Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mailime geldi beğendim yaziim dedim:) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse senindir; Donmezse zaten hic senin olmamistir... Yeni versiyonlar: * Pesimist (Karamsar) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse senindir; Bekledigin uzere donmezse Zaten hic senin olmamistir. * Optimist (Iyimser) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Uzulme, donecektir!... * Suspicious (Supheci) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse bu iste bi bit yenigi var demektir.. * Impatient (Aldirmaz) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Bi muddet bekle. Donmezse unut gitsin... * Playful (Muzip ) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse bi daha serbest birak. Gene donerse gene birak. * Greenpeace Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Aslina bakarsan tum canlilar hur olmalidir.. * Biologist (Biyolog) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak ki Evrimini tamamlamasi mumkun olsun.. * Statisticians (Istatistikci) Eger birini seviyorsan, O'nu serbest birak... Seviyorsa donme ihtimali cok yuksektir.. Sevmiyorsa iliskiniz zaten muhtemel degildir.. * Schwarzenegger's fans (Arnold hayranlari) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... SHE'LL BE BACK! * Over possessive person (Asiri sahiplenici tip) Eger birini seviyorsan O'nu kesinlikle serbest birakma... * Psychologist Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse kendine guveniyor demektir.. Donmezse superegosu baskin demektir.. Gitmiyorsa manyak demektir.. * Bencil Eger birini seviyorsan Kendini serbest birak.. Niye diye sorarsa Seni hic alakadar etmez! de. * Finance expert Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse borc almaya devam edebilirsin Donmezse ara ve borclarinin ustune yattigini soyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 * Greenpeace Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Aslina bakarsan tum canlilar hur olmalidir.. ve * Finance expert Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse borc almaya devam edebilirsin Donmezse ara ve borclarinin ustune yattigini soyle.. super[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Buna koptum: * Suspicious (Supheci) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse bu iste bi bit yenigi var demektir.. ve * Playful (Muzip ) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse bi daha serbest birak. Gene donerse gene birak. bunu da gecen sene denedim 2 kere geri döndü bende aşık bu heralde dedim bidaha salmadım :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben buyum ! * Impatient (Aldirmaz) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Bi muddet bekle. Donmezse unut gitsin... Yemin ederim beni yazmış adam.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Nightwish fan Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Bi muddet trip at. Sana bütün albümlerini ve tshirtünü almazsa salla gitsin[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Emivoz, 14 Temmuz 2005 22:51 tarihinde demiş ki: * Playful (Muzip ) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse bi daha serbest birak. Gene donerse gene birak. super ya :D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Statisticians (Istatistikci) Eger birini seviyorsan, O'nu serbest birak... Seviyorsa donme ihtimali cok yuksektir.. Sevmiyorsa iliskiniz zaten muhtemel degildir.. Aynı ben.[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bencillik iyidir bırakmam serbest merbest;)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Emivoz, 14 Temmuz 2005 22:51 tarihinde demiş ki: * Over possessive person (Asiri sahiplenici tip) Eger birini seviyorsan O'nu kesinlikle serbest birakma... evet ben buyum :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende oyum noolcak... sıkı sıkı sarılıp sevgiden parçalayalım birbirimizi?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 e heralde :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 * Bencil Eger birini seviyorsan Kendini serbest birak.. Niye diye sorarsa Seni hic alakadar etmez! de. ahahaha ben bunu çok sevdim[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… duende Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 einstein birini serbest birak zaten bunlarin hepsi izafidir[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 elini serbest bırak sonra git birini bul sap. becillik iyidir[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 *paranoyak eğer birini seviyosan onu serbest bırak gittiğinden emin ol iyice uzaklaşsın yani şöyle uzunca bi süre sonra acaba geri döner mi diye düşün sonra acaba başka birini mi buldu diye düşün gelirse geldiğinden emin ol gelmezse de gelip gelmediğini her saat başı kontrol et[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Şimdi ben birşeyler yazarım ama ban yemek istemiyorum...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 saıspiyşıs'ım ben :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Statisticians (Istatistikci) Eger birini seviyorsan, O'nu serbest birak... Seviyorsa donme ihtimali cok yuksektir.. Sevmiyorsa iliskiniz zaten muhtemel degildir.. Aynı ben.[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bencillik iyidir bırakmam serbest merbest;)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Emivoz, 14 Temmuz 2005 22:51 tarihinde demiş ki: * Over possessive person (Asiri sahiplenici tip) Eger birini seviyorsan O'nu kesinlikle serbest birakma... evet ben buyum :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende oyum noolcak... sıkı sıkı sarılıp sevgiden parçalayalım birbirimizi?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 e heralde :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 * Bencil Eger birini seviyorsan Kendini serbest birak.. Niye diye sorarsa Seni hic alakadar etmez! de. ahahaha ben bunu çok sevdim[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 einstein birini serbest birak zaten bunlarin hepsi izafidir[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 elini serbest bırak sonra git birini bul sap. becillik iyidir[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 *paranoyak eğer birini seviyosan onu serbest bırak gittiğinden emin ol iyice uzaklaşsın yani şöyle uzunca bi süre sonra acaba geri döner mi diye düşün sonra acaba başka birini mi buldu diye düşün gelirse geldiğinden emin ol gelmezse de gelip gelmediğini her saat başı kontrol et[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Şimdi ben birşeyler yazarım ama ban yemek istemiyorum...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 saıspiyşıs'ım ben :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar