öyle Priestess of the Moon falan kurtarmaz, Prophet olucam ben.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 peki bu bahsettiğiniz demon hunter horde'a saldırıyor mu, adı ne vs vs?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: LightningRage, 13 Temmuz 2005 20:48 tarihinde demiş ki: http://www.worldofwarcraft.com/downloads/wallpapers/wallpaper17.html burdan kutudakinden daha iyi gözüküo:) harbi daha iyi gözüküyo. gözleride kapalıymış ayrıyetten kutuda minik tabi görememişim :D valla bu demon hunter [geç oldu, güç olmasın hehe] ben demon hunter isterem.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hero class'larda dengeyi saglamak icin bizim tarafa da 3 5 class atarlar heralde. oyle demon hunter diyip insanlari gaza getirmeyin kardesssssiiim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orbius Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 http://worldofwarcraft.gameamp.com/gallery/viewScreenshots/2039.php charlari değiştirmeye hazır olun :) [signature][hline]Tek Kişilik Terör [Bu mesaj orbius tarafından 14 Temmuz 2005 10:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oyunda Demon Hunter... blade'in sirtinda olmasi ve tek gozukmesi sasirtmasin klasik dual wield yapiyor[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bana bi dual wield linki verebilirmisiniz, 27 lvl ken bulamamıştım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Genel Türk Tarihini bu kadar bilsek. 1. numara oluruz dünyada[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: heso, 15 Temmuz 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Genel Türk Tarihini bu kadar bilsek. 1. numara oluruz dünyada Katılmamak elde degil :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar